70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmis olsun canim, neyse size bisey olmamisya giden araba olsun. nerde kaliyosun sen. ben fransada kaliyorum burdada boyle polis karismaz yarali olmayinca. dedigin gibi karsi tarafin vicdanina kalmis.

türkiyedeyım canım ben.demekki bizde fransaya benzetmısız de bı yerlerde bı yanlıslık var.. türkiyede yasayanların farkındalık adalet ve sorumluluk duyguları kazanması gerekıyor ılk once... bu yolla sadece kusurlu ve kusursuz surucuyu bır tutup sansı bol olan kazansın dıyorsun resmen..

ama fadimem ben gecen hafta gelemedim bildirim yapmadim nasil olcak haftaya katilayim en iyisi haksizlik olmasin :26:

hangi kuyruklu altin reng karisik olanmiydin :52:

güzel canim affiyet olsun :56:

güzel oldu:86: lafi mi olur kuzu :16:

yapmissin tatlim :130: cok sirin olmus :29:

napim canim ya cok yorgunum ruhen hergün birseyler cikiyor hayirlisi bugünde disim agriyor yine :43: sen nasilsin :16:

ne diycen ki :1:

canim imzayi kast ediyorsan pro üye olman lazim http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/343860-kk-pro-uyelik-kk-pro-kart-hakkinda-bilgi.html burda bilgiler var canim bakmak istersen :54:

aa allah korumus canim ya allahdan size birsey olmadi cok üzüldüm :50: mal a gelsin cana gelmesin derler tabii cok kötü bir durum babam kardesimle yazin arabayla türkiyeye giderken bi an saniyelik uykuya dalmis karsidan tir geliyormus kardesim korna sesiyle uyaninca ciglik atmis babam tarlaya sürmüs araba hurdaya dönmüs nerdeyse bulgarda yol bilmiyon iz bilmiyon allah korumus biz duyunca dedik allaha sükür kardesim oan uyanmis insan üzülüyor ama ya birsey olsaydin ya daha kötü olsaydin :50:
dün birde haberlerde izledim televizyon patlamis ilk yardim araci gelmemis itfayeci ilk yardimi yapiyor anne cocugu hastaneye götürüyorlar insan hayati bu kadarmi degersiz polisi ilkyardimcisi gelmeye oyalaniyorlar anlamiyorum gecenlerde bizim alt komsu rumän cami bir acti imdaat diye ciglik atti nolur polisi cagirin diye bagiriyor birde avrupa diye övüyorlar polis en az 15-20 dakika sonra geldi dedim polis gelene kadar adam karisini dograyada bilir yazik :19:

bencede sen jiliani yapiyordun gibime geliyor suzis :27::54::16:

güzel gidiyon betüsüm :46:

affiyet olsun minderim :54: aksamki karisik salatayi hepsini haslayipdami yogurtladin güzel görünüyor :56:
ama öglen yerim ben yaparsamda cünkü aksam bezelye ve patates olunca kilo vermesi zorlasiyor diye biliyorum :17:

felafel deyince aklima direk krep geldi niyese :37:

:46::nazar:

aksami güzel kapatmissin canim :34:gecmis olsun bu arada :38:

hosgeldin dilekcim :16:

:9:yanliz birakirsan olacagi bu napim :33:

ay sagol minderim:38: tarif güzel birseye benziyor denemek lazim :56:

bizde geyik yapariz senlen :1: dilek daha gecenlerde resmini gördüm yine kilo aldim diyorsun ama resimlerde belli olmuyor inan :16:

sen niye giriyon fistik o girsin depresyona seni kaybettigi icin :41:

alemsin kadercim ya :9: senin cizelge otomatik hesapliyor dimi ay i günü :27:

ama iste kisin soguk havalarda istah aciliyorda aciliyor :ssz: yagli hamurisleri tatlilar yiyesimiz geliyor :ssz:yazinda dondurma vs :ssz:
hangi mevsim iyi bende anlamadim :37:

neolcak kiz :9:

ay yirimm :1: sen bak bebissine :16:benim oglanda tuslara basmaya calisirdin :52:

:16::16: evet Suzim otomatik ne zaman evlencen diyor ya oraya tarihimizi attım otomatik düşüyor o da yoksa karıştırırım kii :9::9:

yaa ben kime diyooom haaa :57:
kime diyoomm:57:
konusmayin bu kadar demiyomuyum :57:
demiyomuyuuuummm :57:
20 sayfa olmus nerdeyse :57: nasil okuycam bennn haaa :57:
aksama kadar cene :57:
bu balkaymak nasil okur nasil cevaplar neden düsünmüyonuzz :57:
hadi onuda birak kiskanirmi akli burda kalirmi demezmi insaannn :57:
ben düsündüm tasindim :6:
topige giris cikis saati koyucam :47:
öyylee caniniz istediginiz zaman girip yazmak :20:
cene yapmak :20:
güzel güzel sohbetler etmek :20:
yasaaaakkkkk :57:
herkes akilli akilli oturcak :6:
belli bir saat araliginda girilicek :6:
ve iki uc mesajdan baska yazmak yasaakk :47:
bende rahat rahat okuycam o zaman :27::27:
bakmayin öyle balli kaymakli olduguma cok pis yolarim :51::51:
kiskaniyom lannn siziii :ssz::ssz:
bensiz bensiz sohbet ediyonuz :43::43:

neyse icimi döktükden sonraaaaa :6:
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :16::16:
güzel birgün olsun insallahhhhh :16::16:
cikmadan bi yazayim dedim :31:
dün ara ara cep telefonumdan baktim ama yazamadim :26:
birazdan cikicam o yüzden gecmise gidemicem lütfen kusura bakmayin :26:
dün okuduklarim aklimda kaldigi kadari ile iste...

önce RAPUNZEL canimm ya :26:
coook gecmis olsun canim inan cok uzuldum :26:
öyle etkilendimki gec rüyamda birsey oluyor polis ariyorum gelmiyo felan....
ay ne demek o halde 1,5 saat beklemekk :19:
kiyamam inan cok üzüldüm :26:
sükür ucuz atlatmissiniz Rabbim bir daha yasatmasin :26:
hakliliginizi ispat edememek de ayri bir üzüntü :19:
Allahim hepimizi korusun :54:

SUZIMMMM
gelmissss :16::16::16:
canim benide sormus :38:
bana bak ben yokum diye kiristirma kimseylee :57:
namusunla otur su topikde :51:
arada telden bakiyom o na göre :51:

KADEEERR :16:
kocisi geldi gelmez artik dedi gördüümm :51:
bacim o konulara hic girmeyelim istersen :52::52:
:54:

FADiMEEE :54:
bacim bi yaris yapiyonuzda ne oldugunu tam anlamadim :44:
beni neden almiyon kiz listeyeee :4:
yagli güresmi yapiyok ne yapiyok hertürlü kapisirim :27: :9:

MINEE :16:
sana ne dicektim unuttum bacim yaa :26:

ABABABABABABA :52:
hocan kitap hediye etmis :6:
sen o kitabi oku :34:
dügüne yakinda benim sana anlatacagim seyler var:52::52:
:9::9:

NERGiSSS :3:
ay bana hafizamin iyi oldugunu söylemissinn :53:
ilk defa biri bana böyle birsey söylüyor :52:
ayy cok mutlu oldumm :16:
cünkü en basiti ablam bana alzaymir li der :37:
ama senin nickini hatirladiiimmm :52:
ay ne mutlu oldum anlatamam :9::9:

ay baska ne vardiii :44::44:
gelmiyo aklima kizlar :26:

öpüyorum coookkk :54:
kazasiz belasiz saglikli mutlu huzurlu birgün olsun insallahhhh :16::16:

:10:

çok teşekkür ederim canım benımmm :21:
ayyy kıyamam ruyasına kadar gırmıs.. ama işte ınsan korkuyor zor anındada polısı cagıramazsan kımı cagıracaksın ne hemen yanında olabılecegıne guvenıyorsun artık ne de adil olacagını... :50: güvenlık ınsanın temel ıhtıyaclarından.. onu hıssedıp huzur bulamazsan naparsın bılmıyorum kı:44:

çok teşekkür ederim ... bununla atlatmıs oluruz ınsallah... rabbım kımseye kaza bela vermesın..

canlar :44:bu ne listesi kı :53:

yarışma var canım bu hafta herkes en az 500 gr. vermeye çalışcak, veremeyenlere ceza var:27::27: ona göre aklını başına al dermişimmm:21::21:kaçamak falan yaptıysan akşam dengelemeye çalış, spor yap, öyle işte, yoksam kara listeye giriverirsin mazallah.:6::6::6::29::29::29:

boş bulduğu bi vakit hemen götürürse seni yemeğe falan kötü yakalanma kuzum sen hazırlıklı ol :16:
bide sakın süprizi bozim deme bazı kızlar var duramıyor yerinde biliyorum:27: sen de ona bana evlenme teklifi yapcan biliyorum falan demeyesin bütün romantizim ölüürr fatih diyormuş sonra sana çok biliyorsan sen et bana ben etmiyorumm hııhh :52::52:yine çenem düştü :52::52:

geçen gün zaten bu planı yapmış ama ben mahvettim :26: arkadaşlarla dışarı çıkarız diye düşünmüştüm filan dedi ben anladım böyle bişey konuşuldu da bana haber vermedi son anda söylüyor. meğer öyle bişey yokmuş ben kızınca gerçeği söylemek zorunda kaldı :26: ben de evlenme teklifsiz kaldım tabii :26:
ne yapacaksa anlıyorum ya biraz susayım en iyisi :31:

hangi kuyruklu altin reng karisik olanmiydin :52:

ne diycen ki :1:

güzel gidiyon betüsüm :46:

yok canım karışık olan değil direk düz beyaz olanı beğendi fatih ben de onu alcam onun da içine sinen bişey olmasını istiyorum..

