- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Teşk ederim canım umarım bende bu şekilde verebilirim . Sagol ayroca allah hepimizin cocuklarına uzun ömür versin.Canım evladını analı babalı büyüt inşallah.doğumda bebekle beraber 6 Kilo direk gitti zaten.geriye kalan 15 kiloyuda dediğim gibi verdim.yürüyüş yaptım tabi ama kısa kısa yalan yok.geç saatlerde bişey yeme aman diyorum.birde doğumdan sonra en büyük sorun kabızlık ondan dolayı sıvı tüketimine dikkat et. Şerbetli tatlı yemedim mesela.nutella çok severim ama asla eve aldırmıyor.kola Kilo yapıyor tahminimce emzirdiğin için içmiyorsun ama yinede söyleyeyim kola içmiyor onun dışında herşeyimi anda olsa yiyorum.bu sabah mesela ekmeğin kuyruğundan yedim içini yemiyorum 8 zeytin))) sosisli yumurta salatalık ve şekersiz çay içtim.öğlen mantar çorbası ve beyaz peynir yedim vişne suyu kraker alıştırdım şimdide. Canım en önemlisi irade.eve kayınpederim her akşam sıcacık halka tatlısı getirir millet hop yerken ben bakıyorum mesela onun yerine bisküvi yedim.bu tarz şeyler küçük gibi görünsede çooook işe yarıyor.inşallah birazda olsa faydam olur tatlım