hayırdır canım ne hastanesi :uhm:
hala oldumda dün ufaklık geldi yengem hamileydi bütüngün hastanedeydim akşamda geç geldim sızdım şimdide işe geldim uyuyorum pc karşısında :)
yudum yudum içiyorum canım yavaş yavaş... 1-2 saat arayla içiyorum 2. bardağı.. süt, yoğurt her öğünde aralarda tüketin yağ yakımını hızlandırır diyorlar birçok sitede... bende gün içinde 2bardak süt 2 kase yoğurt tüketiyorum...:1hug::1hug::1hug:
hayırlı evlat olsun canım... Allah banada teyze olmayı nasip eder inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol canım iyi dileklerin için inşallah bi an önce teze olursun sende çok şeker bişi böle ufacık çok farklı bi duygu bende teze olamıcam inşallah ama arkadaşlarımdan olucam inşallah :)))))
kızlar günaydın herkes kilo verenleri tebrik ediyorum yerişnde sayanlar bi çözüm bulsun bende uyucam onlara valla alanlarda üzülmesin verirler ama sıksınlar biraz yaz geldi çattı :)) kızlar ya adet olalı 2 hafta oldu benim heryerim şişti göğüslerim acıyo anlamadım nasıl göbeğim şiş hamile gibi dolandım hastanede hehehe anlamadım bu işi valla neyse sabah tartıldım tartı hassas olsaydı net bi rakam olucaktı ama 66,5 66,70 gibi bişi görünüodu siz beni 66.5 die not alın hafta içide 66.5 u görmüştüm bende ama dün hep hazır gıda hominide gırtlak götürdüm pzt tekrar yürüyüşe başlıcam bu hata 3 gün 45 dk yürüyebildim sadece
çok uzatttım görüşürzzz
bu arada şulecim gene kilon aynı sen ilaca başlıcaktın başladınmı?