Merhaba arkadaşlar,
Bende 2 haftadaır diyetteyim 1,5 kg verdim:) aslında spora başlayalı 12 nisanda 1 ay olacak ama salladığım zamanlar oldu. Diyetisyenede gidiyorum. Önce tahlillerimi yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı yani kilo vermemk için hiçbir sebebim yokmuş. 3 gün önce bana diyet listesi verdi. Unutmayalım ki diyet listeleri kişiye özel olmalı yani çalışma koşulları kalktığı saat yattığı saat aile özgeçmişi hastalık meyilleri bunlar çok önemli. Bundan önce mucize bekledim hep fakat bu kiloları biranda almadım bu yüzden de vermekte kolay olmayacak irademiz kuvvetli olacak. Aç kalmayacağız altın kural bu bence ben farkettim ki metabolizmanın içine etmişim

çok yavaşlatmışım. Diyetisyenimin verdiği diyet listesiyle aç kalmadan diyet yapıyorum. 2 saatte bir 1 öğün meyva var tabi bu öğünler avuç içini geçmeyecek büyüklükteki meyvelerden olmalı büyükse 2 ye bölünecek. Mutlaka protein var karbonhidrat var yoğurt süt kesinlikle tüketilecek kırmızı et ve diğerleri haftada 3 gün tüketilecek diğer 4 gün etsiz sebzeler.
Kadınlara özel bir spor merkezine de 6 aylık kayıt yaptırdım:) ordan çıkıncada 4 km eve giderken yol yürüyorum yorulmuyorum da çok şükür. Şimdilik süper gidiyor inşallah böyle devam ederim. Çünkü artık yanlarımdan çıkan yağları görmek istemiyorum.
Çok uzun yazdım değilmi:) Başını ağrıttım kusura bakmayınız.
Hepinize başarılar dilerim :)
bu arada tam 79 kilodayım

((