kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
herkese günaydın.zeynepcim üzülme bak sonra tıkır tıkır diğer kilolar da gidecek moralini bozma moral çok önemli hiç birimiz bu kilolarla yaşamaya mahkum değiliz böyle düşünürsek asıl o zaman mahkum oluruz hergün kendi kendime içimden zayıflayacam zayıflayacam diyorum sayısını hatırlamıyorum diyebildiğin kadar de o gün kü iştahın az oluyor gerçi yemenden yana sıkıntı yokmuş ve hareketin artıyor psikolojik bir telkin gibi oluyor kendime tavsiye ederim
sabah tartıya çıkınca mutlu oldum 500gr gitmiş yarına da 300 gr giderse haftada 1 vermiş olacam gönlümden daha çoğu geçiyor ama sağlıklı da zayıflamak istiyorum