inşallah nurayycım ben evet böyle sihir gibi bişeyler olsun istiyorum ama olmadıgını bildigim için sabır zeynep diyorum kendime ama haftalardır veremeyince moralim bozuluyo..artık öle yapacam bende korseler falan Allah'tan vücüdum sıkıda kiloyu öyle abes göstermiyorum yoksa dışarı çıkamazdım herhalde depresyondancanim benim uzulme kilo vermek gercekten insanin iradesini cok zorlayan insani cok mutsuz yapan birsey yiyenlere bile sinir oluyorum ben mayonezin tadini unatali oyle zaman olduki makarnadir yas pastadir 1yildir gordugum yok uzme kendini sende yavas verki geri alma arkadasim madem dugun var sende biraz hileler yap cok iyi SIKI bir korse al siyah kiyafet al kilon neredeyse orayi kamufule edersin ama tasli takilar takar kiyafetini hareketlendirirsin kilo bu verilir vericez arkamizdan atli kosturmuyor arada kacamaklar yapiyoruz ama yinede bu topikte bulusuyoruz sen diyetine bagli kalmaya calis mumkun oldukca bak Hadise bile nasil kilo almis gobusude vardi yandan firlayan yaglarida ama yinede cok guzeldi yuvarlak hatlarla baktin olmuyor diyetisyene git her hafta kontrole gidip rezil olma belasina insan listesine uyuyor