Bu arada kızlar gunlük en az 3 lt suyumu asla ihmal etmiyorum...![]()
Bir başladım pir başladım diyosun. İyi cok güzel. İlk azimle verilen kar kaliyo insana sonradan motivasyon biraz düşebiliyor çünkü. Hosgeldin bu arada
selam kizlar nasilsiniz hic giremedim dunden beri menulerimize paylasmaz oldum ben iyice sopalik oldum bu gunlerde
valla aksamlari oturuyorum bitter cikolaya yiyorum hemde ne yemek
valla bu hafta kesin artilardayim ama artik hic diyete devam edesim yok yakinda ramazanda geliyor o yuzdende moralim yok
haftaya biraz kendimi toplarlicam maksat su son iki haftada aldigimi geri vermek ramazanida kilo almadan atlatirsam insallah ramzandan sonra adam akilli sporla beraber diyetime devam etmek isityorum
o yuzden simdilik canim ne cekiyosa yemeyi dusunuyorum ama abartmadan tabiki
bu arada elimden geldiginde hergun girip menumu paylasmaya devam edicem burdan ayrilirsam iyice salmaktan korkuyorum
birde yarin kisteyi kim hazirliyor? cok komik bi soru oldu biliyorum gecen hafta benimle birlikte bi arkadas daha sonuncu olmustu kimdi hatirlayamadim geriyede gitmeye vaktim yok simdi
bu konu hakkinda biseyler yazildimi bilmiyorum
diger arkadas musahit degilse ben yapabilirim sorun degil
isterseniz bildirimleri yarin bana yapabilirsiniz
yarin aksam kizimin kresinde yil sonu kutlamasi var ondan sonra yaparim ins listeyi
Aa sakın ayrılma. O Ramazan rehaveti herkeste var sanırım. Devam edicrz hep birlikte