• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 yasindaki kadina haneye tecavuz !

İyi de tamam yaptıkları çok kötü bir şey de ben anlamadım bu kızın kaynanası kayınpeder aynı evde mi kalıyorlar hemen aşağıya gelip tartaklıyorlar anneannenizi. Bana saçma geldi o yaşta kadını hiç tartaklar, hıncını alır gibi dışarı atar ayrıca zaten ev sahibisiniz çıkarabilirsiniz onları apartman sizinmiş neden çıkarmıyorsunuz kiracı değiller mi? ayrıca görgü tanıkları vardır mutlaka o kadar gürültü olmuş şikayetçi olup rapor alsaydı zaten çıkarırlardı evden. Hem çocuk uyutmak gerçekten kolay iş değil anneler ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Siz anneannem çok sabırlıdır diyorsunuz ama gidip kızla konuşmak yerine yöneticiye şikayet ediyor. Fön makinesinin sesi aşağıya ne kadar gelebilir ki o kadar yüksek sesi yok yani ancak bir odadan öbür odaya duyulur sesi aşağıya kadar gelen fön sesi hiç duymadım. Hepimiz illa saçlarımızı kurutuyoruz fönlüyoruz hangi komşu hangininkini duyuyor? yöneticiye kadar şikayet etmek fazla. Çıkartın olsun bitsin. Beddua etmek hele hiç hoş değil bir çocuk üzerinden.

Zaten defalarca ikaz ettik bebeginizn bir seyi mi var yapacak bir seyimiz var mi diye sorduk. Insanligimizi yaptik. Apartman bizim degil daire karsiligi arsamizi verdik. Pardon nesi sacma? Kucuk bir ilceden bahsediyoruz. Ama hayir ayni evde oturmuyorlar birisi sikagin basinda digeri asagida.gece sessizliginde tabiki de duyuluyor. Beddua etmek hos degil ama 70 yasindaki kadinj dovmek cok mu hoss? ben kirkla
Ayrıca siz 2 saat uzaktaymışsınız neden kendiniz yaşıyormuş gibi anlattınız olayları. Gece bar bar fön makinesi sesi duyuyoruz, şikayet ediyoruz filan demişsiniz sonra da uzağız gidemiyoruz demişsiniz. Bence 2 saat öyle aman aman bir uzalık değil sinirli olmanız da bunun bahanesi değil. Ne olursa olsun yanınıza gitmeniz evinize getirmeniz gerekirdi o kadın nasıl kalacak o evde o korkuyla. Uzaklaşması lazım ama siz burada şikayet ediyorsunuz gidip getireceğinize o kadar üzüldünüz madem yanına gidin gözlerinizle görün rahat edin getirmeseniz bile ben herhalde anneannem hayatta olup bunları yaşasaydı 2 saat mesafeye uçardım..
el

Cunku olaylari gittigim zamanlarda bende yasadim yattigim zaman kimsenin fon makinasi sesini cekemem sadece bebek aglama sesi olsa NEYSE yorgun lurum hasta olurum alistirmasaymis..Ben kirklareli buradan uzak demedim. sadece her sey cok yeni herkes sinirli cumartesi buraya gelecek dedim.

Tepemde gelin görünce anne ve dört canavar çocuk var..aynı apartmandalar,ama genelde benim üstümde toplanirlar..dayanılmaz gürültüleri var..sinir hastası oldum...iki çocukta bende var biri beş yasinda biri 9 aylık dünyanın en zor çocuklarından desem yalan olmaz..hele küçük olan uyutmak icin deli olurken tepemde kıyametler kopuyor..ama bir gün bile beddua etmedim..hiçbirine hemde..yüzlerine bile demedim...anneanne konusunda haklısınız ama bende sizi kınadım...

Siz beddua etmemissinz cunku sizi dovmeye gelmemisler di mi? Olaylar farkli.

O insanlarin 70 yasindaki kadinin evine girip tartaklanmasi evet cok cok yanlis bisey ve bu bir suç buna lafim yok ama fön makinesinin sesinden rahatsiz olmakda çok saçma. Doğru anladim değil mi saçimizi kuruttugumuz makinadan bahsediyorsunuz. Evli insanlarin gecenin bir saatinde banyo yapmalari gerekebilir umarim demek istedigimi anlamissinizdir ve dolayisiyla sac kurutmalarida, ben mesela 2,3 dk kurutmak zorundayim çünkü saclarim belimde, cok uzun o halde uyunmaz. Hic bu acidan baktiniz mi olaya

Gece sessizliginde saatlerce surerse tabii rahatsz olursunz. Ust odadan gelen ses rahatsz eder. Sizi rahatsz etmemslerdr bilmezsinz o halde

Herkez yaptiginin cezadini elbet biryerden gelir ceker haksizsiniz diyemeyiz haklinizda cocluga cocuga beddua etmekte ne Allah askina kundaktaki yavrunun sucu ne oyle bir konusuysosunuz ki sanki kunfaktaki cocuk elabaşı !
Boyle yaparak sizinde onlardannbir farkiniz kalmiyor acikcasi gidin polise verin efendim susup oturmakta ne siz onlari doversiniz onlar size cemkirir dover kan cikar hallolur devlet hak hukuk varken isi siddetle siddete siddetle karsilik verip cozmek ne beddualar kufurler havada ucusuyor .

