70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Iyi aksamlar arkadaş lar çok şükür gelmiş forum
Bugün yediklerim in yazmaya utanıyorum
Rengli olmuşum dün tatlı krizini bastıramadim çok kötüyüm yarına toparlarim inşallah @ftmk E Elseven Süpersiniz canlarim
Bana bu 70ler zimmetli bu gidisle
Sen çok istikrarlisin cnm ya kendini kaymetme telafi edersin bende sendeki irade olsa keşke acelesi yok hepimiz istediğine kavuşacak insallah

Iyi aksamlar arkadaş lar çok şükür gelmiş forum
Bugün yediklerim in yazmaya utanıyorum
Rengli olmuşum dün tatlı krizini bastıramadim çok kötüyüm yarına toparlarim inşallah @ftmk E Elseven Süpersiniz canlarim
Bana bu 70ler zimmetli bu gidisle
Yarina toparla tatlim
Ama o rengli tatlinkrizi zaten basturilcak bise degil:(

Sabah
Peynir zeytin çok az Cemen
Çeyrek simit

Öğlen
1 tabak patatesli sebze yemeği salata

Aksam
Yarım tabak karnibahar
Salata

Yarım muz

Günaydın arkadaşlar dün giremedim kocamla dışarıda işlerimize vardı sizde pek fazla girememissiniz özledim sizi kizlar
kahvaltım
1,5 dilim çavdar ekmegi(50gr)
Biraz peynir
1 mandalina(reçel yememek için yedim)
1 fincan adacayi
Çocuklara pisirdigim sucuklu yumurtadan
2 yada 3 lokma yedim

Gunaydn canım menun guzel bende 2gundur kahwaltıda bol yeşillikli şehriye salatası yiyorum sehriyesı ck az tabı yarim cay bardağı.bugun zencefil yoğurt kuru gunum tadı çk kötu of ya

Sabah
Peynir zeytin kaymak çok az
1 dilim ekmek

Öğlen
Az çorba
Az Yoğurtlu haşlanmış karnibahar
Salata

Aksam
Normal bi tabak patatesli sebze yemeği
Suyu cok az

15 dk spor

Sevgili gunluk bugun yediklerim,
Sabah 1kabakla yapilmis mucver malesef yagda yaptim
Aksam yesillikli salata ve su....
İnsallah dayanirim insallahhhh

Sevgili gunluk bugun yediklerim,
Sabah 1kabakla yapilmis mucver malesef yagda yaptim
Aksam yesillikli salata ve su....
İnsallah dayanirim insallahhhh
Canım bunlar çok az değil mi?? Allah güç kuvvet versin..inşallah dayanırsın..:KK66::KK66:
Ben birkaç gündür yoktum..il dışı hastane felan işlerim vardı..tabi diyet felanda yalan oldu bu arada..bu akşam yoğurt kürüne başladım ama..:KK39: 2 hafta yapacağm bakalım..:KK6:

Canım bunlar çok az değil mi?? Allah güç kuvvet versin..inşallah dayanırsın..:KK66::KK66:
Ben birkaç gündür yoktum..il dışı hastane felan işlerim vardı..tabi diyet felanda yalan oldu bu arada..bu akşam yoğurt kürüne başladım ama..:KK39: 2 hafta yapacağm bakalım..:KK6:
Cok az canim ve elim ayam titredi dayanamadim 6 adet incecik kucuk biskuvu yedim cayla ve pesine azbyagli patlamis misir yedim canim yogurt kuru hangisi benim.dedigim zencefilli olansa ben biraktim onu tadina daha fazla dayanamadim

Cok az canim ve elim ayam titredi dayanamadim 6 adet incecik kucuk biskuvu yedim cayla ve pesine azbyagli patlamis misir yedim canim yogurt kuru hangisi benim.dedigim zencefilli olansa ben biraktim onu tadina daha fazla dayanamadim
Benm başladığım yoğurt kürü 3 kaşık yoğurt+1 çk pul biber+2 yk limon suyu olan kür..:KK66: başladık bakalım işe yarayacak mı? :KK28: bugün sabah güzel kahvaltı mı yaptım ve öğleden sonra güzel bir yürüyüş yaptım..akşam üstüde yoğurt ve salata kaışımı yedim..olayı kapattım şimdilik..birazdan çay içerim..geç saatlerde yeşil çay felan içerim..:KK66: elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok sıkı bir diyette olduğumu söyleyemem tabi..:KK6:

Benm başladığım yoğurt kürü 3 kaşık yoğurt+1 çk pul biber+2 yk limon suyu olan kür..:KK66: başladık bakalım işe yarayacak mı? :KK28: bugün sabah güzel kahvaltı mı yaptım ve öğleden sonra güzel bir yürüyüş yaptım..akşam üstüde yoğurt ve salata kaışımı yedim..olayı kapattım şimdilik..birazdan çay içerim..geç saatlerde yeşil çay felan içerim..:KK66: elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok sıkı bir diyette olduğumu söyleyemem tabi..:KK6:
Anladim canim bu kur daha cekilir en azindan bende cok siki bir diyette degilim ama aslinda olsa daha cabuk vericez ama bakalim...menun cok iyi afiyet olsun canim

Back
X