70 günlük bebeğim öksürüyor..

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
70 günlük kızım öksürüyor balgamıda var doktora götürdüm benical şurup verdi içim hiç rahat değil vermesem daha kötü olur diye korkuyorum ilaç için çok küçük değil mi:5:

gecmis olsun canim..peki surubu verme sebebi neymis doktorun?

Canim ben kizima bi tutam kuru nane.yasta oabilir.bir tutamda kuru kekik li cay yapiyorum.suyu cezvede kaynatip .icine nane ve kekigi koyuyorum.altini kapatip sogumasini bekliyorum..ben kizima cay yerine hep bunu veriyorum.gripten korur.sende ver.

Canim ben kizima bi tutam kuru nane.yasta oabilir.bir tutamda kuru kekik li cay yapiyorum.suyu cezvede kaynatip .icine nane ve kekigi koyuyorum.altini kapatip sogumasini bekliyorum..ben kizima cay yerine hep bunu veriyorum.gripten korur.sende ver.

daha erken değil mi canım vermek için:31:

Hayir canim birsey olmaz allahin izniyle.hem bebegi rahatlatir hemde nezlesini alir.ben kizima kirkliyken veriyordum rahatsiz old zamanlar.6.aydan sonra surekli verdim.sabah kahvaltilarinda cay yerine..caydanliga su ko.kaynasin.onu bebegin yakinlarina koy.

Caydanliga su koy.kaynasin.bebegin yakinlarina koyki.buharindan faydalansin.cok gecmis olsun canim

70 günlük kızım öksürüyor balgamıda var doktora götürdüm benical şurup verdi içim hiç rahat değil vermesem daha kötü olur diye korkuyorum ilaç için çok küçük değil mi:5:

Merhaba canım, benim de 4 aylık bir oğlum var, 2 aylık'tı kuzum öksürüyor, burnu tıkalı ve balgamıda vardı. Aile doktoruma götürdüm, bol bol emzirmemi tavsiye etti, ona verebileceğim en iyi ilacın anne sütü olduğunu söyledi. Ve bebekler 6 aylık olmadan kesinlikle ilaç vermememi tavsiye etti. Bende doktorumun sözünü dinledim 1 hafta 10 gün sonra oğlum sağlığına kavuştu, çok şükür. Bir tek burun tıkanıklığı için fizyolojik serum kullandım, rahat nefes alabilmesi için.

öksürük şurupları daha çok öksürtüyo dikkat et.bide balgamı koyulaştırıyo küçücük bebek nasıl çıkarsın onu.bol sıvı ver.vücudunu yağ ile yada balve k. biber karışımı ile ovabilirsin.aayağının altına viks sürüp kalın pamuklu çorap giydirebilirsin.ilaç için bişey diyemem ama evde yapılabilecekler bunlar.allah şifa versin.geçmiş olsun...

Back
X