Arkadaşlar Merhaba,
Birkaç gündür şehir dışındaydım yazamadım. Şöyle biraz yazılanları okudum. Cumaya burda olucam bildirimimi yaparım. Sonra ki 1 ay ise kayınvalidemin yanına gideriz herhalde. Ama arada bir döndüğümüzde ya da internete ulaştığım vakitler mutlaka yazıcam. Haftasonu kayınvalidemdeydim. Buradaki tüm kayınvalideler gibi döktürmüş yemekleri. kendimi tuttum ama plansızlık aldı başını gitti. En başından su içmeyi unuttum koşuşturma içinde. Dün geldik ve tartıldım + çıktım. Çok enteresan bugün ise - deyim şükür. Sadece bol su içerek oda. Yani çok merak ediyorum bu cuma ne çıkıcam tartıda. Bu arada zamanda gene yemedim tatlı hamurişi filan. Ama ne yemek varsa yedim :) (Ben ekmekte yemiyorum hiç bu arada ) Yürüyüşlerim olamadı ama yoğun koşturmaca vardı. Hava da çok sıcak. Oturduğum yerden terliyorum. Şu kilolar gidince terlemeler de azalır inşallah. Menü paylaşmayıp yazamayınca çok kötü hissediyorum kendimi. Ama yapacak bişey yok biraz da böyle devam edicem. İnşallah cumaları tartılıp biryerlerden yazmayı becerebilirim. Çok öpüyorum sizleri.
Her daim bekleriz menülerin zaten çok güzeldi 😊 ben senden eminim kova gibi sende ulaşacaksın hatta hedefi aşağılara çekeceksin😉