• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kisisel hesabimdan degil sirf bunun icin hesap actim ordan takip edicem. ;)
Eklemek.isteyen olursa yagmurlu_ist ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hımmm mantıklı tabi
Benim face de normal hesabımla üyeyim diğer üyelerde sadece profil resmini kapak resmini ve genel bilgileri görebiliyor üye olmayan msjlar da okuyamıyor burda yazılanlar üye olmasak da okuyabiliyor ya öyle değil ondan hoşuma gitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar:
Dun sadece 300 grm verebilmişim.
Bugun klasiık kahvaltı ettim
öğlen:(bira abarttım sanırım)
mercimek çorba
2 ızgara köfte
3-4 kaşık z.taze faulye
3-4 kaşık yoğurt
ve malesefffffff 3 adet çiğ köfte
bu saate kadar 3 lt su
artık aksama hiç bişey yememeliyim sanırım
:26:
bencede aksami hafif gecir cok yemissin oglenleyin

Bu arada benım boyum 162 hiç bir zaman çok zayıf biri olmadım doğumdan öncesıne kadadr ben fazla 66 kiloyu görmustm . Ama genelde 60-62 arasıydım. Evlenirkende bu böyleydi. Eşim ıse herzaman çok formundaydı halende öle. öncelerı kilomu hıç sorun etmezken simdilerde ise surekli bana laf atıp duruyor. Ustelık saka oalrakta değil. Sürekli senın göbeğin. Ama senın göbeğin var o olmazkı. Onu gıyemezsın senin göbeğin çıkar. Artık ıncıtmeye varacak boyuta ulaştı bu durum. Tek istediğim ona bu laflarını yedirmek.ama basaramıyorum. Gitmiyor bır turlu kılom. O na artık son zamanlarda dıyetteyim demiyorum. Cunku o artık bu dururmumla dalga geçiyor. Eve bir misafir gelse emek haracamısım onca yemekler yapmısım sofraya oturur oturmaz(misafirlikte oldugumuzda geçerli)o yemez diyette diye başlar cumleye... Ve arkasından 365 gun diyette ama sonuç yok:((((suan telde konuştuk yıne cok bozdu moralımı kurtulmak ıstıyorum artık ya bu kılolardan:14::14::14::14::14::14:
boyun gayet iyi canim, bakma sen kocana sevdiginden kiskandigindan takiliyordur

Sormamın mahzuru yoksa kaç yıllık evlisin doğum falan yaptınmı
Güzel kendini gösteren farkedilirmisin gittiğin yerlerde
Şimdi bu nasıl soru deme canım da ben nezaman farkedilsem bi şekilde eşim en hassas yerimden vurup üzüyor sonra itiraf ediyor kıskandım dşye ondan soruyorum

bencede esi onu kiskandigi icin onu kizdirmak istiyor, benimkide oyledir onceleri hic giydigime karismazdi simdi kilo verince her seyime karisiyo

Çikolatalı ekmek kilo yapmıyo bana ilginç dimi kıslar

ilginc

aynen bu sefer öle yapıyom. Diyet lafı etmıyom evde. O işten gelince ben yedim diyom.
Bu sekilde belkide ona belli etmeden ve stres olmadan gider bu kilom.
Onun fiziği gayet düzgün. Hatta çok duzgun

Canım hiç alttan alma. Bu çocuğu senin için doğurdum, gebeliğin yükünü de doğumun yükünü de kiloların yükünü de ben çektim. Bebeğin bakımı da bana ait. Sen sadece seviyorsun bir de doğumsonu kilomla utanmadan dalga geçiyorsun de. Üste çık. Diyetteyim de gizleme, kilo verip bakımlı oldukça zaten sinirlenmeye başlayacak.

