valla nazar herlade canım aman dikkat edin ya bu mevsimde de çok zor hastalık valla birde işte bende hapşırıp duruorum klimayı açıolar buz gibi donuom burda hepsi erkek ateşlimidir nedir yaaawww

bu arada tartıldınmı hiç merka ediorum kilo vermeye devam ediomusun?
o aldığın 2 kilo yeni olduğu için bence onları veriyorsun canım kilo vermen benim gibi çok zorsa ne yapsan yaramıo benim kilo verdiğim tek şey lahana çorbası diyeti oldu normalde zaten az yiyen biriyim sporda yapsam veremiyorum sıkılaşıyorum ama ben bu kiloda sıkılaşmak istemiom kiloyu aşağı çekmek istiom rejim biteli nerdeyse 1 ay olucak hala almadım çok korkuyordum almaktan gene yapcam ben :)))) biraz zaman geçsin
zamanla işe yarar canım daha yeni başlamışın hiç bırakmadan devam et faydasını görüceksin bence
kızlar nerdesiniz yaa kimseler yok ben öğle yemeğimi yicem birazdan ne olduğunu yazmayım oklova yerim yoksa :)))))
yarın işte son günüm tatile çıkıyorum işlerin hepsini toparlıcam diee yırtındım bu hafta devam edeyim yemğe kadar görüşürüznaniknaniksırnaşık şeydelikafaduldenbuyrunnnnnnnnn:dance: