- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
- 123
canım biraz tereciye tere satmak gibi olucak ama :))) weight yerine weight change seçmiş olabilirsin :)
track kısmındaki weight olacaktıEki Görüntüle 1155635
canımsınn ya evet öyle yapmışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biraz tereciye tere satmak gibi olucak ama :))) weight yerine weight change seçmiş olabilirsin :)
track kısmındaki weight olacaktıEki Görüntüle 1155635
canımsınn ya evet öyle yapmışımdüzeldi sanırım şimdi
çok saoll tatlımm
![]()
kime bildirim yapıyoruz?
kova01 arkadaşımıza canım
slm ameliaa
geçen hafta yolladığın link sayesinde msj olayını halletim
biraz önce kova01 e msj yolladım
yardımların için tekrar teşekkürler
sana ii hafta sonları diliyorum görüşmek üzere
bendeaaa evet düzeltmişsin farketmemişim. rica ederim canım![]()
Herkese Günaydın
Başlangıç Tarihi: 03/02/2014
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 65,8
Bu hafta: 65,7
Giden: 100
Toplam giden: 12,3
Hedef : 55
Maşallah sana ya idolüm bi sen bi kova01...:)
Peki sen foto yayınlar mısın ya kova da sıcak bakmıyo ama kafa kısmınızı keserek koyun zaten kesinlikle yüzünüz görünmesin valla motivasyon oluo
sağol canım :)))) ben bilmiyorum ama foto koyarsam eğer şimdi değilde, hedefime ulaştıktan sonra :)
canim kendini rejim moduna sokma dengeli besleniyorum diye dusunHerkese merhaba
Başlangıç tarihi: 30.05.2014
Başlangıç Kilo:69.8 kg
Bu haftaki:68.6 kg
Giden:200 gr
Toplam giden: 1.2 kg
Bu hafta daha dikkat ederim dedim ama tam tersi olduBen rejim moduna girdikçe daha çok yiyorum. Bu psikolojiden çıkmanın bir yolu varmı?
Kilo veren arkadaşlara soruyorum sizler nasıl bir yol izlediniz.Başlangıç evresi bana ağır geldi.Daha doğrusu motive olamıyorum.Rejim dedikçe daha çok yedim
ay ins canimhaftaya 64 ü görürsün canım inşallah
tebrikler canim
Herkese Günaydın
Başlangıç Tarihi: 03/02/2014
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 65,8
Bu hafta: 65,7
Giden: 100
Toplam giden: 12,3
Hedef : 55
sagol canim sanada guzel bir hafta sonu diliyorum kacamaksizherkesin güzel bir hafta sonu geçirmesi dileğiyle.....
canim bildirim gunku rakami dikkate alsan daha dogru olur bence cunku cuma gunu odem tutmus o yuzden ertesi gunu 77.7 cikmis olabilirsinSelam kızlar,
Başlangıç tarihi: 02.06.2014
Başlangıç: 78.7
Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 75.7
Giden: 2.0
Toplam giden: 3.0
Hedef: 65
Kızlar yalnız bi durum var geçen hafta bildirim günü tartıldığımda 76.8 çıkmıştım ama nedendir bilmem ertesi gün 77.7 çıktım ve sonraki günde gene 77.5 gibi bişey çıktım o yüzden geçen haftayı baz olarak 77.7 olarak aldım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar ramazan ayinada az kaldi ben simdiden telasina dustum nasil beslenicez ramazanda kilo vericegimi zannetmiyorum ama bari kilo almadan ramazani bitirsem cok iyi olucak biz burda cok gec saat te yapiyoruz iftari
sadece dun oruc tuttum 900gr birden aldim sabahtan beri moralim cok bozuk
Başlangıç tarihi 02.05.2014
Başlangıç kg 81
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.7 :)
Giden 1.1 kg
Toplam giden 4.3
Kızlar bu haftaki bu hızlı gidişi akşam içtiğim suya bağlıyorum
Akşam yemeğinden yatana kadar 1.5-2 litre su içtim bu hafta sizde deneyin isterseniz![]()
ben mesaj attım canım. Bu arada üzülme haftaya dikkat edip eksi olursun.
Selam kızlar,
Başlangıç tarihi: 02.06.2014
Başlangıç: 78.7
Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 75.7
Giden: 2.0
Toplam giden: 3.0
Hedef: 65
Kızlar yalnız bi durum var geçen hafta bildirim günü tartıldığımda 76.8 çıkmıştım ama nedendir bilmem ertesi gün 77.7 çıktım ve sonraki günde gene 77.5 gibi bişey çıktım o yüzden geçen haftayı baz olarak 77.7 olarak aldım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şuan şeyda Coşkun var Gülben'de ve aynen şu cümleyi kurdu
' ya kadın dediğin 50li kilolarda olur 70li kiloda kadın mı olur ya hadi 63-64 neyse de..'
Kırıldım utandım![]()
Selam kızlaaar
Bugün çok mutluyum ilk hedefim olan 55 i görmeden 54.5 i gördüm bu sabah hedefe yarım kilo kaldı yupiiiii. Geçen hafta tartılmamıştım iki haftada 2.8 kg gitmiş
Başlangıç tarihim 22 ocak 2014
Başlangıç kilom 71.3
Bu hafta 54.5
İki hafta önce 57.3
Giden 2.8
Toplam giden 16.8
Hedef 53