Seda'cım ellerine sağlık... liste yine çok güzel... siteye bu hafta zor girilmesi sebebiyle motiveler baya düştü..havalarına ısınmasıyla kilolar biraz yerinde saydı sanırım... kilo veren arkadaşları alkışlıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray:
benimle aynı kaderi paylaşan yerinde sayanlarıda almadıkları için tebrik ediyorum... yerinde saymamızın nedenide özel durumlarımız...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 kilo alan arkadaşlarda bu hafta toparlayacaklardır... :teselli::teselli::teselli:
ayparçam tatlıları fazla kaçırmışsın ama tadımlık yemişsin en azından.. sen şimdi yakarsın onları yağ oluşmadan gider hepsi... takma o kadar.. canın bir şeyi çok çektiyse yemesende yemiş gibi kilo aldırır derler psikilojik olarak...
whitehall çok geçmiş olsun canım... hayat bizim onu güzelleştireceklerde bizleriz... kafaya taktığımız zaman bize hastalıkolarak döüyor... herşeyi boş ver canım... stres kaç sene yaşlandırıyo insanı... hele iş stresi çok kötü.. bende 3 sene önce mayıs ayında başladığım işyerindeki müdürüm sayesinde kel kalacaktım... 1 senedir tedavi görüyorum... hala düzene girmedi... kel kalacaktım az kalsın... çekmediğmiz eziyet kalmadı... şimdi müdür değişti ama çektiklerimiz yetti... senin için hayırlısı olsun.. sağlığın daha önemli... gönlüne göre bir iş bulursun inşallah... önce doktorda tahlillerini yaptırırsın.. tedavini yaptırırsın.. kısa süzrede sağlığına kavuşursun inşallah...,
renniem arkadaşım mehabaa.s.a.s.a.s.... ben ilk defa görüyorum seni... bence 9 aylık bir maatondan çıkmışsın... çok normal.. hiç sorun etme kendine... ben 30 yaşında ve bekarım ama hamile gibi duruyordu göbeğim... 77 kilo ile başladım şimdi 3 kilo verdim ve birazda sıkılaştım görüntü biraz değişti... ama hala senden daha kiloluyum...

(( ama senin ne güzel bir bebeğin var... onlar için herşeye katlanılır... bence kilonu takma verirsin bunun içi burayız.... el birliği ile gidecek kilolar...:1hug::1hug::1hug: