BEN BURAYA AYNEN MSJ YAZAR GİBİ YAZACAĞIM HERKES GÖRECEK OK...a.s
SEVİLCANA KATILIYORUM BU RADA SEVİLCAN 69 OLARAK EKLEDİM SENİ...a.sa.s
ben daha alı günü başlamıştım bende listede olmak istiyorum... listeye girmek istemeyen arkadaşlar ama az ama çok ama eksi düzeyde listeye girelimki bizi kamçılasın... hep birleikte destekle başaracağımıza inanıyorum...hihoyyythihoyyythihoyyyt
haftaya daha iyi olacak.. :lepi::lepi::lepi:...
EKLENDİN BİLE TATLIM...
BENDE SOĞUK OLARAK TÜKETİYORUM CANISI BENDE İŞE YARADI BİR AY KADAR OLDU KULLANALI PAZARTESİ SOĞAN SUYUNU BIRAKIP (15 GÜN DOLUYOR) ÇÖREKOTUNA BAŞLICAM...
BENDE GEÇEN HAFTA KAYINVALİDEMDEN ÖĞRENDİM ÇÖREKOTUNU NETTE ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM ÇÖREKOTU İLE İLGİLİ BİŞİ...:1no2::1no2:
SEN NEREDEN DUYDUN BİZİMKİLER YANİ KAYINVALİDE VE PEDER YENİ BAŞLAMIŞLAR ACIK KİLO SORUNLARI VAR DA...
ÇÖREKOTUNU YİYOLAR SONRA DA ABUR CUBURA DEVAM EDİYOLAR ÇOK ŞEKERLER YAAA NASILSA OT VERDİRECEK DİYOLAR...delikafaduldendelikafadulden
ONLAR AKTARDAN ÖĞRENMİŞ....
SONUÇ ALABİLMEN İÇİN 1 AY DÜZENLİ KULLANMAK GEREKLİMİŞa.sa.s
kızlar bu çörek otunun zayıflamaya bı katkısı varmıymıs bı acıklarmısınız evet sedacım benı 69 ekle tatlım bıraz sıslıkler var ama elbet inecem 69 altına
ben annemden duydum bu çörek otunu biri kullanmış 1 ayda 8 kilo vermiş oda bana söyledi bugün başlıcam bende inşallah işe yara :)
bu arada herkese günaydın iyi sabahlar bugün müdürler burda artık akama kadar çalışırız of yaaa moralim sıfır

:tomato::bbo:laelaelaelaelae