Aaa inşallah ya ben hemen bakayım teşekkür ederim :)
Buldun mu :)
Bende ariyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa inşallah ya ben hemen bakayım teşekkür ederim :)
Saol canim ama cok cetrefilli yapamam ben onu :)
Aaa öyle mi ben 3 4 saat spor yapıyorumçok yoruluyorum az yapim artık madem
Bende yapamam ama Sibel çok azimli yapabilir diye düşündüm:)
Aynen gerek yokmuş işte o kadar spora ;-)
Evet ya boşuna yorulmusum 20 gün boyunca :) günde 1.5 saat falan yapayım madem :)
Limitlerini zorlayan ama saatler sürmeyen sporlar yapmak etkili oluyomuş ama tabi kalbinin ve kaslarının buna dayanacağına emin olman gerekliymiş
Çakılı başlıkların altında artık
Eki Görüntüle 1157772
slm kızlar dez pack zayıflama maması nedir?bilen var mı?kullanan zararı yada faydasını gören?
herball mı ne vardı?onun gibi bişey mi?
slm kızlar dez pack zayıflama maması nedir?bilen var mı?kullanan zararı yada faydasını gören?
herball mı ne vardı?onun gibi bişey mi?
Aynen canım Herbal gibi bişey. Sabah ve akşam yemek yerine onu yiyosun öğlen yemeğinde de 500 kalorilik bişey yeme hakkın var! Olabildiğine sağlıksız ve olabildiğine para tuzağı saçma sapan bir yöntem! Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım var güzelde kilo verdi ama şimdi eskisinden daha kilolu ve doktorlar kullandığı ürünler nedeniyle metabolizmasının tamamen durduğundan bahsediyolar. Bence sağlıklı beslenmeyi ve sporu seç!
Ayyy cok tehlikeliymis. Arkadasimin abisi herballife kullanmisti hem pahali hemfe biraktiktan sonra daha fazla kg aldi.
Sana katiliyorum. Spor ve saglikli beslenme en guzeli
Otimoti yazini alintilayamadim
Bende senle ayniyim
Ozellikle hafta sonlarim hep kacamakli.
600 gr Almisim bu hafta sonu. Allah sonumuzu hayiretsin
Günaydın kızlar
Hergüne bugün kaçamak yapmiycam diyerek başlıyorum ama olmuyor. Gündüzler iyi gidiyo ama aksam illa ki bir şey ekleniyo. Bu hafta diyetisyenime gidicem. Sadece tartip durmasın ayol motive etsin! Yediklerimden hep o sorumlu zaten!