canım haklısın ama bende anlamıyorum bana ne oluyo,bi bakıyorum çok azimliyim,sonra bişey oluyo herşeyi bırakıyorum,ruh halim gel gitler yaşıyo,ama toparlanmalıyım yoksa verdiklerimi hızla geri alıcam,
tabiki sizle berber yürümek istiyorum,ama böyle kötü örnek oluyorum size
gelmezmiyim canım fırsatım oldukça ilk buraya bakıyorum zaten
canım benim saol,bende haftasonları senin sayende yanlız hissetmiyorum kendimi,biyere gitmiyorum zaten ama hem çok yoğunum hemde gelgitler yaşıyorum,biraz bıraktım kendimi ama ne şanslıyımki sizin gibi arkadaşlarım var
sen kopma topikten kirazcım motiveni ve azmini kazanır tekrar kilo vermeye devam edersin inşallah... yediklerine dikkat et... sebze meyva ağırlıklı ye zaten koşturuyorsunda verirsin mutlaka... :1hug::1hug:
günaydın kızlar
dün gece regl oldum sabahtan beri acayip belim ve kasıklarım ağrıyo senağlama
bi de oğlan dünden beri üç kere oldu kusuyor ne yastık kaldı ne halı zaten heryerim dökülüyo bi de temizlik çıktı :1shok: neden böyle oldu benim kuzum anlamadım ateşi de yok neşesi de yerinde
neyse kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün artık yarın grş Şeniz
çok geçmiş olsun canım... bugünü atlatırsan sen ağrın hafifler oğluşunda inşallah sağlığına kavıuşur canım...
bursefa topıgıme gel burda kımse yok sıkılırsın
ben topiği okuyordum.. işim çıktı kapatıp çıktım hemen... şimdi okuyorum daha geliyorum hemen ama sen çıkmışsın canım...