bilmem ki evet derim herhalde :23:

güzel gidiyorum da açım suziiimm diyet yapmak benden geçmiş artık :37:

teşekkür ederım canım... hiç kımıldatmadık hersey oldugu gıbı bekledık 1 bucuk saat sonra geldi ama dedıgım gıbı can kaybı yada yaralanma olunca ılgılenıyormus polıs :(
:50:

bizim de geçen başımıza öyle bişey geldi de arabaları çektiğiniz için biz tutanak tutamayız kendiniz yazacaksınız filan dedi :26:
ama sağolsun iyi davranmıştı polis bana :26:
size kötüsü denk gelmiş anlaşılan :31:

yarışma var canım bu hafta herkes en az 500 gr. vermeye çalışcak, veremeyenlere ceza var:27::27: ona göre aklını başına al dermişimmm:21::21:kaçamak falan yaptıysan akşam dengelemeye çalış, spor yap, öyle işte, yoksam kara listeye giriverirsin mazallah.:6::6::6::29::29::29:

beni kara yapmayın :45:
benn bu hafta çok hastayım grıpten kolumu kaldıracak halım yok bide o kazanın agrıları
hemde regl cık da gelmek üzeree :50:
ceza vermeyın en azından kıyılırmı be banaaa:9:

geçen gün zaten bu planı yapmış ama ben mahvettim :26: arkadaşlarla dışarı çıkarız diye düşünmüştüm filan dedi ben anladım böyle bişey konuşuldu da bana haber vermedi son anda söylüyor. meğer öyle bişey yokmuş ben kızınca gerçeği söylemek zorunda kaldı :26: ben de evlenme teklifsiz kaldım tabii :26:
ne yapacaksa anlıyorum ya biraz susayım en iyisi :31:

ben biliyorum da konuşuyorum iştee :20::20:böyle yaparak çocuğun hevesini kaçırma kuzum olur muu erkekler bu konuda biraz kasılıyor zaten sende böyle yaparsan teklifsiz kalırsın:19:sende tutturursun evlenme teklifi olmadan evlenmemm diye sonra o da seni saçından sürüyerek alır bak benden söylemesi:4: haklı da bi yerde :37:

ben biliyorum da konuşuyorum iştee :20::20:böyle yaparak çocuğun hevesini kaçırma kuzum olur muu erkekler bu konuda biraz kasılıyor zaten sende böyle yaparsan teklifsiz kalırsın:19:sende tutturursun evlenme teklifi olmadan evlenmemm diye sonra o da seni saçından sürüyerek alır bak benden söylemesi:4: haklı da bi yerde :37:

ahaha :9::9:
vermezlerse kaçırırım diyip duruyor zaten :9:
tamamdır sustum daha da evlilik teklifi lafını etmek yok :97:
:69::69:

beni kara yapmayın :45:
benn bu hafta çok hastayım grıpten kolumu kaldıracak halım yok bide o kazanın agrıları
hemde regl cık da gelmek üzeree :50:
ceza vermeyın en azından kıyılırmı be banaaa:9:
ha ha nasıl olcek o, sürüden ayrılanı kurt kapar, şimdi sen sürüden ayrılmak mı istiyon, ama kaza olduğu için sana bir muafiyet uygularız olmazsa.:27::27: Biran önce iyileşmeye bak, hadi bakalım, ıhlamur falan iç.:16::16:

evettt lesliee

bayılıyorum o kadnı vıdeo larına ama bır senedır yapmayınca mazıde kalmış ismiii:17: çok sagolun genclerrrrrrrrrr:46::46:

(sankı ben kac yasındasam:)
jillian olmasın canım :34::34:

amin amin :nazar::nazar:
:16:
yok onu sevmedıydımm leslıe buuu :72::23:
heeyy ben de katılmak istiyorum lutfen:16::16:

hayatım leslie senson mu acaba :54:
evettttttttttttttttttttt

Ay canım çoook geçmiş olsun, Allah korumuş, size bişey olmamış. Allaha havale etcen onları da, maalesef oluyor böyle şeyler.

Leslie veya jillian olabilir mi?

Tamam canım, katayım seni de.

Tamam canım olur.

