- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 18
- 36
Sen çok istikrarlisin cnm ya kendini kaymetme telafi edersin bende sendeki irade olsa keşke acelesi yok hepimiz istediğine kavuşacak insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çok istikrarlisin cnm ya kendini kaymetme telafi edersin bende sendeki irade olsa keşke acelesi yok hepimiz istediğine kavuşacak insallah
Bana iyi geldi sözlerin canım beni onure ettinSen çok istikrarlisin cnm ya kendini kaymetme telafi edersin bende sendeki irade olsa keşke acelesi yok hepimiz istediğine kavuşacak insallah
Kilolarimiz ayni suan simdiki hedef 68Geçen hafta 69.600
Bugün 69.400
Yakın hedef 65
Uzak hedef 55
Boy 1.55
Yarina toparla tatlim
Evet canım yaaaââaaaaaaaaaaaa tatlı krizi yemezsem Rengli döneminde kan şekerim düşüyor Bayılacak gibi oluyorum soğuk bi ter kötü oluyorum yaYarina toparla tatlim
Ama o rengli tatlinkrizi zaten basturilcak bise degil![]()
Bem Eylül'ün 2 . Haftası başladım o zaman 78.8 du çok şükür yavaş yavaş gidecek hepimiz fit olacagizKilolarimiz ayni suan simdiki hedef 68
Oyleki ben 69u gormekten biktim:) sira 68de sende 2 kilo falan vermissin helal
Sabah
Peynir zeytin çok az Cemen
Çeyrek simit
Öğlen
1 tabak patatesli sebze yemeği salata
Aksam
Yarım tabak karnibahar
Salata
Yarım muz
Canım bunlar çok az değil mi?? Allah güç kuvvet versin..inşallah dayanırsın..Sevgili gunluk bugun yediklerim,
Sabah 1kabakla yapilmis mucver malesef yagda yaptim
Aksam yesillikli salata ve su....
İnsallah dayanirim insallahhhh
Cok az canim ve elim ayam titredi dayanamadim 6 adet incecik kucuk biskuvu yedim cayla ve pesine azbyagli patlamis misir yedim canim yogurt kuru hangisi benim.dedigim zencefilli olansa ben biraktim onu tadina daha fazla dayanamadimCanım bunlar çok az değil mi?? Allah güç kuvvet versin..inşallah dayanırsın..
Ben birkaç gündür yoktum..il dışı hastane felan işlerim vardı..tabi diyet felanda yalan oldu bu arada..bu akşam yoğurt kürüne başladım ama..2 hafta yapacağm bakalım..
![]()
Benm başladığım yoğurt kürü 3 kaşık yoğurt+1 çk pul biber+2 yk limon suyu olan kür..Cok az canim ve elim ayam titredi dayanamadim 6 adet incecik kucuk biskuvu yedim cayla ve pesine azbyagli patlamis misir yedim canim yogurt kuru hangisi benim.dedigim zencefilli olansa ben biraktim onu tadina daha fazla dayanamadim
Anladim canim bu kur daha cekilir en azindan bende cok siki bir diyette degilim ama aslinda olsa daha cabuk vericez ama bakalim...menun cok iyi afiyet olsun canimBenm başladığım yoğurt kürü 3 kaşık yoğurt+1 çk pul biber+2 yk limon suyu olan kür..başladık bakalım işe yarayacak mı?
bugün sabah güzel kahvaltı mı yaptım ve öğleden sonra güzel bir yürüyüş yaptım..akşam üstüde yoğurt ve salata kaışımı yedim..olayı kapattım şimdilik..birazdan çay içerim..geç saatlerde yeşil çay felan içerim..
elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok sıkı bir diyette olduğumu söyleyemem tabi..
![]()