- 22 Ekim 2020
- 25
- 24
- 3
- 30
- Konu Sahibi Enguzelyolculuk
-
Allah razı olsun sağolun..Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Merhabalar
İki gün önce elim bir kaza sonucu kaybettigim canım babam için 31 ekime kadar kelime-i tevhid okurmusunuz canlar
Katılmak isteyenler pazar gününe kadar kaç tane alabilecegini yazarsaniz sayıdan düşülecektir
Ağzınıza sağlık şimdiden Allah kimselere böyle acılar göstermesin
Amin canım Allah razı olsun sağolasınBaşınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin . Rabbim sizlerede sabır versin
Allah razı olsun , ağzınıza yüreğinize sağlıkBen de 1000 alıyorum.
Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık , dediğin gibi herkes biraz biraz alır bitiriz inşallah ruhuna değer200 daha okudum toplam 400 okudum
Babanın isminide yazsan iyi olurdu canimAllah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık , dediğin gibi herkes biraz biraz alır bitiriz inşallah ruhuna değer
Doğru söylüyorsun aklıma gelmedi canim bir şeyi aklıma getirsem başka şeyi unutuyorum bugünlerde düzeltme yaptım çok sağolBabanın isminide yazsan iyi olurdu canim
Allah razı olsun , ağzınıza yüreğinize sağlıkBasiniz sag olsun. Allah rahmeti ile muamele etsin insAllah.
1.000 aldim. Allah kabul etsin.
Allah razı olsun , ağzınıza yüreğinize sağlık
Doğru söylüyorsunuz sağol canımAllah cumlemizden razi olsun. Rabbim sabir versinkalan sayiyi yazarsaniz ne kadar kaldigini gormek icin iyi olur.
Allah razı olsun amin inşallah200 aldım Allah mekanını cennet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?