merhaba Aybike cim merak ettim 72000 sayısının fazileti ne acaba??
Aynenn..bende merak ettim.bilelimde biz de okuyalim:))
tşk ederim canım .kızın kaç yaşındaBen kizim icin okumak isterim dileğim o...konuşması icin..sizin icin henüz okuyan olmamış(ben açılışı yapayım 10 tane okudum canim.Allah kabul etsin inşallah dileğini
hatunlar bizim forumda bi kaç topikte gördüm hamiş kalabilmek için okunuyormuş.biraz araştırdım farklı sitelerde de gördüm.
siz neye niyet ederek okumak istiyorsunuz???
3 yaşında( malesef. Henüz konuşamıyor
3 yaşında( malesef. Henüz konuşamıyor
canım canımmmm tümm dualarım seninleee inşallahh enn kısa zamanda muradın gerçek olucakk allahın izniyle
ayaküstü 10 tane okuyuverdim ama izinde olduğum için hersabah dua faslım var sana özel dua edice merak etme sennn çalışmaya başladığını öğrendiğime sevindim çokçok öpüyorum seni
sana özel msj dan çlok defa msj yazdım ama kutun hep doluydu ulaştıramadımmm
gördüğüme sevindim
allah yolunu açık etsin cnmcmm
balımmmmmmmm yaa sen nerelerdesinn özlemişim senii pojummmmmm.nasılsınn??????? topiğede uğramaz oldun hoş pek kimse uğramıyor ama tamamen kayboldun sen.iyisin dımı şimdi.arada uğraa lütfennn.tşk ederim fatihalar içinnPaybisim canim topigin hayirli olsun.benden yuz adet yaz tatlim.Allah sana hayirli zamanda guzel bi cocuk sahibi okmayi nasip etsin.gecmis olsun bu arada ameliyat olmussun.saglikla kal eski arkadasim.opuyorum
şimdilik 10tane okudum canım Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin
Canım mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum 500 daha ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?