70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menum

Sabah
1.5 haslanmis yumurta
5 zeytin

Oglen
1 bardak ayran

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 kasik zeytinyagli yesil fasulye
3 kasik pilav

Bu pilav olmadi ve kendime ceza verdim 3 gun patates yogurt diyeti yapacagim ben kizlar
ne ettin abla zaten gün boyu aç durmuşsun böyle şok diyetler zararlıymış

Bi gun daha diyeti bozmadan devam :) cumartesiye az kaldi merak ediyorum sonuclari umarim guzel eksiler aliriz :) ben yazmiyorum diye kimse menu yazmamis neler yediniz ictiniz bakalim :)

Kizlar bende devam ediyorum diyetime tabiki. Yorgunluk miskinlik hat safada. Cumartesiye az kaldı evet. Hakkimizda hayırlısı.

Ben de gizli takipçinizim. Diyet yapıyorum ama menü paylaşamayacağım için aktif değilim. Küçük bebeğim var :anne: sizi takip edip motive oluyorum :nazar:herkese başarılar :halay:En Büyük KK
Ben de menu paylasmiyorum arada motive edelim birbirimizi bir de cumartesi kilo bildirimlerine katilsan yeter zaten :) kac aylik bebisin

Ben de menu paylasmiyorum arada motive edelim birbirimizi bir de cumartesi kilo bildirimlerine katilsan yeter zaten :) kac aylik bebisin
Ayy gerçekten mi yazmasam da olur yani :halay: çok sevindim valla kendi kendini gaza getirmek çok zor :eek: üç ayı geride bıraktık altıncı tüp bebek denememde kavuştum kızıma allah her isteyene nasip etsin :anne: maalesef emzirmiyorum :KK61: o yüzden diyete başladım artık malum yaz geliyor ve ben büyük beden kıyafet almak istemiyorum :bicak: bir hafta lahana çorbası diyeti yaptım 2 kilo verdim şu an 75 kiloyum hedefim 67 spor yapamıyorum maalesef kızım gündüzleri biraz huysuz benden bu kadar En Büyük TÜRKİYE o zaman Cumartesi günleri tartı günü desenize :KK50:

Ayy gerçekten mi yazmasam da olur yani :halay: çok sevindim valla kendi kendini gaza getirmek çok zor :eek: üç ayı geride bıraktık altıncı tüp bebek denememde kavuştum kızıma allah her isteyene nasip etsin :anne: maalesef emzirmiyorum :KK61: o yüzden diyete başladım artık malum yaz geliyor ve ben büyük beden kıyafet almak istemiyorum :bicak: bir hafta lahana çorbası diyeti yaptım 2 kilo verdim şu an 75 kiloyum hedefim 67 spor yapamıyorum maalesef kızım gündüzleri biraz huysuz benden bu kadar En Büyük TÜRKİYE o zaman Cumartesi günleri tartı günü desenize :KK50:
Allah bagislasin kuzunu :)hep beraber yaza+-65lerde olacagiz insallah :)

Günaydın herkese :KK200::KK200: fırsat bulmuşken yazayım dedim sabah çeyrek tost ve 1 bardak normal süt ile kahvaltımı yaptım şimdi de sınırsız şekersiz çay ve 1 adet hurma ile keyif yapıyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım :kahve:

Günaydın herkese :KK200::KK200: fırsat bulmuşken yazayım dedim sabah çeyrek tost ve 1 bardak normal süt ile kahvaltımı yaptım şimdi de sınırsız şekersiz çay ve 1 adet hurma ile keyif yapıyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım :kahve:
Gunaydin afiyet olsun :) ben de yarim omlet yedim oglusu uyutunca da sade kahve keyfi planliyorum :)

Back
X