:(

gazelle3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
59
2
98
İçel Mersin
Sevgilim "beni kontrol etmeye çalışma bunu sevmiyorum" dedi.Ona normal gelen şey bana anormal geliyor arkadaslarının bi kız arkadası var onun fotosunu beğenmiş sordum kavga ettim onunla aramda hicbisey olamaz olmayan bisey için beni suçlama dedi sizce ne yapmalıyım ben onu herşeyden herkesten kıskanıyorum.Önceden bi ayrılık yaşadık tekrar barıştık bunun tekrar olmasından korkuyorum:(

Beğenmesine gerek yok bencede,
Bişey olduğudan değildir belki ama gerek yok

Sevgilim "beni kontrol etmeye çalışma bunu sevmiyorum" dedi.Ona normal gelen şey bana anormal geliyor arkadaslarının bi kız arkadası var onun fotosunu beğenmiş sordum kavga ettim onunla aramda hicbisey olamaz olmayan bisey için beni suçlama dedi sizce ne yapmalıyım ben onu herşeyden herkesten kıskanıyorum.Önceden bi ayrılık yaşadık tekrar barıştık bunun tekrar olmasından korkuyorum:(

Bu gibi konularda soru tarzıda önemli.. Neden kıskanıyorsun bu kadar çok? Mutlaka bir sebebi vardır. Ayrılık yaşadık demişsin özel olmazsa sebebini sorabilir miyim?

Sana bir tavsiye.. Facebookunu inceleme kurcalama, beğendiklerini takip etme. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma.

Bu gibi konularda soru tarzıda önemli.. Neden kıskanıyorsun bu kadar çok? Mutlaka bir sebebi vardır. Ayrılık yaşadık demişsin özel olmazsa sebebini sorabilir miyim?
Ben onu 2 yıl sevdim o bilmyordu sonradan bana karşı bişeyler hissetti yani çok zor oldu ona kavuşmam bu.yüzden.ayrılık sebebimiz cok karışık bi durum o sıralar cok sorunu vardı olan bana oldu bize yazık ediyorum dedi ve gitti..sonradan cok pişman oldugunu beni hala sevdiğini söyledi tekrar başladık

Kendimi zor tutuyorum bakmamak için .görmeyeyim diye hesabımı da kapattım

Bu adam bir halt yiyecek tipse beğense de yer beğenmese de. Sen kurcaladıkça eğer bir şey varsa gizleme yoluna gider. Ama kurcalamazsan bir şey yaptığında ayan beyan çıkar ortaya. Bu korkuyla da ilişkiler yürümez. 7 yıldır beraberim eşimle. Girip de bakmam ne yapmış diye. Elle tutulur bir şey yaparsa o zaman keserim cezasını.

Bu adam bir halt yiyecek tipse beğense de yer beğenmese de. Sen kurcaladıkça eğer bir şey varsa gizleme yoluna gider. Ama kurcalamazsan bir şey yaptığında ayan beyan çıkar ortaya. Bu korkuyla da ilişkiler yürümez. 7 yıldır beraberim eşimle. Girip de bakmam ne yapmış diye. Elle tutulur bir şey yaparsa o zaman keserim cezasını.

Gerçekten çok haklısınız çok..benim bu ilişkiyi iyice düşünmem gerek bana yararı mı var zararı mı.çok sevmek her zaman işe yaramıyormuş

Ben onu 2 yıl sevdim o bilmyordu sonradan bana karşı bişeyler hissetti yani çok zor oldu ona kavuşmam bu.yüzden.ayrılık sebebimiz cok karışık bi durum o sıralar cok sorunu vardı olan bana oldu bize yazık ediyorum dedi ve gitti..sonradan cok pişman oldugunu beni hala sevdiğini söyledi tekrar başladık
hmmm anladım. Ama ne kadar kısıtlarsan o kadar yapacağı yoksa bile yapar. dansmarue arkadaşın dediklerine katılıyorum. Yoksa yıpranan üzülen sen olursun..

gerçekten kıskanmanı anlıyorum ne gerek var ki hiç tanımadığı arkadaşlarının arkadaşı olan bir kızın resmini beğenmesine.:50:

ben altında başka şeyler bile arardım:19:

Resmi beğenmeye gerek yok bence de saçma bir hareket. Ancaak bana ilişkiniz biraz zorlama bir ilişki gibi geldi.
Eğer seni gerçekten sevdiğine emin değilsen devam etme, çok yıpranırsın.
Bunu neden söylüyorum? Çünkü gerçekten sevdiğine emin olsaydın içinde bu kadar biticek korkusu olmazdı.
Erkek arkadaşın biraz rahat umursamaz bir tip herhalde.

Resmi beğenmeye gerek yok bence de saçma bir hareket. Ancaak bana ilişkiniz biraz zorlama bir ilişki gibi geldi.
Eğer seni gerçekten sevdiğine emin değilsen devam etme, çok yıpranırsın.
Bunu neden söylüyorum? Çünkü gerçekten sevdiğine emin olsaydın içinde bu kadar biticek korkusu olmazdı.
Erkek arkadaşın biraz rahat umursamaz bir tip herhalde.

biraz öyle..biraz sevgi gördüklerinde şımarıyorlar

Ben sevgiline hak verdim. Asiri kiskanclik hic cekilmiyor, tabii ki dur diyecek buna.

Sosyal paylasim sitelerinde zaten kiz-erkek herkes birbirini laf olsun diye begeniyor. Ben de listemdeki erkek arkadaslarimin fotograflarini begenirim, benim de erkek arkadaslarim fotomu begenir. Ne yani birbirimize is mi atiyoruz? Sevgililerimizi mi aldatiyoruz? Azicik kendine guveniniz olsun yahu. Ayrica sevgiline de guvenip saygi duyman gerekiyor. Yoksa bu adam fazla durmaz. Kontrol etme diye ilk uyarisini yapmis bile, demek gereksiz kiskancliklara taviz verecek bir tip degil. Bir dahakine "ugrasamam" der, ceker gider. Davranislarina ceki duzen ver, benden tavsiye.

Back
X