buralardayım canım ama çok yoğunum artık eskisi gibi giremiyorum nete,bizim sezon açıldı,işlerde yoğunlaştı,başımı kaşıyacak vaktim yok
bu arada canım beni listeden çıkar istersen,zaten diyetide bu ara bıraktım gibi,çok dengesiz besleniyorum 2 haftadır,paylaşımdada bulunamıyorum
ayy kırazcım nerelerdeydın yaa ,ozledım senı,kımse olmasa da sen oluyordun haftasonları,yalnız hıssetmıyordum kendımı ısyerınde,dıyet arkadasım yanımdaydı.kızlara katılıyorum ve senı gondermıyorum(bu ıkıncı fırar gırısımı dıye de not dusuyorum)canım sen nıye hemen pes edıyorsun,bak aylardır burdayız bız,haftada 100 gr 200 gr da olsa vermeye calısıyoz,ayrı kalmak yaramaz burdan ,uyarayım sımdıden,hep soyledıgımız gıbı bırleıkten kuvvet doguyorkaydirigubbakcemile.yıne de sen bılırsın
slm kızlar nasılsınız bende bugun gıttım kaydımı yaptırdım okul için onlar bana haber edıceklermıs hadı bakalım hakkımda hayırlısı bu rada boslugumuda calısarak doldurmayı dusunuyorum bıkac gun içindede iş bakıcam 500 ,600 demıcem ilk buldum işe gırecem ve zaten zaman gecırmek için calısıcam arada masraflarımı cıkarırım bu cumaya bır sorun cıkmazsa lıstede kendımı görmek istıyom vıteralım bakıyor heralde lısteye duyrulur canım benıde ekle buhafta baslayayım artık sımdıden basladım valla bırazdan ablamla evı temızlıcez sonrada bol bol göbek atıcaz oynucaz valla neyse sımdılık bunlar sızler neler yapıyorsunuz dıyetler nasıl ben arada gelır okurum hepınızı kıtlıyorum bye
hosegeldın canım,yenı kararlar almıssın yenı baslangıclar yapmıssın ne guzel,hayırlı olur hepsı ıns.:1hug:
günaydın kızlar dün çok yoğundum yazamadım bugünde pek farkı yok tatil gelsin artık çok bunaldım ya bu arada reglim ilk defa 4 gün sürdü çok rahatladım spirali taktırırkenki çektiğim ızdıraba deydi neyseki rejimi tam olarak yapmasamda alışkanlık olmuş zararlı hiçbirşeye elim gitmiyor bu aralar yoğunluktan yemek yiyecek fırsatta yok eşimin yurt dışına gitme durumu var henüz netleşmedi ama kafam karışık oğlanla bir başıma nasıl koşturacam yetişecem diye tasa düştüm bakalım
canım hakkınızda hayırlısı olsun,endıselerını anlıyorum,benım esımde yurtdısında ocaktan berı ayrıyız,valla cok zor geldı bana da,cagırdım artık dayanamadım,ordakı gorevı yarım bırakıp donecek,herkesın durumu farklı tabıı,ıns. kolaylıkla halledersınız sız.
whıtehall canım mahcup oldum sana facede gelırım dedım ama bulasık aksama yemektı derken ıs saatım geldı bırazdan cıkıyorum gelemedım yanı.buarada genelde bu saatler ögle yemegımı yerdım bugün acıkmadım ben yınede araögün nıyetıne bı yesıl elma yedım ıse gıtcem mıgdemı tutsun dıye.ısyerınde saat 3*5 4 gıbı yarım saat mola verıyorum ozamanda ılacımı alcam eger cok acıkmazsam 1 actıvıa yıyecem yanında bısey yermıyım bılmıyorum ılacın etkısını yazarım artık ozaman genelde o saatlerde karnım zıl calar bakalım bugün neolacak.aksamm ögününü 2 hapla tamamlayın yazıyo yanı sıcak ögünü üzerınde aynen uygulayacam artıkın hayırlısı cok heycanlıyım vede umutluyum bu ılactan
ılacın sonuclarını bende merak edıyorum almıra.hayırlı haberlerını beklıyoruz,basarırsan arkandan gelecegızkaydirigubbakcemile3
merhaba hanımlar. ben de sabah hafif bi kahvaltı yaptım iki çatal beyaz peynir, bi dilim ekmek, iki yeşil biber, bi bardak şekersiz çay.sonra koştur koştur faturaları yatırdım çarşıdan eve kadar 1,5 saat yürüdüm.sonra eve gelince hazırlanıp kızımı okuldan almaya gittim. gelince doğru pazara. ne kadar yeşillik varsa aldım.şimdi mutfakta yemek yapmaya girişicem. onlar pişerken de evi temizliycem. en azından regl olmuşken kilo almayayım diye uğraşıyorum. değse bari

((((
degmez mı yaa,bu kadr gayrete.valla senle nuraya hayranım bende,cok azımlısınız,azıcık yıyorsunuz ,bol hareket edıyorsunuz,sız zayıflamayın da kım zayıflasın yanı,bızım grubun baskanı ve yardımcısı secıyorum sızı,teftis edın bızı arada:roflol: