• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

guzel sozlerinize tesekkur ederim 38beden olucak arkadaslarim az once oglen yemegini hallettim saat 3 olmus ama kizi dr goturdum ptesi test yapilacakmis sanirim astim belirtileri var alerjik astim bendede var ona mi gecti off ya ptesiye kadar kurarim artik birde beniim huyum taktimm mi uzuldum mu yemem icmem yavrum insallah astim degildir dua edin ...............dr geldim hemen marul,taze sogan,salatalikla limonlu az yagli tuzsuz salata yaptim yaninda zyagli taze fasulye yedim 4kasik ekmek yok zaten bizim kiz ekmek dusmani elimden yiyecegim diye alip evin heryerini batiriyor bende pesinden supur dur artik o yuzden sadece sabah o oyuna dalmisken yiyorum ekmek az sonra cikicam evi soyle bir supureyim hergun supursem is cikicak 11aylik nasil yuruyemeden bu evi dagitiyor cozemedim aksamda esimin yanina gidicem bu aksam yemek daveti varmis kalabalik bir grup rezerve yaptirmis kizi bu aksamlik arkadasa birakicam esime yardim ederim mutfakta seviste

guzel sozlerinize tesekkur ederim 38beden olucak arkadaslarim az once oglen yemegini hallettim saat 3 olmus ama kizi dr goturdum ptesi test yapilacakmis sanirim astim belirtileri var alerjik astim bendede var ona mi gecti off ya ptesiye kadar kurarim artik birde beniim huyum taktimm mi uzuldum mu yemem icmem yavrum insallah astim degildir dua edin ...............dr geldim hemen marul,taze sogan,salatalikla limonlu az yagli tuzsuz salata yaptim yaninda zyagli taze fasulye yedim 4kasik ekmek yok zaten bizim kiz ekmek dusmani elimden yiyecegim diye alip evin heryerini batiriyor bende pesinden supur dur artik o yuzden sadece sabah o oyuna dalmisken yiyorum ekmek az sonra cikicam evi soyle bir supureyim hergun supursem is cikicak 11aylik nasil yuruyemeden bu evi dagitiyor cozemedim aksamda esimin yanina gidicem bu aksam yemek daveti varmis kalabalik bir grup rezerve yaptirmis kizi bu aksamlik arkadasa birakicam esime yardim ederim mutfakta seviste

umarım kızının önemli bir problemi çıkmaz, benim de küçükken alerjiden dolayı öksürüklerim oluyordu, tedavi sonucunda bişeyim kalmadı belki onunki de öyle bişeydir.

bu arada forumda dolaşırken şu başlığı gördüm çok eğlenceli arkadaşlar tavsiye ederim, tam bize göre:)

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...138-once-huplet-sonra-guplet.html#post2477318

slm kıslar ben geldım geç kaldım degılmı bugun cok yogundu temızlıkle gectı kıslar herkes kılo bıldırımınde bulundu sanırım ben 69 olmusum yanlız anlamadıgım bırsey var ıkı haftadır spor yapamıyorum ama kılo verıyorum cok sukur kıslar yıne bu grupda devam edebılırım degılmı kıslar opt sevgılerle
nuraycıgım geçmış olsun bebısıne canım

Son düzenleme:
Ben de geldim.Merakla sayfamızı açtım liste gece çıkacakmış olsunnn

07.00 lahana suyu

07.30 peynirli,maydonozlu iki dilim kepekli tost ekmeği(tost be yaaa amma uzattım),yarım bardak süt

10.30 da elma

12.30 da bir bardak hazır çorba

Aralarda şekersiz çayy

17.00 da sebzeli çorba

Birazdan da yoğurtlu ıspanak yiyecem.

Hepimiz kilo vermişizzzz heme hemen çokkk sevindim.Veremeyenler da üzülmesin duraklama sonrası düşüş daha hızlı olur inşallah.

Dün bir ceket denedim kızlar 40 bedeni kapandı ama hafif omuzlardan sıktı.42 si de yoktu.Çok içimde kaldı.En kısa zamanda 40 bedene rahat girmek dileğiyle.

Kızlar benim pazartesiler biraz yoğun geçiyor.Ancak girebiliyorum.Neyseki liste yapılmamış.yetiştim yani kaydirigubbakcemile5.Geçen hafta kilo vermemiştim bugün sabah 71 geldim.ınş haftaya 60 ları görürüm arkadaşlar.
Bu hafta bayağı kilo veren olmuş ne güzel.hepinizi tebrik ediyorum.Kilo kaybı olmayanlar ümitsizliğe düşmesinler ergeç verilecek demekki böyle.Çünkü geçen hafta ben de aynı duyguları yaşadım .Sakın vazgeçmeyin.

slm kizlar, nasilsiniz? Kilo verenler adina sevindim :nazar:
Ben gecen hafta 77.9 kg bu sabahta 77.1 olmusum az ama hic yoktan yine iyidir :1rolleyes:

ya kızlar kilo
bildirimi içn
inş geç kalmadım ....ben 70.100 çıktım sabah ama anca yazabildim öptüm sizleri..

Merhaba arkadaşlar geç kaldım bu hafta bildirmek için hiç içimden söylemek gelmiyor . Yine aynıyım ya 70.4kg:oklava::kızgın::1no2:

merhaba arkadaşlar ben bu hafta 73.5 kiloyum... ancak boş vakit bulup yazabildim, umarım geç kalmamışımdır.....
sevgiyle

Merhaba arkadaşlar geç kaldım bu hafta bildirmek için hiç içimden söylemek gelmiyor . Yine aynıyım ya 70.4kg:oklava::kızgın::1no2:

canım sen hamile misin? kilo vermen bebeğine zarar vermez mi? doktorunla konuşmuşsundur gerçi ama merak ettim işte:)

listeyi akşam 22:30da yapacakmış arkadaşımız, hala vakit var kilo bildirmek için:)

iyi akşamlar kızlar,
şimdi geldim eve,birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim ( 1 kase mercimek çorbası,2 ızgara köfte(minnacık yaptım),1 dilim kepek ekmeği ve salata) sonrada doğru yüzmeye.
eve geldiğimde kendimi tutup birşey yemezsem günlük 1200 kalorimi tamamlamış olacağım,4 gün daha sabredip bu şek,lde devam edebilirsem 1 kilo daha kaybetmiş olurum kaydirigubbakcemile2

öptüm hepinizi,hoşçakalın

iyi akşamlar kızlar,
şimdi geldim eve,birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim ( 1 kase mercimek çorbası,2 ızgara köfte(minnacık yaptım),1 dilim kepek ekmeği ve salata) sonrada doğru yüzmeye.
eve geldiğimde kendimi tutup birşey yemezsem günlük 1200 kalorimi tamamlamış olacağım,4 gün daha sabredip bu şek,lde devam edebilirsem 1 kilo daha kaybetmiş olurum kaydirigubbakcemile2

öptüm hepinizi,hoşçakalın

Latte merhaba canım.Sana bişey sormak istiyorum.Kilo cetveline baktığımda 5 kilo verdiğini görüyorum.Acaba bir beden inceldin mi?Bir de ortalama kaç kiloda bir beden incelebiliriz bilgin var mı?Motivasyona ihtiyacım var da

kizlar merhaba, isten yeni geldim
kilom bu hafta 76
bu hafta cok yogundum, giremedim nete,
aksam yemegini yiyeyim geri donecem
sevgiler

öncelikle kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum .
darsi banada diliyorum inşallah

listeyi yapan arkadaş cnm kilom ne yazki 75.7:oklava::oklava:kötükedihüso
bu gidişle boğazımı tutamasam vay halime arkadaşlar
ya önceden az yerdim kilo almazdim rejime girdim kilo aldim bu nasıl iş yavuuuuuuuuuuuuuu bir bana anlatsin şaşirmiş durumdayım.:uhm:

ben söyledim canım 2 hafta adetim gecikti ve 1.6 kg aldım 71 im canım

merhaba kızlar nasılsınız bakalım az önce 1saat yürüyüşümü yaptım yarım armut yedim 1bardakta ılık süt,günü tamamladık:))

ya kızlar nerdesiniz...zeynep2630 tebrikler arkadaşım çok güzel kilo vermişsin ..inş bundan sonrasındada istikrarlı olup hedefine ulaşırsın ..tabi bu duam hepimiz için geçerli ..

Selam arkadaşlar,evet bu hafta kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlarım,
şimdi bu haftanın birincileri ve kilo veren arkadaşlarımı yazıyorum.

(09.03.2009/16.03.2009 tarihli yarışmamız)

CARPEDİEM....... 75,1.........73........=2,1 KİLO :hooray:
MİSSZORRO........75,1.........73,1.....=2 KİLO :hooray:
ZEYNEP2630.......88.............86.......=2 KİLO :hooray:
GULÇİÇEK...........71............69........=2 KİLO :hooray:
NNURAYY............74...........72,2......=1,8 KİLO :nazar:
ARZUK................72,8..........71........=1,8KİLO :nazar:
EBTUNA..............79,6..........78,1.....=1,5 KİLO :nazar:
MERYEMTAZE.....79,7.........78,2.....=1,5 KİLO :nazar:
KUUSUUM...........71,5.........70,1.....=1,4 KİLO :nazar:
GULEYSA...........69,2..........67,8.....=1,4 KİLO :nazar:
LATTE.................79,3..........78,1.....=1,2 KİLO :nazar:
PLAZMİQ.............78,2..........77.......=1,2 KİLO :nazar:
ZUZUMMM...........72............70,9....=1,1 KİLO :nazar:
EFSANUR...........72,6..........71,6....=1 KİLO :nazar:
YOKRUMUZFALAN..71,5.......70,5...=1 KİLO :nazar:
ZEYNP.................74,8.........73,8....=1 KİLO :nazar:
MERCİ74...............77............76......=1 KİLO :nazar:
SEROQ.................77,9.........77,1....=800GR :nazar:
MAGRENTA..........69............68,5....=500GR :nazar:
FLYALONE..........74..............73,5...=500GR :nazar:
SEDAOZER..........72,6..........72,2...=400GR :nazar:
MELANKOLİ699....71.............706....=400GR :nazar:
GMZKİNG............72,8...........72,5....=300GR :nazar:
ROCK_ON...........76..............75,7....=300GR :nazar:

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM KIZLAR,ŞİMDİ
KİLOSUNU KORUYAN ARKADAŞLARIMIZA Bİ BAKALIM.....

LOXANDRA........77,4.............77,4...... :dance:
ELSE.................68................68........ :dance:
MİNNA9595........73................73........ :dance:
XZEYNA.............76................76....... :dance:
FREZYA............75,7..............75,7..... :dance:
HOŞŞUM..........69,7...............69,7.... :dance:
TOPRAK...........75,4...............75,4.... :dance:
MUHASEBE22.....70,4............70,4.... :dance:

ŞİMDİDE BU HAFTA KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ,

WHİTEHALL.....70..............71....=+1KİLO yasakkelime
BEBİŞLERİM....69,4...........71....=+1,6KİLO yasakkelime
ZİRAAT............73..............74,4..=+1,4KİLO yasakkelime
FEYZA79.........67,5............68....=500GRAM yasakkelime

MORAL BOZMAK VE DURMAK YOK ARKADAŞLAR

ARAMIZA YENİ GELEN VE KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNAN ARKAŞLARIMIZ
VAR ,HOŞGELDİNİZ KIZLAR,

XZANOX: 74,3 a.s.
BALTANEM: 70 a.s.
KARAKEDİBU 74 a.s.
I_NEED_A_HUG 78 a.s.
ÖZİ16 78 a.s.
SİYAH-24 a.s.

İNŞALLAH ARKADAŞLAR ALLAH HEPİMİZE 65VE 60KGLARI
GÖRMEK NASİP EDER ,KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPTÜMM :1hug:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNAMAYANLAR;

KÜÇÜKANNE,SVLKBR,SEVİLCAN,BURGEM,DAĞLARKIZI,TOMBİKOS,MELOQQ

NİSANDAHAZAN,ALMİRA,SACVERETLE,BENNUU,DESTİNA82,DARPHNİS35

kızlar ben diyetisyenimden liste almıştım ondaki bazı bilgielri sizlerle paylaşmak istedim ..
besin maddelerini içerdikleri miktara göre besinleri gruplara ayırmışlar .
1.et ve benzeri
2.ekemek ve yerine geçen besinler
3.sebze grupları
4.meyve
5.yağlar ve yağ yerine geçen besinler
6.süt ve yoğurt.
yukarıda gördüğünüz gibi besinler 6 gruptur.her gruptaki besin kendi grubunda birbirinin yerine yenebilir.
örnek.1 dilim ekmek 25 gramdır ve 1 porsiyondur listede göreceğiniz gibi yerine 2 yemek kaşığı pilav veya 2 yemek kaşığı makarna yiyebilirsiniz.
örnek2.)1 porsiyon elma 100 gramdır aynı şekilde 10 tane kirazda 1 porsiyon meyvadır.yani 100 gr elma 10 tane kiraza besin değeri açısından denktir istediğinizi tercih edebilirsiniz.
örnek3).5 tane zeytin 1 porsiyon yağ demektir.1 porsiyon yağ 1 tatlı kaşığı yağdır.zaten teorik olarak 5 zeytinden 1 tatlı kaşığı yağ elde edilir.
örnek4.)1 porsiyon et 30 gramdır.30 gram tavuk,balık,peynir,aynı şekilde 1 porsiyon ettir.4 yemek kaşığı kuru fasülye yediğinizde 1 porsiyon et yemiş olursunuz.
örnek5)1 su bardağı süt 200 gramdır .ve 1 porsiyondur.yerine aynı miktarda yoğurt tüketilebilir.

önerilen besin gruplarından size uygun olan besini ister ayrı ister karıştırarak tüketebilirsiniz.
örnek)bir öğünde önerilen 1 dilim kepek ekmeğin yerine 1 kase çorba içebilirsiniz ve ya 1 dilim ekmeğin yerine geçen 1 yemek kaşığı dolusupirinç ile aynı öğünde yer alan 1 su bardağı sütü karıştırıp tatlandırıcı ile sütlaç yapabilirsiniz.bu şekilde yediğiniz 1 kase sütlaç aslında 1 porsiyon ekmek ile 1 porsiyon süt karşılığdır.
örnek 1 porsiyon etinizi(30 gr)4 yemek kaşığı dolusu sebze ile pişirip etli sebze yiyebilirsiniz.

hossum eline sağlık yine süper bir liste olmuş ilk dördü kutlarım ve diğer kilo veren arkadaşlarımızıda bu arada yeni gelenleri öpüyorum ..veremiyenler üzülmesin geçen hafta ben üstüne bide almıştım ..bu hafta iyi gibi ..bende madalya istiyorum haftaya bende alıcam ...

Back
X