[
bursefa menun gayet guzel canım,bu duzenle gayet saglıklı ve duzenlı kılo verebılırsın bence.haftada yarım kılo goze az gelıyor ama ıstıkrar da onemlı.ben de ayda 2 kılo verıyorum genelde,aynı hesap
sağol canım... herşeyden kıstım, yağlı yemiyorum, hamur işi yemiyorum, çukulata yemiyorum, bu ara meyvayıda azalttım istemeden... yürüyüş yapıyordum hergün iş çıkışı çok yoğunum koşturunca yürüyüş yapmıyorum... günde 5-6 km iş yerinde yapıyorum zaten... sıkılaşma var ama gözle fazla belli olmuyor işyerinde 5 kişi aynı odadayız onlar yiyor ben yemiyorum ama alay konusu olmak istemiyorum ne kadar verdin deyip duruyorlar.. moralimde bozuluyor... biraz daha sıkı yapmaya başlayacağım...
kızlar ben de şimdi elma sirkesi+bal+suyumu içiyorum akşam yemeginde mercimek çorbası ve 3 kaçık kadar patates yemegi yedim ve yemekten sonra elma çayımı içtim..
evet bursefa denicem onu bi sok diyet yapım bakim oynatayım bi yerinden
az bile versen motive olursun canım...
sımdıde ben yazayım bukunku menumu.sabah 2 dlm ekmek,peynır,6 zeytın,domates
oglen yarım kase kayserı corbası,1 tavuk ızgara,yarım dlm besamellı sebze,salata
arada bırkac erık ve yenıdunya
aksam hıcbırsey
yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar
çok az yemişsin canım... akşam yememek iyi değil diyorlar.. meyva yeseydin keşke... yemeyince kıtlık var diye vücut hemen yağ depolamaya başlıyormuş... çorba bile içsen yeter canım... güzel gidiyorsun canım...