GÜNAYDIN ÇITIRLAR işte geldim ama hiçte iyi gelmedim 79 çüş deyin ohaa deyin ama öle yanı aç karnına cuma 78.5 tum ama evden çıktım 12 de dedim arkadaşımda bakarım sizlere hani burayı tavsiye eden arkadaşım vardı ya sona oraya gidince teyzesinin kızına gittik hemen ama orda yok internet ee malum zate yapmıyom rejim yedikte yedik ordan sona arkadaşıma geç gittik hemen çocukları uyutma faslıydı 10 da biz otururuz diye yine bakamadım kk ya kocalar gelincede oturduk 3 kadar evde oluşum 3.5 yanı bildirim yok WHıTEHALCıM kusura bakma ertesi gün dün yaparım dedim ama sabah kankim aradı kızının öğretmeni gelcek hemide 1.5 ay olmuştu görmeyeli gittim sabah akşama kadar poçalarmı desem açık hava bahçe ve beykoz ormanın yanı ev çaylardı tatlılardı gitti benim rejim geldi kilolar kızlar tutamıyom ben ya ama herkes yerkende bakamam gitmemezlikte yapamam çünkü yaz kısa ve ramazandan dolayı az çıkarcaz bahçe keyiflerinin tadını diye gidiyom ya uf ben sebze değilde kahve ve kepek ekmekli rejim olayına gircem bakalım destan yazdım ama kendimin neler yaptığınıda bahsetmezsem kim kızcakta motive etcekki