Bir soz vardir ;

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR
Kulaginiza kupe edin bunu .

Kusura bakmayın ama hata sizde. Bu süpürge değil çamaşır makinesi değil. Alt kattaki komşum saç kurutma makinesinin sesine kızsa bende ciddiye almam. Bir de çocuğu varmış yani kadının biraz anlayışla olunabilirdi.

Kolik bebekle uğraşmanın be olduğunu bilmeyenler yardırmış yine. Çok iyi bilirim 10 dk uyusun diye atmadığım takla kalmazdı. Kendimden geçtim minicik yavrumun gaz sancısıyla aralıksız ağlayıp sesinin kısılması kahrederdi beni. Davulla sakinleşseydi davul bile çalardım sakinleşsin diye. Anneanneye yapılan büyük vicdansızlık. Küçük bebeğe edilen beddua da öyle.

Ne Günlere Kaldik YARABBI,
Hem suclu hem gucluler.. 70 yasindaki kadinami gucleri yetio,
ALLAHtan bulsunlar.. Hadi orda bisey olsaydi kadina nasil hesap vereceklerdi,
ustekiler sanirim kiraciniz oluyor o zaman cikartamazmisiniz cirkefleri..

Kusura bakmayın ama hata sizde. Bu süpürge değil çamaşır makinesi değil. Alt kattaki komşum saç kurutma makinesinin sesine kızsa bende ciddiye almam. Bir de çocuğu varmış yani kadının biraz anlayışla olunabilirdi.

Hanimefrndi 500 defa yazdim. Aylardir zaten bisey demiyoruz. Hadi sesimizi cikartmayalm hadi sesimizi cikartmayalm dedkk. Snra nooldu? Geldiler utanmadan kadini dovduler

İnsanlar konunuz hakkında fikirlerini yazıyorlar, kaldı ki katılmak zorunda da değiller.
Her yazana öfkeli çıkışınız sizin de şikayet ettiğiniz insanlar gibi olma potansiyelinizi gösteriyor.
Ne diyelim? "Git gelinin ağzını burnunu kır, görsün gününü haspa!" mı diyelim?
Yapmanız gereken şey yasal yolları kullanmaktı bunu tercih etmemişsiniz. Yapmayı düşündüğünüz şeyse tıpkı onlar gibi zorbalık.

Merhaba hanımlar. Bu gün çok çirkin bir haber aldım. Anneannem Kırklarelinin bir ilçesinde tek başına yaşıyor. 70 yasindan, ton ton, sen sakrak, kimsenin kotulugunu istemeyen, umreye gitmis namazinda niyazinda bir kadin.

2 sene once mustakil evimizi mutahite verdik 3 katli apartman yaptirdik. Orta katta oturuyor anneannem, en ust katta yeni bebegi olan fettan bir gelin! Bebegini uyutmak icin aylardir gece 1 2 de acmadigi ne fon makinasi kaldi ne baska bir sey. Defalarca ikaz ettik. Cunku tam yatiyoruz bar bar bar fon makinasi sesi duyuyoruz. Musemma da bir yere kadar! Dun gece ayni sekilde olmus anneannrmde dayanamamis apartman yoneticisine sikayet etmis. Ederken de gelin duyms. Kaynanasi ve kaynatasini aramis. Gecenin korunde kapiya dayanip evi basmislar. Anneannemde kapiyi acmis. Iceri girip tartaklamaya baslamis kaynata mutfaga kadar ittire itture goturmus. Oldururum seni sulaleni kuruturm senin demis. Anneannemde oldur hadi deyip ittire ittire disari atmis. Kapida hem gelin hem kaynana hemde kaynata varmis. Kaynanada sen 70 yasindaki utanmiyormsn gelinimi rahatsz etmeye demis. Polise gidip ifade vermisler. Anneannem kardesini cagirip akil danismis. Sikayetci olaym mi diye. Dayimda bosver Allahinizin bulun demisler cikmislr.

Duydugum beri geline ve digerleri turlu iskenceler dusunuyorm. Memlekete gittigimizde ortalik cehennem yerine donecek. Herkes perisan oldu evde. Annem cok uzgun duydugumda bayilicam sandm zor duruyorm sabahtn beri diyor. 70 yasinda ya 70. Sen nasil annen yasindaki kadina saldirirsin.

Kufur etmektn ve bela okumaktn artk sesim cikmiyor perperisaniz. Cumartesi bize gelecek anneannem. Sekeri ve tansiyonu var. Umarim bu meseleden cani yanmaz. Yoksa yer yerinden oynar.

Allah coluk cocugundan cikartsin hadsizlerin ya. O fon makinasi bi taraflarinsa patlar insallaahhhhh.

Arti olarak bu gelin zamaninda evimize gelip anneannemin yuzune gulmus bir kadin. Annem gelini gordugunde dovucem diyor. Umarim yanlarinda ben de olurum. Guzel bir sopa yer. Anneannem ben korkuyorum bir sey yapamayalm diyor ya caniminicii :KK43:

KONUNU ESKİ HALİ YUKARIDAKİ GİBİ. HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKEN BELA OKUMAM OLMUŞ. NE VİCDANSIZLIĞIM KALMIŞ NE BAŞKA BİR ŞEYİM. EVET HADDINDEN FAZLA SİNİRLİYİM. TELEFONDA ANNEANNEMLE KONUŞURKEN BİLE SESİ ÇOK KORKMUŞ GELİYORDU. HANGİ PSİKOLOJİYLE BELA OKUDUĞUMU BİLMİYORSUNUZ.
Allahindan bulsun lar 70 yasindaki kadina el kaldirmak da ne demek terbiyesizler. Cezasini verin derim ben

Hormonlarla ne ilgisi var, bebektir ağlar ama özür dileyemeyecek kadar yahut bunu "çok normal herkes çeksin" diyecek kadar büyütmek neden? Yeni anneler her şeyin mübah olduğunu düşünüyor, benim de kardeşim 15 yaşımdayken doğdu ne yapacağımızı şaşırdık. Elektrik süpürgesi, fön makinesi nedir Allahaşkına, üstelik gece yarısı? Kimse çocuk sesine bir şey demez ama onlarca uyutma yöntemi varken neden gürültülü olanlar? O çocuksa bu da yaşlı ve belki hasta uyuması gerek, dinlenmesi gerek. Bir önemli canlı bu bebekler değil ki.
Üstelik kendisi şikayet eden yaşlının evini basacak kadar dengesiz. Ben de olsam böyle bir insana yönetici varken bulaşmak istemezdim misal.

O bahsedilen sesler för makinesi ve süpürge nin çıkardığı sesler anne karnındaki sese benzermis. Dış dünyaya uyum sağlayamayan bebekler için doktorlar bunu önerir.

Konuya bişey diyemiyorum ne 70 yaşındaki kadını tartaklamanin bi affı olur ne de bebeğe edilen bedduanin.

Canim Allah ananene saglik versin

bunun adi zorbalik yasal yollara basvurun

ama bilki bazi bebekler dunyaya alisamiyor hep agliyor

benim bir kuzumda oyledydi gece uyumaz uykusu z neler yapardim yasayan bilir

o uykusuz sinirli yorgun halimle olurda komsulardan biri birsey diyecek olsa bende feci karsilik verirdim ama sozel tabi

allah razi olsun pamuk gibi insanlardi bilakis moral verirlerdi gececek diye

biraz hosgorulu olmali ilelebet aglamiyacak ya bu bebek

rkı
Hanimefrndi 500 defa yazdim. Aylardir zaten bisey demiyoruz. Hadi sesimizi cikartmayalm hadi sesimizi cikartmayalm dedkk. Snra nooldu? Gelzddiler utanmadan kadini dovduler

Her yorumunuzda belirttiğini üZere defalarca uyarıp ardından yöneticiye şikayet etmişsiniz ki şikayetin 'üst kattan gelen sesten rahatsız oluyorum, bir de siz uyarın' tadında olduğunu sanmıyorum.

Kaynatanın davranışları konusunda haklısınız keşke şikayetçi olsaydınız ama olayların bu noktaya gelmesinde sizin tarafın da payı var kabul edin.

Son olarak aşırı dramatik bir aktarımınız olması burada beklediğiniz desteği almanımazı engelliyor bence.

rkı

Her yorumunuzda belirttiğini üZere defalarca uyarıp ardından yöneticiye şikayet etmişsiniz ki şikayetin 'üst kattan gelen sesten rahatsız oluyorum, bir de siz uyarın' tadında olduğunu sanmıyorum.

Kaynatanın davranışları konusunda haklısınız keşke şikayetçi olsaydınız ama olayların bu noktaya gelmesinde sizin tarafın da payı var kabul edin.

Son olarak aşırı dramatik bir aktarımınız olması burada beklediğiniz desteği almanımazı engelliyor bence.

Istedigini sanabilirsin.

Back
X