evet canim onlarida goturuyorum tabi esim biraz tepki veriyor ama napayim diyor zaten 3ay sonra gidicegiz ne gerek var bidaha tonla para gidiyor kizima tam bilet parasi aliyolar 2yas ustu diye bende diyorum gonderebilceksen anneni gonder birileriyle bende gitmeyeyim hic degilse 3ay kafami dinlemek istiyorum trde 5tane daha cocugu var ama yilin 8 ayi Burda nerdeyse seneye tum sene Burda olucak gibi okadar cok bunaliyorumki bazen anlatamam
en son dunku olayi anlatayim esim cok yoruluyor isinde Kabul ediyorum geldi uyudu aksamda 10 baktim sut cok az kalmis olum aksam bir iciyor Sabah 6 civari bidaha uyandirdim sut yok git obur evde var al diye daha o cevap vermeden kvde atladi soze niye vaktinde dememisim felanda filan zaten ogluda onun ustune elini oynatamiycagini gidemeyecegini serbet yapip vermemi soyledi tabi delirdim bende ama elimden bisey gelmedi obur ev arabayla 5 dakika bisey hangisine kizayim bilemedim velhasil
ozel Hayat istiyorum ama hic olmuyor esimle yalnizken konusuyorum sana gore hep ben sucluyum ama benim hakkim yokmu cocuklari uyuttukdan sonra sana sarilip film izlemeye felan diyorum bizim hic ozel hayatimiz yok diyorum gelen cevap ben nasil anne bizi yanliz birak diyeyim onun dusunmesi lazim diyor e dusunmuyor ama ben 10gun hastanede kalmisim gelmisim eve bi birak hasret giderelim ama nerde esim uyumadan uyumuyor nerdeyse esim koltukta uyusa kalk oglum yerine yatta uyuyak diyor uykum var diyor yarim Saat orda ugrasiyor oglu yatagina gidince oda gidip yatiyor bende bazen cok sinirleniyorum bu durumlara o zaten daha bebek diyorum bebek muamelesi yapiyosun hala yine ben suclu oluyorum tabi sonunda
ay ne dolmusum
Canım allah kolaylık versin unutma bu fedakarlıkların mükafatı mutlaka olacaktır. Darlandığında aklına bunu getir. Bir arkadaşım var üç küçük çocukla yatalak kayınvalidesine baktı çok zor günler geçirdi geçen sene kv si vefaat etti şimdi huzurla iyiki de bakmışım diyor vicdanım çok rahat diyor
Senin kvninde biraz anlayışlı olması lazım acaba oğlunu gelininden kıskananlar vardırya seninki de öylemi düşünüyor ki:44: bir de oğullar annelerinin yanında karısının sözünü dinlemeyi gurur yaparlar illaki eşin de etkileniyordur