70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun ku menumu hafif tuttum

Sabah : 3 yk nesfit
ara : 3tane diyet biskui
oglen : 4tane diyet biskui + yogurt + elma kromlu cay
ara : yogurt
aksam : nesfit dusunuyorum
bu arada hafta sonu regle oldum ins bu haftada liste sonuncusu olmam

Kızlar valla bu sabah bende kaçırdım biraz dışarda yaptım kahvaltımı birazcık ekmek yedim ama onun haricinde domates salatalık falan gibi şeyler yedim hep ööle börekler kızarmış yumurtalar falan elimi sürmedim :-) hepsini eşime yedirdim :-) biraz menemen domates salatalık peynir yedim bide şu küçücük ekmekler oluyoya onlardan 2 adet yedim söz akşama meyve ve yoğurt yiycem sadece :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde havalar duzeldi duzeleli annemin terasinda kahvalti yapiyoruz her hafta sonu acik havada insan ne yedigini ne kadar yedigini bilemiyo bide bakiyorum onumde hic bisey kalmamis :18::18::18::18::18::18:

Valla canım doktor değiliz ama insan anlıyo işte ne kadar tehlikeli olduğunu ki zaten bu tarz ilaçlar sular mamalar işe yarasaydı dünyada obezite diye bişey kalmazdı. Bugün amerika gibi gelişmiş bir ülke bile obeziteyle uğraşırken bunların sadece para tuzağı olduğu çoook açık! Zayıflamanın tek yolu var o da boğazını tutup spor yapmak hapla mapla suyla olacak iş değil bu! Benim düşüncem bu yani!

Ben ara ogunlu biseyler yapmaya calistigimda aksine kg aliyorum. Ne zaman isi siki tutar yemezsem kg veriyorum.kardesim geldi 1 hafta birlikteyiz spor yapamayabilirim ama az yeme ye calisicam ilk gunjn gunahi olmaz dimi :)
kizlar bigunde suraya pazartesi gunu gelip "ben bu haft asonu 500gr kaybetmisim" diye yazabilicekmiyim acaba
bu ne ya hep kacamak hep kacamak yapiyoruz hafta sonu bende Sabah tartildim 67.2 geldim abowwwwwwwwwww dedim
Ahhhh ahhhhh :(
Kızlar valla bu sabah bende kaçırdım biraz dışarda yaptım kahvaltımı birazcık ekmek yedim ama onun haricinde domates salatalık falan gibi şeyler yedim hep ööle börekler kızarmış yumurtalar falan elimi sürmedim :-) hepsini eşime yedirdim :-) biraz menemen domates salatalık peynir yedim bide şu küçücük ekmekler oluyoya onlardan 2 adet yedim söz akşama meyve ve yoğurt yiycem sadece :-)

Ben annemler kahvaltiya geldi kacirdim ama ogle yemegi yemedim

bizde havalar duzeldi duzeleli annemin terasinda kahvalti yapiyoruz her hafta sonu acik havada insan ne yedigini ne kadar yedigini bilemiyo bide bakiyorum onumde hic bisey kalmamis :18::18::18::18::18::18:

Sporla desteklersek olabilirmi acaba

Bugun kallavi bir kahvalti yaptim
Biraz ev isi
Azicik hindistan cevizi
Tkahvesi
3 tane erik
Aksam
Steak house gidiyoruz ne yeriz ne kadsr yeriz bilmuyorum
Spor olarak yatmadan 30 mekik cekicem
Artik mekiklre agirlik vermem lzim

Ben ara ogunlu biseyler yapmaya calistigimda aksine kg aliyorum. Ne zaman isi siki tutar yemezsem kg veriyorum.kardesim geldi 1 hafta birlikteyiz spor yapamayabilirim ama az yeme ye calisicam ilk gunjn gunahi olmaz dimi :)

Ahhhh ahhhhh :(

Ben annemler kahvaltiya geldi kacirdim ama ogle yemegi yemedim

Sporla desteklersek olabilirmi acaba

Bugun kallavi bir kahvalti yaptim
Biraz ev isi
Azicik hindistan cevizi
Tkahvesi
3 tane erik
Aksam
Steak house gidiyoruz ne yeriz ne kadsr yeriz bilmuyorum
Spor olarak yatmadan 30 mekik cekicem
Artik mekiklre agirlik vermem lzim

Valla cesaretim yok ama böyle giderse gunluk yemin edicem yemiycem diye.

Bir de bu zamanakadar verdigim kilonun karnıma pek etkisi olmadı sanki. Hamileliklerimde ileri dogru kocaman bir şey olmuştu da Lavabolara erisemiyodum, bedenimi yan çevirip öyle kullanıyordum. hic gitmiycek mı acaba?

Ne? Mekik mı diyeceksiniz?! Oğğğ yoğğğğ

Valla cesaretim yok ama böyle giderse gunluk yemin edicem yemiycem diye.

Bir de bu zamanakadar verdigim kilonun karnıma pek etkisi olmadı sanki. Hamileliklerimde ileri dogru kocaman bir şey olmuştu da Lavabolara erisemiyodum, bedenimi yan çevirip öyle kullanıyordum. hic gitmiycek mı acaba?

Ne? Mekik mı diyeceksiniz?! Oğğğ yoğğğğ

Ogggg deme karina en etkili sey o
Gunluk 20 ile baslayim 5 er 5 er arttirabilirsem super olur. Her 4.gun de yapmayip dinlendiriyorsun. Bide bende bel fitigi var ayaklarimi koltuga kaldirip ole uzaniyorum yere belimi destekleyerek yapiyorum.onerirm

kizlar bigunde suraya pazartesi gunu gelip "ben bu haft asonu 500gr kaybetmisim" diye yazabilicekmiyim acaba
bu ne ya hep kacamak hep kacamak yapiyoruz hafta sonu bende Sabah tartildim 67.2 geldim abowwwwwwwwwww dedim

Sorma canım ya, ben de bugün tartışdım da cumadan beri 700 gr almışım, aslında kaçamak da yapmıyorum. Gayet sıkı tutuyorum işi, hani extra bişeyler yesem içim yanmayacak. Neden böyle oldum ki acep :? :43:

Kızlar bana bugün istediğiniz cezayı verebilirsiniz ben gerçekten azcık eriyince kendimi Adriana Lima zannettim bugün galiba çok yedim hemen paylaşayım

Sabah: 2 tane küçük pofuduk ekmeklerden, yarım domates, 3 dilim salatalık,1 kibrit kutusundan biraz büyük peynir 2 yemek kaşığı menemen

Öğlen gene her zamanki gibi boş :-)

Akşam günlerdir salata yiyorum ot çıkacak içimden bide çok sıkıldım diye ızgara tavuk şiş yedim ama ekmeksiz ve patateslerine dokunmadan bide 1 yemek kaşığı pilav yedim.

1.5 litre su içtim sporda yapamadım :-(

Valla cok yememissin zayiflamak ugruna cok sagliksiz besleniyorsun

Bir arkadasimin teyzesi zayiflayayim derken sagliksiz beslenmekten 18 yasinda seker hastasi oldu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sekilde yapacagin diyetle zayiflarsin ama diyeti birakinca butun kilolari Geri alirsin

Uswind bana dedin dimi yanlış anlamadım :-( ama gerçekten çok şiş hissediyorum midemi şu an sanki yarım kuzu yemiş gibiyim :-( ben diyet dışı zamanda da çok yemek yiyen biri değilim zaten hep böyle yiyodum ama kilo alma sebebim şeker çikolata pasta gibi şeyleri çok tüketmem sadece onları çıkardım hayatımdan hatta diyete başlayalı kahvaltı yapar oldum

Evet canim sana dedim... Saglikli olarak yavas yavas kalici kiloda verse bilirsin. 2010 yilinda tam 80 kiloydum.diyetisyen ve sporla 22kilo verdim.. 1-2 kilo aldin. Diyetisyene gitmeden once. Bende senin gibi ogun atlayarak zayiflamaya calisiyordum. Kilolari versem bile hepsini geri aliyordum

Ara öğünde yapıyorum az az yiyorum ,herhangi bir hastalık durumumda yok.ama kilo veremiyorum hatta alıyorum. Benim metonun nesi var acaba. Kafayı siyirdim artık. Neyse bugün yediklerim
Sabah yarım tost şekersiz çay
Ara yok
Öğle 5 yemek kaşığı kuru fasulye, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek
Ara 3 adet petibor bisküvi, tek şekerli nescafe
Akşam az çorba, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yemek kaşığı et yemeği, ayran
Ara limonlu soda, 1 avuç kadar çekirdek

Moralim bozuk canım da sıkılıyor. Gobegim de kocaman. Öleyim bari

Kızlar bana bugün istediğiniz cezayı verebilirsiniz ben gerçekten azcık eriyince kendimi Adriana Lima zannettim bugün galiba çok yedim hemen paylaşayım

Sabah: 2 tane küçük pofuduk ekmeklerden, yarım domates, 3 dilim salatalık,1 kibrit kutusundan biraz büyük peynir 2 yemek kaşığı menemen

Öğlen gene her zamanki gibi boş :-)

Akşam günlerdir salata yiyorum ot çıkacak içimden bide çok sıkıldım diye ızgara tavuk şiş yedim ama ekmeksiz ve patateslerine dokunmadan bide 1 yemek kaşığı pilav yedim.

1.5 litre su içtim sporda yapamadım :-(

Ama arkadasım hic bir şey yeneymişsin böyle olmaz. Metabolizmani çalıştırman lazım. Arada kucuk öğünler yap. Bir de proteinden eksik bırakma sakın kendini

Ogggg deme karina en etkili sey o
Gunluk 20 ile baslayim 5 er 5 er arttirabilirsem super olur. Her 4.gun de yapmayip dinlendiriyorsun. Bide bende bel fitigi var ayaklarimi koltuga kaldirip ole uzaniyorum yere belimi destekleyerek yapiyorum.onerirm

Ya hani diyorlar ya ısınmadan spor yapmanın bir faydası yok diye. O yüzden bütün bu tür hareketlere uzak duruyorum hep. Sanki bir faydası olmayacakmış gibi.. Bilgisi olan varsa bu konuda aydınlatsın bizi lütfen.

Ama eğer başlıyorsan birlikte başlayalım o halde. Simdik yatıyorum yere!

Evet canim sana dedim... Saglikli olarak yavas yavas kalici kiloda verse bilirsin. 2010 yilinda tam 80 kiloydum.diyetisyen ve sporla 22kilo verdim.. 1-2 kilo aldin. Diyetisyene gitmeden once. Bende senin gibi ogun atlayarak zayiflamaya calisiyordum. Kilolari versem bile hepsini geri aliyordum

Arkadasım yeni mı girdin aramıza yoksa daha once mı?

Ben suan diyet yapmiyorum formda dolanirken gorunce deneyimlerimi yazayim dedim ;)

Ama arkadasım hic bir şey yeneymişsin böyle olmaz. Metabolizmani çalıştırman lazım. Arada kucuk öğünler yap. Bir de proteinden eksik bırakma sakın kendini

Ya hani diyorlar ya ısınmadan spor yapmanın bir faydası yok diye. O yüzden bütün bu tür hareketlere uzak duruyorum hep. Sanki bir faydası olmayacakmış gibi.. Bilgisi olan varsa bu konuda aydınlatsın bizi lütfen.

Ama eğer başlıyorsan birlikte başlayalım o halde. Simdik yatıyorum yere!

Arkadasım yeni mı girdin aramıza yoksa daha once mı?

Basliyorum :) bende yatiyorum :)

Kusura bakmayın kızlar yeni girdim nete yalnız bugün beyin ve fizik olarak çok yoruldum :(
Menümü paylaşıp yatayım
Buarada hepimiz aynı zamanlarda iştaha gelip aynı zamanlarda mı kilo alıyoruz nedir anlamadım bende +400deyim :(
Sabah
Nesfit

Öğle
Kuşbaşı ekmeksiz garnitürle

Akşam
2 tane köfte ayran eşimin tavuk dönerinden 2 çatal et kısmı

Bi yarım saat önce
1/3 muz 4 kayısı 1 nektari

2lt su

Ben suan diyet yapmiyorum formda dolanirken gorunce deneyimlerimi yazayim dedim ;)

Hah ben de o yüzden sordum zaten. Daha once bu sureci yaşamis olanların motivasyon acısından cok yararı oluyor bize.

Bir de yürüyüşü bana söyledin sanırım. Yürüme imkanım yok çeşitli sebeplerden

Valla istedikten sonra spor yapmaya vakit ayriliyor. Spor hem zayiflamayi kolaylastiriyor hemde duzgun bir sekilde zayiflamayi sagliyor.az az sik yiyerek kilo verdim. Yemek aliskanligimi degistirdim.kalorisi yuksek yiyecekleri maksumum haftanin 2 gun yiyorum.

Back
X