tum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
çok geçmiş olsun nuraycıım,çocuklar hasta olunca insanın gözü hiç bi şey görmüyo,tek onların sağlığı iyi olsun,bu en büyük mutluluk

yerimseniben
tabii bizlerin ve diğer sevdiklerimizin de,Allah acısını,üzüntüsünü yaşatmasın:Saruboceq:
eevet kızlar be bayaa sapıtmış durumdayım

:tomato:
dün kilo verememiş olmanın siniriyle ne bulduysam yedim:tomato:

klava:
neye saldıracağımı şaşırdımkafamçokkarıştı:sm_confused:
okulda kahvaltıda da abarttım:çok üzgünüm::tomato:
artık kendime gelmem ,toparlanmam lazımÇok üzgünüm çoook
şimdi hemen kendime gelmeliyim,yoksa işin ucunu kaçırıp vazgeçeceğim:çok üzgünüm:senağlama
ben yürüyüşe çıkıyorum,bugün hava güzel,gidip biraz kalori yakmaya çalışayımhihoyyyt
olanları unutmam lazım,o saçmalıkları ben yapmadımkaydirigubbakcemile
gidiyorum ben,bana azim dileyin noolur,tam ipin ucundayım:1no2:
bu arada angelbebek ben lahanayı haşlanmış olarak da yiyorum,çiğden salatasını yaparak da...aslında günde bir öğünümü mutlaka haşlanmış sebzeyle yapıyorum,ama bi yerlerde bi şeyler eksik kalıyo olmuyo işte...neyse hadi ben kaçtım