Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursefacım başabaş gidiyoruz seninlede kilomuz aynı sayılır
sevilcim sen girmicenmi listeye bu hafta
sedaaaaaaa hoşgeldin canım
bursefacım başabaş gidiyoruz seninlede kilomuz aynı sayılır
sevilcim sen girmicenmi listeye bu hafta
sedaaaaaaa hoşgeldin canım
walla boyumuzda aynıymış canım idealim yaşla beraber tabi 54 ama suan 65 bile çok iyi olurdu ben 30 yaşındayım sen kaç yasındasın
Gecmis olsun canim aman dikkat et kendine aha bende tam iki hafta oldu ayagimi inciteli halen agrisi cok kötü,,,selam kızlar kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ederim ben bu cuma kilomu bildiremedim 10günden beri evimde tadilat ve temizlik işi var fazla katılamıyorum ama nihayet bitti dün bende ufak bir kaza atlattım perdeyi takarken sandalyeden düştüm el bileğimi incitmişim allahtan film sonuçlarım iyi çıktı kırık çıkık falan yokmuş sadece bileğimi sardılar pazartesi tekrar kontrole gidicem yani anlayacağınız verilmiş sadamkam varmış ucuz atlattım yeni katılan arkadaşlarımızında hepsi aramıza hoş geldikaydirigubbakcemile2
Canisim ayagim aslinda kötü ama Sorumlu oldugum icin mecbur satisin basinda durdum..çok geçmiş olsun canım... zorlama fazla bileğini sonra geçmiyor... a.s.a.s.a.s.
canım ayağın asıl oldu???? kermese katıldığına göre iyi durumdasındır inşallah... kermeste yine yaramazlık yapmışızklava:
klava:... bizimde akraba günü vardı annemin senedir bir kez geliyorlar bende yaramazlık yaptım
klava:
klava:
klava: banada gelsin oklava...:1hug::1hug:
Bende MOLA İSTİYORUM
yolunu bulursan banada söyle canım...:1hug::1hug::1hug:
Evet öyle canim valla demin senameki cayi ictim yarina en azindan cogu ciksin vucudumdan..kilo verenleri kutlarim supersiniz vermeyenleride alanlar uzulmeyin bu hafta insallah ayparcamm dikkat et kermeste alirsan 2hafta ugrasirsin vermek icin hedefe ulasinca yeriz artik baklava borekleri
Sagol canimcim gecmisi okuyordum baya birikmistiayparcam canım sana da ii geceler sende buradasın atlamayayım seni hadi ben çıktım....
yazdıklarınızı sabah okurum....
Iyiyim canim sen nasilsin???ayparcam nasılsın kız valla bır haftadır bende aldım kermesten payımı 2 kere gıttım 1 haftalık yıyecegımmı yedım heralde
of kızlar yorgunluktan uykum kaçtı :1shok:
bugün hiç oturmadım desem yeri var ama akşam yemeğinde kaçamak yapmıştım benbir porsiyon karışık kızartma yedim ama patates yoktu biber, patlıcan, kabak, domates ve üç köfte yanında yarım dilim ekmek bol yoğurtla yedim cokacimcoook bu yüzden hiç oturmamak iyi oldu bi yerde :jeyyar:
merak ederseniz bugün çekilmiş bi fotomu koydum albüme :smiley-cool:
hooşbulduk canısı yoğunluktan hafta sonu giremedim yatmadan önce bi bakayım dedim geçmişi okuyordum.....
bugün boyalarımızı aldık yeni ev yeni renkler herşey iyi olacak ama yarından itibaren koşuşturma başlıyor yarın kolileri hazırlamaya başlarım gerçi bu yaramaz ile zor olacak bişileri kırmadan halledersem güzel olacak...
sevilcan senin adına sevindim aldığın kararlar mantııklı umarım herşey gönlünce olur fıstık...
ben yatıyorum kızlar hepinize iigcler....
bursefam sana da iyigcler tatlım yanılmıyorsam sende onlınesın...
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiizzzz.....a.s.a.s.a.s.
Gecmis olsun canim aman dikkat et kendine aha bende tam iki hafta oldu ayagimi inciteli halen agrisi cok kötü,,,
Allah acil sifalar versin...
Canisim ayagim aslinda kötü ama Sorumlu oldugum icin mecbur satisin basinda durdum..
Gece eve geldigimde ayagim balon gibi oluyor ovaliyorum buzu doluyorum ayagima bandajlayip yatiyordum sabaha azicik iniyordu siskinligi tabiki aksamina ayni keza...
Ama sükür bugün bitti...
canım bende senin gibi yapmıştım.. işe başladığım gün düşmüştüm... işten olmamak için rapor verdikleri halde kullanmadım... hala çekiyorum canım.. biraz yorulayım ağrıdan şişlikten acı çekiyorum hala... dinlen bunun başka tedavisi yok... gitmediğim doktor kalmadı... geçmez ömürboyu çekeceksin diyorlar...
Gübnaydın kızlar... hafta sonu bende kaçamak yaptım.. bu hafta yine yerimde sayacağım galiba... yürüyüşlere ara vermiştim 2 haftadır misafirler yağmurlardan ama bugün tekrar başlayacağım.. başka yolu yok... yemesende sporsuz olmuyor.... herkeze güzel bir hafta diliyorum...ŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın kısslar cok hastayıııııııımmm dıyet falan hıcbısey gözümde yok
mynetten aldın dımı senı gıdı senıkızlar günaydın nasılsınız bakalım
gerçi beni listenize katmadınız ama neyse
umarım işinize yarar:
5 kilo fazlası olanlar için:
Kahvaltı
Çay (şekersiz),
1 kibrit kutusu peynir,
1 tatlı kaşığı bal-reçel,
salata,
2 ince dilim ekmek
Öğle
5 köfte kadar et, tavuk, balık (150 gr.)
veya 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek
veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz),
2 su bardağı yoğurt (125 gr.),
salata,
2 dilim ekmek
Saat 15.00 1 porsiyon meyve
Saat 17.00 Çay (şekersiz), 2 adet galeta
Akşam 5 köfte kadar et, tavuk, balık (150 gr.)
veya 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek
veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz),
2 su bardağı yoğurt (125 gr.),
salata,
2 dilim ekmek
Gece Boyunca 2 porsiyon meyve
10 kilo fazlası olanlar için:
Kahvaltı
Çay, kahve (şekersiz),
2 kibrit kutusu peynir,
salata,
1 ince dilim ekmek
Öğle
3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek
veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek
veya 1 adet kaşarlı yağsız tost,
çay, kahve (şekersiz)
Saat 17.00 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği,
salata,
ince bir dilim ekmek
Gece Boyunca 2 porsiyon meyve
bu diyetle beraber egzersizi ihmal etmeyin ve 4 haftalık diyetler bunlar
umarım işinize yarar kıslar:))))
günaydın canım geçmiş olsun hayırdır yaaa
teşekkür ederim tatlım sırnaşık şeyona kacamak mı denır canım yaa,ben dıyet yaparken o kadar yıyorum:roflol:resmıne de baktım gayet guzelsın,haksızlık etme kendınekaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin :teselli:günaydın kısslar cok hastayıııııııımmm dıyet falan hıcbısey gözümde yok