Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kizlar 3 .'u seansmi da bitti hem kavotasyon hem pilates ve de sağlıklı beslenme diyeyim diyet demiyeyim 1 kilo verdim ya bide en önemli olanı da su ve yürüyus
Sadece git kavitasyona gir hiç bisi yapma ne egzersiz düzensiz beslen tabiki de hiç bir ise yaramaz kizlar pilatesle beraber kardio lara yüklenin dehşet toparlanio
Merhaba, ben de buradayim. Hayatim boyunca hep kilolu oldum. Oturarak calistigim bir isim var. Daha once burda dukan ile 15kilo verdim. 8kilosunubgeri aldim. 76kiloyum. Egzersiz yapmaya cok vaktim yok. Yardim edin!!!
Slm ben yine döndüm 79 la la la la la la la evt verdim aldım kg lari nihayet bebegim den sonra 79 bana yapısti rus diyeti dikkatimi çekmişti yapamadım ne kadar basit gözükse de bana göre değil hatta o sabah 81.5 oldu tartım bende vazcaydim
Merhaba arkadaşlar, bende 85 kg dan 80.5 kg düştüm 3 haftada ve hedefim 70 kg olmak. 79 kg gördüğüm zaman ben de size katılmak istiyorum. Tek başına, motivasyon zor oluyor.
Arkadaşlar merhaabaa ben de 57 kilo ile evlenip daha çocuk bile dogurmadan bir senede 74ü gorenlerdenim ama naptim yememe icmeme dikkat ettim biraz da hareket 71.5 oldum ümidim artti ve tam anlamıyla hayatima bi hareket katip pilates ve dansi da ekledim pilates inanin ruhen de rahatlatiyo cogu zor hareketi kolaylastiriyo sizin için yarim çömelme hareketi yapin akliniza geldikce
Kalça ve bacak kisimlarinizn calismasi aşina ve en önemlisi acin en iyi bildiğiniz müziği zevk alarak eglenerek dans edin bi saat bi buçuk saat arasi haftanin beş günü en az.. İnanin hem moralmen ise yariyor hem de o bicim ter atiyorsunuz ben roman havası çok sever çok da iyi oynarim bi aciyorum kendimi
Kaybediyorum bi bakiyorum bi saat soluksuz yapmisim koşu bandim var ama sürekli ayni şekilde bi saat üzerinde canim sikiliyo sizlere tavsiyemdir su anlattiklairim yani kisaca iki uç litre su için her gün aksam yemekleri de erken yenip günlük proteinler de alindi mi yatağa bedeninizden yana