yaaa bende evermiyorum kan testi yaptırdım ama henüz gösteremedim doktora normal kan testinde çıkıomu sen hangi bölüme gittin?
aklım karıştı şimdi
ben ilk dahiliyeye gitmiştim orda 2 çıktı sonuç ilaç kullandım biraz yükseldi aralıkta kadın doğuma gidince rica ettim tahlil de demir de istermisiniz dedim istedi yine düşmüş dedi ilaç yazdı almadım hata yaptım iyice düştü demekki metabolizmam çalışmıyor yine
hangi doktora giderseniz gidin doktordan kanda demir e bakmasını isterseniz o testte çıkıyor...
ya dahiliye ye gittim açıkladım durumu ama doktor salağın teki çıktı işte tekrar gidip baktırıcam bi ara artık eski sonuçlarıda gösteririm saol canımm bu demir işinide sölerim o zaman :)
kızlar çok yoğunum yarın işe gelmiyecek yarın sabah 10:30 da oğluşum sünnet oluyor pazara eğlencemiz var hayırlısı bakalım dua edin bizim için sorunsuz atlatalım pazartesi görüşürüz artık resimde atarım size bol bol kilo bildirimi yapamıyacağım tartılacak fırsat bulamadım lahanayı yapmayı bırakın su içecek vaktim olmadı kendinize iyi bakın görüşürüz
kolay gelsin canım sen bu koşuşturmacada kilo verdin bence pzt sölersin artık resimleride beklioz ufaklık artık erkek oluo kolaycacık geçer gider inşallah
günaydın kızlar kilo verenleri tebrik ederim valla ben zar zor verebiliorum bir süredir şişlik var bende adet olucak gibiyim şiştimde şiştim kocaman bir göbvek oldu anlamadım neden yaa

kilom 67 görünüyo şişlik mi kilo mu aldım bilmiyorum bu hafta hiç yürümedim haftaya tekrar başlıyorum yürümeye :) kısmetse lahanayada başlıcam olmuo böle

klava: