70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok güzel yazmışsınız :nazar::nazar: ya bide yaşımız daha çok genç ömür boyu diyetle mi uğraşcaz resmen işkence gibiii:halay::halay:
Teşekkür ederim. 9 ay önce ikinci kez anne oldum çok şükür. oğlumda 10 kilo almıştım kızımdada 10 kilo aldım. şuanda o 10 kilo fazlayı atmak istiyorum. yazın güzelim tişörtlerimi giymek için can atıyorum.:KK28:

Teşekkür ederim. 9 ay önce ikinci kez anne oldum çok şükür. oğlumda 10 kilo almıştım kızımdada 10 kilo aldım. şuanda o 10 kilo fazlayı atmak istiyorum. yazın güzelim tişörtlerimi giymek için can atıyorum.:KK28:
aminn inşallah :nazar: ben daha bekarım dogum yok bişe yok 75 i gördüm çatlaklarım bile var gördükçe çıldıırıyoruum :anneadayı:

Herkese mutlu günler :KK54: neler yapıyorsunuz? Bugün karnabahar kısırı deniyorum arkadaşlar daha önce deneyen var mı? Güzel olacağa benziyor :KK45:

Olay yerinden bildiriyorum arkadaşlar çok güzel oldu karnabahar kısırım. acılı, kimyonlu, ekşili. Şu an yaz geliyor diye üzülüyorum :kk77::KK45:

Kizlar gunaydin ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta 87.5 guncel 78.5 :) kilo verememisim arada kacamak yapmıştım bir de adetim gecikti ona bagliyorum.haftaya bomba gibi geliyorum ama haberiniz olsun :)

Kizlar gunaydin ilk bildirim benden olsun
Gecen hafta 87.5 guncel 78.5 :) kilo verememisim arada kacamak yapmıştım bir de adetim gecikti ona bagliyorum.haftaya bomba gibi geliyorum ama haberiniz olsun :)
Vaaaaooowww bir haftada 9 kilo gitmiş harikasın bana sırrını söyler misin ? Ben hala 76 yım şimdi tartıldım ama regl oldum bebeğim iki aylık bu kadar çabuk regl olmayı beklemiyordum aslında belki o yüzden de kilom aynı ama sen baya iyisin ne olur sırrını paylaş ...

Vaaaaooowww bir haftada 9 kilo gitmiş harikasın bana sırrını söyler misin ? Ben hala 76 yım şimdi tartıldım ama regl oldum bebeğim iki aylık bu kadar çabuk regl olmayı beklemiyordum aslında belki o yüzden de kilom aynı ama sen baya iyisin ne olur sırrını paylaş ...
Haftaya ödemini atmış olursun canım diyeti bırakmadın inşallah

O zaman ben de bildirimimi yapıyorum. Geçen hafta 74.800, güncel 74 :bicak: bu hafta sadece 2 kez kaçamak yaptım, günde 900 kaloriyi geçmemeye çalıştım ama çok hareketsizim :110: bi haftada 800 bu da benim için başarı :sampiyon:

Bu kadar erken regl olman cok iyi benim bebegim 19 aylik ve daha sadece 3 kez adet oldum.metabolizmam durmus durumda

1. Yildiztozu16 Yildiztozu16 ---baslangic 80.8--- guncel 78.5--- hedef 65
2. lastrose6 lastrose6 ---baslangic 81.5 ---guncel 80.3--- hedef 65 bildirim yok
3. Zmnesrin Zmnesrin ---baslangic 74.4---guncel 72.2----hedef58
4. Kanatsizkus Kanatsizkus ---baslangic 75 ---guncel 74 ----hedef 67
5. ebruliki ebruliki ---baslangic74 ---guncel ??? ---Hedef 63 bildirim yok
6. Esmahan38 Esmahan38 ----başlangıç 76 ---guncel 76 ---hedef 60
7. @HaMeHa ----başlangıç 74 --güncel 72.4--- hedef 55 bildirim yok

Back
X