- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
biliyorum canım mersini geldim 3 günlüğüne izmire benziyor biraz pek sevemedim açıkçası bişlmiyorum neden gerçi çok gezme şansımda olmadı ayvalığpı bende seviyorum ama o kadar yakın olmamıza rağmen çok az gidebiliyoruz ben cmrt de çalışıyorum sadece pazar gitmek çok zor oluyor yorucu yanimagrenta izmir çok güzel bir şehir mersine çok benzer aslında palmiyeler sahil kesimimiz iklimde aynı sayılır ben her yaz bir günlüğüne gelmiş oluyorum ayvalığa giderken mecburen uçakla önce izmire sonra otobüsle ayvalığa geçiyoruz çok şanslısın ayvalığa 3 saat uzaktasın yerinde olmayı çok isterdim her hafta sonu kaçardı oraya hihoyyyt
hassas tartı pek hassasmış canım üzülme die eskik tartıomuş seni :) canım kbence gayet iyisin çok kasmadan verirsin sen kiloları 1.70 e 75 kg sıkma bu kadar canını :):sm_confused:Kızlar çok fazla giremiyorum,o yüzden geçmişi okuyamadım.Benim boym 1.70.Kendimi 68 kilo sanıyodum çünkü evdeki hassas tartı öyle diyodu ama hassaslığını yitirmiş yeni bir tartı aldım ve 75.1 i görünce afalladım.1 haftadır rejim yapıyorum ama acelem yok aç kalırcasına değil sağlıklı beslenerek yavaş yavaş kilo verecem ve 15 kilo verecem inşallah.şimdiden 1 kilo verdim zaten.Bu arada doğum yaptım geçen sene ordan kalan kilolarım da var.
anacım 1-2 kilo versen idare edersin valla 7 kiloda 44 bedenden 40 bedene düştüm herkes gibi bende şoktayım annem 70 kiloyla o bedene nası giriyosun diyo cevap veremiyorum çünkü bende bilmiyorum ama çok mutluyum aynaya baktıkça içim açılıyo ve iştahım kesiliyo bian önce zayıflayım diye