Canım istersen sen haftaya katıl, geçmiş olsun bu arada.:54::54:
leslıeeee evt cnmmm
Günaydın kızlar :3:
Minderbob'um dürttü dün gelecektim ama unutmuşum :52:
Bugün damlıyım dedim. :34:
Nasılsınız? Çoğu kişi dönmüş sanırım.. Suzan paşanı doğurmuşta o da gelmiş.:52:
evt kandı capımda emzırerek kg vermeye calısyorum dılek ımmmm :1: pasam ii olsun da verırım ınll
bak buda paşamm ın pozları sızlerı cok opöyooo

$pizap.com13853027775862.webp

evettt lesliee

bayılıyorum o kadnı vıdeo larına ama bır senedır yapmayınca mazıde kalmış ismiii:17: çok sagolun genclerrrrrrrrrr:46::46:

(sankı ben kac yasındasam:)

yok onu sevmedıydımm leslıe buuu :72::23:
evettttttttttttttttttttt

leslıeeee evt cnmmm
evt kandı capımda emzırerek kg vermeye calısyorum dılek ımmmm :1: pasam ii olsun da verırım ınll
bak buda paşamm ın pozları sızlerı cok opöyooo

Eki Görüntüle 875044
oy maşallah maşallah, yerim ben onu:16::16::16:

ahaha :9::9:
vermezlerse kaçırırım diyip duruyor zaten :9:
tamamdır sustum daha da evlilik teklifi lafını etmek yok :97:
:69::69:

:52::52: ay ben senin teltaşını gördümm kıızz şimdiii ne kadar büyükmüş o öylee :52::52:
çizelgenin içinde saklamışsıın seni gidi seniii
:52::52:

selam günaydın kızlaaarrrr:16:

zapzayıf günleriniz aydın olsun:16:

platesimi yaptım yine ve geldim hemen:32:

öncelikle balkaymak ne kadar güzel bir mesaj yazmışsın keyifle okudum sen neden sık sık gelmiyorsun topiğe :70::54:

ya kızlar ben dün tartıldım 74.5 di bugün 75 olmuş yine benim tartı bozukmukine:44:

bir de ne yaptıysam şu kabızlığımı gideremiyorum kayısı deniyorum 2litre su içiyorum çok katı gıdalarda yemiyorum ama olmuyor olmuyor:50:

bendede kabizlik sorunu var canim. cok sey denedim ama pek ise yaramadi. ben yazin tr den anneme bi zayiflama cayi getirtmistim acaip karnini agritiyo, calistigim icin kullanamiyorum dusunsene yolda karnim agriyomus falan :1::1::1::1:
bende hafta sonlari aliyorum ancak o zaman rahatliyorum. :8::8::8:

selam kızlar
sabahtan beri okudum ama alıntılarım çıkmadı :26:
niye böyle oldu anlamadım bitoparlandım yazmaya hazırlandım ama sayfa boşşşşş

neyse :37:

ababacım tarifimi denemişsin seninde eline sağlık canım beğenmenize sevindim
mindercimde takip ediyorumuş tariflerimi
bu aralara diyet şeyleri paylaşmayı düşünüyorum
buradada paylaşalım birbirimizle
fikir olur hem

başka ne vardı hatırlayamadım
kaza yapan arkadaş vardı sanırım rapunzel geçmiş olsun canım
suzim senide öptüm balkaymağım senide dilekcim senide
ayyy herkesi öpüyorum
ama ben çok hastayım ölüyorum sanırım hiç bukadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum vücudum dökülüyor resmen
kızım hasta olduğunda falan izin alırım, yüzüm olsun diye izinde almadım çok fenayım
diyet ne olur bilmem ilk defa iştahım gitti
hayatımda ilk :27:

selam kızlar

fikir olur hem

ayyy herkesi öpüyorum
ama ben çok hastayım ölüyorum sanırım hiç bukadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum vücudum dökülüyor resmen
kızım hasta olduğunda falan izin alırım, yüzüm olsun diye izinde almadım çok fenayım

Geçmiş olsunn canım.. :)
C vitamini desteği şarttt.:37:

selam kızlar

fikir olur hem

ayyy herkesi öpüyorum

çok geçmiş olsun minecimm dikkat et kendine senin hastanman demek çocukların ve senin kuzunun hastalanması demektir :26: bide madem hastasın niye öpüyorsun milletii herkes hasta olsun diyet yapmasın diye dimii :2::2:

Canım zaten öyle konuştuk, kazanan kendine bir ödül verecek, veremeyenler de 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, veee sankim ben de ceza alıcak gibiyim, oyyy oy, akşam hafif geçirsem ve spor yapsam iyi olacak.
Sosyete mantısı yedim az önce 1 tabak:18::18::17::17:

afiyet seker olsun canim ama olmuyo boyle yarisma var yani. aksami hafif gecirmeye bak bari

Back
X