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle, sebzeli fırın tavuk
Ara: 1 dlm ananas, 1 şeftali
Akşam: bezelye, yoğurt veya yulaflı yoğurt yemeyi planlıyorum
Spor: 45 dk aerobik
Akşama misafirim var ama hiçbirşey yemeyi düşünmüyorum

Menümü şimdiden yazayım çünkü üstüne sadece karpuz yemeyi düşünüyorum
Sabah geç kaldım seminere
Elimde elma çıktım yola

Öğlen
Çeyrek simit
Sade Türk kahvesi

Akşam yemeği 3 te yemiş oldum

1 kase keşkek
1 tane içli köfte
Şekersiz çay

Şimdilik 1-1.5 Lt su
Yatana kadar 2.5-3 Lt olur
Birde karpuz kiraz falan yerim
Öptüm

inan söylediklerinin hepsinin doğru oldugunu biliyorum cunku farkındayım ama uzerımdekı baskı bunları dusunmeme engel oluyor ve panık yapıyor. Gunluk tartılıyom. Ve ibre sabit yada artı olunca tamamemn motivasyonum dusuyor. Eşimin yazdığı mesaj.
"bence sen kesin oruç tutmalısın belkı bu sayede o göbek erir" buneya gelde bu psikilojıde guzel dusun

Belki de seni gaza getirmek icin böyle davranıyordur. Mesela ben kilolarimdan sikayet ettikce esim bana sürekli ' lop lop yiyorsun, veremezsin, oran öyle buran boyle' derdi. Ben kizinca da güya bana yardımcı olmak icin öyle diyorum derdi. Bu tartışmalar cok olunca ona güzelce anlattım; senin destegin olmadan yapamam, olumlu cümlelerle motive etmelisin sen böyle olumsuz konuştukca ben sinirlenip daha cok yiyorum dedim. Anlattım iste. Ondan sonra değiştirdi tavrını. İkimiz de mutluyuz şimdi

Çikolatalı ekmek kilo yapmıyo bana ilginç dimi kıslar

Dalga mı geciyorsun yaaağğ

Hımmm mantıklı tabi
Benim face de normal hesabımla üyeyim diğer üyelerde sadece profil resmini kapak resmini ve genel bilgileri görebiliyor üye olmayan msjlar da okuyamıyor burda yazılanlar üye olmasak da okuyabiliyor ya öyle değil ondan hoşuma gitti

Neydi kullanıcı adın?

Menümü şimdiden yazayım çünkü üstüne sadece karpuz yemeyi düşünüyorum
Sabah geç kaldım seminere
Elimde elma çıktım yola

Öğlen
Çeyrek simit
Sade Türk kahvesi

Akşam yemeği 3 te yemiş oldum

1 kase keşkek
1 tane içli köfte
Şekersiz çay

Şimdilik 1-1.5 Lt su
Yatana kadar 2.5-3 Lt olur
Birde karpuz kiraz falan yerim
Öptüm

Gece geç ystınca sabah kalkması zor oluyor tabi canım 😉güzel menü içli köfte ımm 😋

Buarada bu son keşkek yemem olacak :(
Şimdi baktım 1 kase keşkek kaç kalori dersinizzzz 640 kalori ya onu yiyeceğime hamburger özlemimi dindirseydim :(

Gece geç ystınca sabah kalkması zor oluyor tabi canım 😉güzel menü içli köfte ımm 😋

Aynen öyle canım tel mutfakta şarjda idi alarmı duymamışım :(
Misafirlikteydim ve dikkat ettim zayıf arkadaşlar özellikle bnim gibi kek ve milföye dokunmadı hatta 2 tanesi keşkekin yarısını yedi :) vay be ben önceki ben tabağı siler süpürür onların kalanları da yerdim :))

Belki de seni gaza getirmek icin böyle davranıyordur. Mesela ben kilolarimdan sikayet ettikce esim bana sürekli ' lop lop yiyorsun, veremezsin, oran öyle buran boyle' derdi. Ben kizinca da güya bana yardımcı olmak icin öyle diyorum derdi. Bu tartışmalar cok olunca ona güzelce anlattım; senin destegin olmadan yapamam, olumlu cümlelerle motive etmelisin sen böyle olumsuz konuştukca ben sinirlenip daha cok yiyorum dedim. Anlattım iste. Ondan sonra değiştirdi tavrını. İkimiz de mutluyuz şimdi

Dalga mı geciyorsun yaaağğ

Neydi kullanıcı adın?

Ya niye geçeyim valla bu hafta 500 gr rahat tükettim ekmek üstü regl de olucam oğlana hazırlarken dayanamıyorum benim bu huyum çok kötü işte önümde olunca tutamıyorum kendimi 😭ama yok gram almadım
Kızacaksınız diye menü bile yazmıyorum böyle menümü olur dersiniz dşye 😩

Ya niye geçeyim valla bu hafta 500 gr rahat tükettim ekmek üstü regl de olucam oğlana hazırlarken dayanamıyorum benim bu huyum çok kötü işte önümde olunca tutamıyorum kendimi 😭ama yok gram almadım

Kilo almama sebebin bence hop diye vermemendi kilonu ama belki yemeseydin o cısları 1-2 kilo verebilmiştin;) böyle düşün

Aynen öyle canım tel mutfakta şarjda idi alarmı duymamışım :(
Misafirlikteydim ve dikkat ettim zayıf arkadaşlar özellikle bnim gibi kek ve milföye dokunmadı hatta 2 tanesi keşkekin yarısını yedi :) vay be ben önceki ben tabağı siler süpürür onların kalanları da yerdim :))

Darısı bana iştah azaltıcı beyin egzersizine başladım kendimi tutabileyim diye sanki gıtlıktayım yada aş eriyorum saçma sapan şeyleri canım çekiyo bide üşenme yap 2 küçük çocukla otur ye olacak gibi diil
Seni tebrik ediyorum canım durma böyle devam bana da dua edin Rabbim gözümü doyursun 😋

Darısı bana iştah azaltıcı beyin egzersizine başladım kendimi tutabileyim diye sanki gıtlıktayım yada aş eriyorum saçma sapan şeyleri canım çekiyo bide üşenme yap 2 küçük çocukla otur ye olacak gibi diil
Seni tebrik ediyorum canım durma böyle devam bana da dua edin Rabbim gözümü doyursun 😋

Aminnn inşallah hayırlısıyla iştahın kesilir benim iştahım var ama sanırım midem küçülmüş dün akşam yemek üstüne meyve yedim diye uyuyamadım resmen ya hani derler ya yemeyim şimdi rahatsız eder işte demek ki doğruymuş önceden inanmazdım böyle diyenlere :)

Hangi saatte yiyorsun acaba? Ben iki gecede bı nutella kavanozunun 3 te 2 sinı yedim de kendime pay biçmeye çalışıyorum.

Kendimi üniversitedeyken sınava çalışmadım diyip 90 alanlar gibi hissettim 😆

Hangi saatte yiyorsun acaba? Ben iki gecede bı nutella kavanozunun 3 te 2 sinı yedim de kendime pay biçmeye çalışıyorum.
Gece gündüz öğlen hiç farketmiyor ama çooook hareketliyim herşey bana bakıyor 6 yıl öğretmenliğimde varis görmedim şimdi vârislerim oluştu

Gece gündüz öğlen hiç farketmiyor ama çooook hareketliyim herşey bana bakıyor 6 yıl öğretmenliğimde varis görmedim şimdi vârislerim oluştu

Çocuksa bende de iki cocuk ama evde cok hamarat değilim. Bosverip geciktirebiliyorum islerimi.

Anam balkonda güneşleneyim dedim kavruldum iki dakikada ama dayaniciiim belki gunes eritir yağlarımı :p

Çocuksa bende de iki cocuk ama evde cok hamarat değilim. Bosverip geciktirebiliyorum islerimi.

Anam balkonda güneşleneyim dedim kavruldum iki dakikada ama dayaniciiim belki gunes eritir yağlarımı :p

Ay hiç güleceğim yoktu :))))) Allah da seni güldürsün canım
Şimdi Canan karatayı dinliyorum kadın tahıl yeme diyor ya tmm meyve sebze içinde khidrat var ama bilmiyorum katılmıyorum bu konuda kadına 1 dilim ekmek yeme ama otur yarım kilo zeytin ye diyor öf baydı beni:(

Back
X