- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi davetsizkullanici
İyi de tamam yaptıkları çok kötü bir şey de ben anlamadım bu kızın kaynanası kayınpeder aynı evde mi kalıyorlar hemen aşağıya gelip tartaklıyorlar anneannenizi. Bana saçma geldi o yaşta kadını hiç tartaklar, hıncını alır gibi dışarı atar ayrıca zaten ev sahibisiniz çıkarabilirsiniz onları apartman sizinmiş neden çıkarmıyorsunuz kiracı değiller mi? ayrıca görgü tanıkları vardır mutlaka o kadar gürültü olmuş şikayetçi olup rapor alsaydı zaten çıkarırlardı evden. Hem çocuk uyutmak gerçekten kolay iş değil anneler ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Siz anneannem çok sabırlıdır diyorsunuz ama gidip kızla konuşmak yerine yöneticiye şikayet ediyor. Fön makinesinin sesi aşağıya ne kadar gelebilir ki o kadar yüksek sesi yok yani ancak bir odadan öbür odaya duyulur sesi aşağıya kadar gelen fön sesi hiç duymadım. Hepimiz illa saçlarımızı kurutuyoruz fönlüyoruz hangi komşu hangininkini duyuyor? yöneticiye kadar şikayet etmek fazla. Çıkartın olsun bitsin. Beddua etmek hele hiç hoş değil bir çocuk üzerinden.