• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaarrrrr bir daha menümü erken yazmayacağım demin yazdım net bağlantım koptu yazdıklarım güme gitti

Bugünkü keşkek faciam sonrası bir facia daha size
2 külah dondurma yedim :( külahları eşime verdim anca burdan kıstım ki külahı çok severim :(
Cevizli dondurmaya gel de yok de :( of ki ne of kendisime:(

İşte bende bunu diyorum olmadık bişey çıkıyor ve insan hayır diyemiyor neden ya irade desek 12 yıl aradan sonra 2 yıldır sigara içmiyorum
Ama yemeğe durma
Sende üzülme yarın telafi edersin artık olan olmuş yarın ben öyle bir menü yazacak ki şaşıracaksınız 😳😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biomel nesfit hakkında bilgi verirmisin?nasıl uyguluyorsun ?nasıl kilo verdiriyor mu?

Ah canım inan benim bilgim yok ben zumba yürüyüş yüzme başka bişey deneyemiyorum da
Yazı da benim adımmı vardı bazen oluyo öyle karışıklık başkasının yazısında başkasının ismi çıkıyor

İşte bende bunu diyorum olmadık bişey çıkıyor ve insan hayır diyemiyor neden ya irade desek 12 yıl aradan sonra 2 yıldır sigara içmiyorum
Ama yemeğe durma
Sende üzülme yarın telafi edersin artık olan olmuş yarın ben öyle bir menü yazacak ki şaşıracaksınız 😳😆

Zumba yürüyüş menü derken bakalım yarın çok iddialı dönüş yapacaksın gibi ;) merakla bekliyorum şuan eve geldiğimden beri su içiyorum :) 1 litre olmuştur :)

Ah canım inan benim bilgim yok ben zumba yürüyüş yüzme başka bişey deneyemiyorum da
Yazı da benim adımmı vardı bazen oluyo öyle karışıklık başkasının yazısında başkasının ismi çıkıyor

Hımmm emel93 müş pardonnn:)

Gidip yeşil kahvemi içeyim mutfağı toplayım 1 litre su daha içip yatmadan mekik çekeyim 😉

Gidip yeşil kahvemi içeyim mutfağı toplayım 1 litre su daha içip yatmadan mekik çekeyim 😉

Vayyy :) buarada niye küstün?

Birde dün sabah 76.0ı gören ben şimdi gittim tartıldım sonuç ortada anneme bilezik alacağım sanırım :(
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403642277.535232.webp

Vayyy :) buarada niye küstün?

Birde dün sabah 76.0ı gören ben şimdi gittim tartıldım sonuç ortada anneme bilezik alacağım sanırım :(
Eki Görüntüle 1168011

Gidemedim ufaklık sallamaya devam
Niye öyle oldu ama sabah gece fark oluyo ki üzülme
Ay bazen kendi kendime konuşuyorum kimse yok ondan küstüm topiğe 😂regl olucamda kime çatacağımı bilememekten oluyo bunlar 😝

Ay bazen kendi kendime konuşuyorum kimse yok ondan küstüm topiğe 😂regl olucamda kime çatacağımı bilememekten oluyo bunlar 😝

Tamamdır aynı modda oluyorum bazen kendim çalıp oynuyorum gibi :) ama olsun sen yaz eninde sonunda okunuyor yada kendi kendimize okuyoruz :)

Biomel seninki normal su içtiysen ama benimki kesin kilo çünkü haftalardır yiyorum:( kilo değil senin ki bir günde yağ depolayamassın demi ya?

Asıl yarın ne yapıcam?seminerden sonra öğretmen arkadaşa misafirliğe gidicem.hadi gel de yemeeeee.offf offf napıyım ben şimdi.sürekli böyle oluyor tam karar veriyorum ya misafirliğe git ya misafir gelsin gitmesemmi olmaz ki kesin gidicem.

bugunku menum kizlar
sabah : 3yk nesfit
ara : doganin elma sapli sallama cayi + 2 biskui
oglen : 2dlim cavdar ekmegi + 5 yk sebze yemegi + yogurt
ara : yogurt + 2tane biskui
aksam ; 1 kase yogurt corbasi + 3yk bulgur pilavi ( oglumun tabagindan kalan)
meyve yiyecek simdi aciktim
lesli 3 yaptim
hadi bana musade kizlar

Menün çok güzel canım

Hımmmm kızlar bu arada herkez kendi menüsünü mü uyguluyor? Herkez bi diyete uysa olmaz mı?bence daha iyi olur...

Kızlar benim işlet bu ara yoğun. Malum ramazan öncesi herkes geliyor. Arada fırsat buldukça okuyup yorum yapmaya çalışıyorum.bu topikten vazgeçmem mümkün değil.

Bende o mantıktaydım hatta 69 olunca diğer topiğe geçerim derken 59u görsem yine burada kalırım diyorum ;) hoşgeldin 89dan 79a çok güzel buarada 79u gördüysen 79sundur su toplama tuvalete çıkma falan gibi etkenlerdendir 81 takma sen 79sun ;)

Teşekkürler ...inşallah dediğin gibidir hersheymi :)

Kızlar benim işlet bu ara yoğun. Malum ramazan öncesi herkes geliyor. Arada fırsat buldukça okuyup yorum yapmaya çalışıyorum.bu topikten vazgeçmem mümkün değil.

Tahmin edebiliyorum canım Allah kolaylık versin

Anladım peki uyarım size:) zamanla kuralları öğrenir uygularım.

Hosgeldiiiiiinnnn
:)
Kızlaaarrrrr bir daha menümü erken yazmayacağım demin yazdım net bağlantım koptu yazdıklarım güme gitti

Bugünkü keşkek faciam sonrası bir facia daha size
2 külah dondurma yedim :( külahları eşime verdim anca burdan kıstım ki külahı çok severim :(
Cevizli dondurmaya gel de yok de :( of ki ne of kendisime:(
Herseyhimi aramiza dooooon :)
Diom.ama dun aksam yatmadan once tatli yedigimi solemicem :(

Aynen küstüm herkese zaten 😋

Ama nedeeeen :s

bugunku menum kizlar
sabah : 3yk nesfit
ara : doganin elma sapli sallama cayi + 2 biskui
oglen : 2dlim cavdar ekmegi + 5 yk sebze yemegi + yogurt
ara : yogurt + 2tane biskui
aksam ; 1 kase yogurt corbasi + 3yk bulgur pilavi ( oglumun tabagindan kalan)
meyve yiyecek simdi aciktim
lesli 3 yaptim
hadi bana musade kizlar

Supersjn masallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X