Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu konuyu açtıgımda diyete başlayamasak da ben ramazan itibarı ile dikkat etmeye başladım
salı gunku kilom 70.7
çarşamba 70.4
persembe 70.2
cuma 69.6
bundan sonra yine her gun tartılıp buraya yazıcam
Bende 87kilo ile başladığım yolculuğuma 75.6 olarak devam ediyorum. Söylediğin gibi ramazanda kilo vermek zor gibi geliyor bana ama diyetimi bozmak istemiyorum. Ne giderse kardır...
Dünkü kilom 75.6
bu konuyu açtıgımda diyete başlayamasak da ben ramazan itibarı ile dikkat etmeye başladım
salı gunku kilom 70.7
çarşamba 70.4
persembe 70.2
cuma 69.6
bundan sonra yine her gun tartılıp buraya yazıcam
Bende 87kilo ile başladığım yolculuğuma 75.6 olarak devam ediyorum. Söylediğin gibi ramazanda kilo vermek zor gibi geliyor bana ama diyetimi bozmak istemiyorum. Ne giderse kardır...
Dünkü kilom 75.6
ben her yıl ramazanda 1-2 kilo alırdım bu yıl almayıp birde uzerine kilo vermeye çalışıyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya gelir ve o kiloda kalırız
Bu arada daha oncede 1 ayda 8 kilo vermistim ama cok dengesiz beslenmistim. Sabah kahvaltida bi gevrek bi peynir yerdim is yerinde butun gun sadece su icerdim migdem yanardi ama yinede yemezdim. Fakat suanda o sekilde zayiflamak istemiyorum. Bide sabah ac karnina bir iki damla elma sirkesini ilik suyun icine damlatip iciyorsun. Gun icindede 2 fincan limonlu yesil cay. Bunlarin faydasinida gordum.
canım bende k,lo verip öyle hamile kalmayı dusunuyodum ama bebişi beklenenden biraz erken geldi bende diyeti bıraktım tabi de yinede dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum