ayy sonunda gırebıldım yaa,fenalık geldı,kac gundur acılmıyordu.önce gecmısı okudum,hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar desteklerınız ıcın,eşim aradı sonunda ama 1 gun rötarla,ben delirmistim artık,konuscak alım bıle kalmamıstı,biraz tartıstık,herzamankı sacma acıklamalarını yapıyor,ınsanı aptal yerıne koymasından bıktım artık,neyse suan küs gibiyiz,görüsmüyoruz.zaten uzakta bu durum da hıc saglıklı degıl ama napayım,kendınden sogutuyor benı,arasam ne konuscam kı,yada soyledıklerınden hangısıne ınanayım.mutsuz hayatım devam edıyor:çok üzgünüm: diyetım acızık sekteye ugradı,dun annemle yaptıgımız yuruyusten sonra kfc ye gırdık ve menu yedım,sonrada cok pısman oldum,bundan sonra ac karnına yuruyuse cıkmıycam.sabah spor salonuna gıttım yıne 1,5 saat calıstım,oradakı bayanları gorunce ıyıce gaza geldım,bir tanesı 57 kıloymus ,7 kılo olmıs 1 senedır,onu vermeye calısıyormus,ama gorsenız o kadar fıt gozukuyordu kı utandım kendımden,bu hale geldıkten sonra aklım basıma geldıgı ıcın.hedefımı de daha asagı cekmeye karar verdım 36 beden olana kadar zayıflamaya devamhihoyyythihoyyythihoyyyt
( destan ıcın ozur dılıyorum):sm_confused: