merhaba arkadaşlar
ben 23 yaşında ve 75 kiloyum boyum 1.64 yani tahmin edeceğiniz gibi aşırı kiloluyum ve ilk hedefim 10 kilo vermek sonrasında bir 10 kilo daha vererek ideal olduğunu düşündüğüm kiloya ulaşmak.
insülin direncim olduğundan kolay kilo veremiyorum ve bu durum bütün diyetlerden soğumamın temel nedeni
insülin direnci aynı zamanda insanın karnının hep aç hissetmesine neden oluyormuş ben zaten hep aç bir kızdım artık iyice durdurulamıyorum. bundan 6 ay önce 69 kiloydum o zaman dukan diyeti yapmaya çalışmıştım ama atak evresinde sadece 1 kilo verince bütün hevesim geçmişti ve bırakmıştım.
son 3 aydır kendimi iyice saldım ve çok sevgili kilo almaya aşırı meyilli bünyem beni benden alarak 6 kilo ekleyiverdi dün bir tartıldım ki 75 kilo olmuşum.
artık bu duruma bir dur demek istiyorum ama söylemek ve yapmak aynı kolaylıkta değil maalesef.
midem o kadar büyümüş ki her yemekte iki tabak yediğimi fark ettim. özellikle makarna çok severim ve artık iki tabak yemek zoruma gidiyor.
çok severek aldığım eteklerime giremiyorm. bacaklarım aşırı kalınlaştığından çizmelerim yukarı çıkmıyor.
komik bi görüntüm var ve bunun farkındayım ama kendimi yemekten alamıyorum. şu anda bunları yazarken bile karnım aç oysa ki 7 buçukta yemek yedim insan iki saatte kurt gibi acıkmamalı.
kola çikolata cips üçlüsü birdenbire vazgeçemediğim ürünler haline geldi. özellikle kolayı bıraksam çok iyi olur çünkü su niyetine içiyorum.
çok kötü hissediyorum kendimi ama aklım hep yemekte o yüzden kendime bir dur demeliyim.
lütfen bana yardım edin bu kadar gençken istediğim herşeyi giyebilecekken anane işi kıyafetlere mecbur kalmak istemiyorum.
açlığa hiç dayanamıyorum benim gibi olan varsa ve bunu bir çözüme bağladıysa lütfen bana da söylesin acıktığımda dünya duruyor sanki hiçbir şey yapamaz hale geliyorum.