70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:50:
OO yeni topiğimiz hayırlı olsun süper olmuş :))sositosositosositososito
ben de 6.takımdan ben 80 kilo ile başladım yarışa en son gördüğüm rakam 72.500 oldu:delphin:
sonra bayramlar derken motivasyon eksikliğine uğradım ve bir ay yedim sanırım sonuç 74 dün tartıldığımda 75 geldim şok oldum ama bu sabah yine 74.5 çıktım:delphin::utangac:senağlama kararlıyım bu işin peşini bırakmak yok en azından 67 olana kadar:))delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aramızda da yarışırsak süper olur zira ben 69 lular topiğine gitmek için can atıyorumsositosositosositosositosositosositoa.s.

ya nasıl başardın bende en son 80 i gördüm 3 ayda 7 kilo aldım mutsuzum:14:

:52::52: ay ben senin teltaşını gördümm kıızz şimdiii ne kadar büyükmüş o öylee :52::52:
çizelgenin içinde saklamışsıın seni gidi seniii
:52::52:

çatlak :9::9: kafam kadar o öyle tek taş mı olur :9::9::9:

selam kızlar
sabahtan beri okudum ama alıntılarım çıkmadı :26:
niye böyle oldu anlamadım bitoparlandım yazmaya hazırlandım ama sayfa boşşşşş

neyse :37:

ababacım tarifimi denemişsin seninde eline sağlık canım beğenmenize sevindim
mindercimde takip ediyorumuş tariflerimi
bu aralara diyet şeyleri paylaşmayı düşünüyorum
buradada paylaşalım birbirimizle
fikir olur hem

başka ne vardı hatırlayamadım
kaza yapan arkadaş vardı sanırım rapunzel geçmiş olsun canım
suzim senide öptüm balkaymağım senide dilekcim senide
ayyy herkesi öpüyorum
ama ben çok hastayım ölüyorum sanırım hiç bukadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum vücudum dökülüyor resmen
kızım hasta olduğunda falan izin alırım, yüzüm olsun diye izinde almadım çok fenayım
diyet ne olur bilmem ilk defa iştahım gitti
hayatımda ilk :27:

Gripamol 3x1 kutu bitene kadar kullan bişeyciğin kalmaz :27:

Ahahahah aynıııı bennnn :52::52::52::1::1::1:

:9::9::9:

çatlak :9::9: kafam kadar o öyle tek taş mı olur :9::9::9:

Gripamol 3x1 kutu bitene kadar kullan bişeyciğin kalmaz :27:

:9::9::9:

tektaş dediğin büyük olur canııımm baak kendimkini yollim sana :16:
$2013-11-27 15.06.47.webp

selam kızlar

fikir olur hem

ayyy herkesi öpüyorum
ama ben çok hastayım ölüyorum sanırım hiç bukadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum vücudum dökülüyor resmen
kızım hasta olduğunda falan izin alırım, yüzüm olsun diye izinde almadım çok fenayım
Geçmiş olsun, ıhlamur kaynat iç, bir de ekinezya çayı bulursan o da gribe çok faydalı.

selam arkadaşlar yıllardır bende zayıflama diye ömrümün yarısını geçirdim tam 12 yaşından beri diyet hayatımda.

15 yaşında 69 kg dan 48 kg düşme maceramdan sonra iş hayatıyla beraber geri gelen kilolar tekrar savaşa sebep oldu.en son geçen kış yoğun spor(haftanın 5 günü spinnig-kasıcı diyet)sadece verebildiğim kilo 8 civarıydı.bana göre oldukça az olan kg kaybım yinede motive ederken sporda kaybedilen minerallerle beraber demir eksikliği ve b12 baş gösterince spordan da oldum.saolsun firmamızın doktoruna halsizliğimle alakalı yakınırken bana kg sorununda var depresifliğinde hadi tiroidine bakalım deyince neden kg vermemin bukadar zorlaştığını anladım.kısaca zayıflamakta zorluk varsa troidle alakalı olabilir.şimdi tiroidle alakalı tedavi aşamasında tekrardan sizlerle sizin deneyimlerinizle kabulde ederseniz beni zayıflamak istiyorum umarım tabi:56:

evettt lesliee

bayılıyorum o kadnı vıdeo larına ama bır senedır yapmayınca mazıde kalmış ismiii:17: çok sagolun genclerrrrrrrrrr:46::46:

(sankı ben kac yasındasam:)

yok onu sevmedıydımm leslıe buuu :72::23:
evettttttttttttttttttttt

leslıeeee evt cnmmm
evt kandı capımda emzırerek kg vermeye calısyorum dılek ımmmm :1: pasam ii olsun da verırım ınll
bak buda paşamm ın pozları sızlerı cok opöyooo

Eki Görüntüle 875044
maşallah Allah bağışlasın hayatım emzirirken bazı insanlar çok güzel kilo veriyor bazılarıda benim gibi pehlivan oluyorlar. bi arkadaşım var 85 kilo ile doğuma gitmiş emzirirken geri 50kiloya kadar düşmüş görmeniz lazım model gibi kadın maşallah
bendede kabizlik sorunu var canim. cok sey denedim ama pek ise yaramadi. ben yazin tr den anneme bi zayiflama cayi getirtmistim acaip karnini agritiyo, calistigim icin kullanamiyorum dusunsene yolda karnim agriyomus falan :1::1::1::1:
bende hafta sonlari aliyorum ancak o zaman rahatliyorum. :8::8::8:

hayatım biliyorum bende de var o çaylardan da çok midemi ağrıtıyor böyle midem parçalanıyor gibi oluyor

SELAM KIZLAR
ne habersiniz. benim bu ara hiç tartı ile aram iyi değil. Benim çok canımı sıkıyor. sabah bir bakim dedim 1 kilo fazla gösteriyor çok sinir oldum. :47::47::47:
aslında dikkat ediyom. neden oldu yeme düzenimi değiştirmeye çalışyorum yaramadı galiba birde reğle oldum. Neyse en kısa zamanda toplarım inşallah.
topik bu ara baya hareketli görünüyor. şimdi ir geriye dönüp bakcam neler konuşmusunuz.
Fadime bu hafta ben yarışmayı kaybettim bacım yaz bana cezayı
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,tere,roka 1 dilim kepek ekmeği yeşil çay
Öğle: nohut yemeği,turşu,ayran ,4,5 tatlı kaşığı aşure :26::26:1 dilim kepek ekmeği
ara: kızımdan kalan 2,3 dilim elma,1 mandalina
akşam: 2 kaşık pilav(kızımdan kalan)yoğurt
su:3litre ,2 fincan yeşil çay,2 fincan form çay
spor:lesi 4 mil 10 dakika göbek 200 tivistır

Son düzenleme:
Canım zaten öyle konuştuk, kazanan kendine bir ödül verecek, veremeyenler de 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, veee sankim ben de ceza alıcak gibiyim, oyyy oy, akşam hafif geçirsem ve spor yapsam iyi olacak.
Sosyete mantısı yedim az önce 1 tabak:18::18::17::17:
sosyete mantisi nasil oluyor fadimem:52:
Hoşbulduk Suzim:38:
Yok ya aldım bayaa spora da gidiorum ama yiyorum dolayısıyla faydası olmuyo :52:
Ben girdim valla aldım kiloları bakalım kış uzun vericiiizzz insaaallah :52:
Sen nasılsın? Karlar yağmış oralara tam zayıflama mevsimi.:27:
insallah verecegizde sen gidiyon geliyon bak ben yine ayni suzi hic degismiyom :9: git gel hep 73 hep 73 :9:
bende bahane bitmiyor istahim acildimi havalar sogudu kar yagdi ondan diyorum :9:
bi ara yanima gelip zayiflatacakdin beni umutsuz vakayim ben :37:

:16::16: evet Suzim otomatik ne zaman evlencen diyor ya oraya tarihimizi attım otomatik düşüyor o da yoksa karıştırırım kii :9::9:
ay iyimis :9:
geçen gün zaten bu planı yapmış ama ben mahvettim :26: arkadaşlarla dışarı çıkarız diye düşünmüştüm filan dedi ben anladım böyle bişey konuşuldu da bana haber vermedi son anda söylüyor. meğer öyle bişey yokmuş ben kızınca gerçeği söylemek zorunda kaldı :26: ben de evlenme teklifsiz kaldım tabii :26:
ne yapacaksa anlıyorum ya biraz susayım en iyisi :31:

yok canım karışık olan değil direk düz beyaz olanı beğendi fatih ben de onu alcam onun da içine sinen bişey olmasını istiyorum..

bilmem ki evet derim herhalde :23:

güzel gidiyorum da açım suziiimm diyet yapmak benden geçmiş artık :37:

bizim de geçen başımıza öyle bişey geldi de arabaları çektiğiniz için biz tutanak tutamayız kendiniz yazacaksınız filan dedi :26:
ama sağolsun iyi davranmıştı polis bana :26:
size kötüsü denk gelmiş anlaşılan :31:
ha anladim ilk elbise faceden bakim dedim acmadi ama anladim simdi :1: evet oda cok hos yakisir senin gibi seker kiz a :16:

evettt lesliee

bayılıyorum o kadnı vıdeo larına ama bır senedır yapmayınca mazıde kalmış ismiii:17: çok sagolun genclerrrrrrrrrr:46::46:

(sankı ben kac yasındasam:)

yok onu sevmedıydımm leslıe buuu :72::23:
evettttttttttttttttttttt

leslıeeee evt cnmmm
evt kandı capımda emzırerek kg vermeye calısyorum dılek ımmmm :1: pasam ii olsun da verırım ınll
bak buda paşamm ın pozları sızlerı cok opöyooo

Eki Görüntüle 875044
oyyy oyyy masallah allah nazarlardan saklasin :nazar::nazar::nazar:
ay bademin bile büyüklerini seçmeye çalışıyorum iyice aç oldum ben :9::9::9:
:9::9::9: hepimiz aynimiyiz bende hep büyüklere gidiyorum herseyde ac kalacam saniyorum herhal :9:
:52::52: ay ben senin teltaşını gördümm kıızz şimdiii ne kadar büyükmüş o öylee :52::52:
çizelgenin içinde saklamışsıın seni gidi seniii
:52::52:
ay gözlerim sasi oldu cizelgenin icinden tektas nerde diye ariyom :9:

selam kızlar

fikir olur hem

ayyy herkesi öpüyorum
cok gecmis olsun minem bu havalar tam hasta olma havasi :5:

sagol minem harikasin :16::16::16:
tektaş dediğin büyük olur canııımm baak kendimkini yollim sana :16:
Eki Görüntüle 875086
ay ne güzel :103:

sosyete mantisi nasil oluyor fadimem:52:

insallah verecegizde sen gidiyon geliyon bak ben yine ayni suzi hic degismiyom :9: git gel hep 73 hep 73 :9:
bende bahane bitmiyor istahim acildimi havalar sogudu kar yagdi ondan diyorum :9:
bi ara yanima gelip zayiflatacakdin beni umutsuz vakayim ben :37:

Valla bu gidişle sen beni zayıflatcan Suzim :52:
Sabit kalmak bile büyük başarıymış son yaşadıklarımdan bunu anlıyorum. :1:

heeyyyy bugünden itibaren bende kapışmaya giriyom taam mı? ama benim bildirimlerim iki cumada bir olcak heee ona göre söliiim :27: çünkü iki cuma sonra 66kg olmadı 67kg garanti benim yaa bu arada bulduğum formülü hiç merak etmediniz mi?

Back
X