bazen bendede oluyor canım... akşam çok su falan tükettiysen olabilir... yemekten sonra bazen tartılıyorum kilom daha az çıkabiliyor... belli olmuyor yani.. inşallah veririz canım... bende sporu yoğunlaştırdım... birde aç kalmayacaksın bol sulu gıdalar al.. ben süt, yoğurt bol tüketiyorum... birde günde 7-8 tane salatalık yiyorum ara öğün olarak...
Bursefa ben malesef spor yapamıyorum. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum. Akşam gidince oğlanın peşinde koşmaktan düzenli bir spora vakit ayıramıyorum.Twist&shape var evde ama o da hemen yoruyor.:çok üzgünüm:
bende yapamıyordum ama yapmadan olmuyor canım... evde yapmaya çalış... Twist&shape varmış bununla sıkılaşan ve kilo veren çok kişi var... bizim topiktede esse ve ayparöçam kullanıyor.. bende dün arkadaşımdan aldım akşam denedim.. baya zorluyor... ilk kullananlar 2-3 dakika zor dayanıyormuş.. ben 10 dakika yaptım hemde hızlı... parmak ucunda yaparsan daha popoyu falan kaldırıyormuş... basen ve bacaklar için bence güzel... acayip terletiyor.. bol su ile zayıflayacağıma inanıyorum...
kızlar merhaba
benimde zayıflamam gerek eylülde düğünüm varr senağlama
belki sizlerle konuşarak gaza gelirim bende
boyum 171 kilom 78 çokk yolum var daha
elma sirke suyunu içiyorum her sabah +sandoloz sakızı ama bu da taş gibi bişey yaa tadı yok hiç garip bişi acaba aktar beni kazıkladı mı sırnaşık şey
biraz sonra kepekli sandviç hazırlaacağım kendime
ama en önemlii akşam yememek ahh ahh
hoşgeldin canım... kilon var evet ama boyunda var.. ben 1.60 boyla 77 kiloya ulaşmıştım... şimdi 72 oldum senin boy avantajın var... eylülede çok var.. işi sıkı tutarsan çok güzel verirsin kiloaları...3 ayda 10 kilo versen çıtır bir gelin olursun... sporda yaparsan sıkılaşırsında daha vucut hatların ortaya çıkar... topiğimizi bırakma motive süper burada... a.s.a.s.a.s.