• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

72000 fatiha (aybikeye destekkkkkk topiği)

200 adet okudum....Rabbim seni istediğine tez zamanda kavuştursun..;)

10 tane de benden hadi hayırlısı

20 adet okudum Rabb'im umduğuna nail kılsın inşallah.

aybikem 80 daha yaz canım öpüyorummmmmm :54::54::54:

hepinize tşk edrim kızlarr.sizinde ne duanız varsa kabul olsun inş.:16::16::16::16::16::16: ışılımmm canımmm tatlı annişim benim nasılsın kuzucum

aybike okuyan arkadaşlar çoğaldı ....;)Rabbim dileğini tez zamanda gerçekleştirsin.....;)100 tane okudum bende.....

aybikee canım 30 tane de benden. çok diil ama Allah kabul etsin tatlım :16:

aybikee canım 30 tane de benden. çok diil ama Allah kabul etsin tatlım :16:

sezoşummm tşkler babyyy mucks.olsun canım. ben bi havuz açtım onu doldurumyorum sizde bana yardım ediyorsunuz daha ne isteyeyim.

aybike nerelerdesin?.....bugünde 300 tane okudum.....;)Allah kabul etsin...;)

ayyy ne güzel birsürü okumuşşsunn.vallaa debus her mesajını gördüğümde yüz ifadem aynen şu :52:.bi kaç gün izinliydim ondan giremedimm.diline sağlık canımm.evet okuyanlar arttı.ama çalıştığımdan dolayı yavaş ilerliyorum.
bu arada sen nasılsın canım evlimisin bekarmısın.çalışıyormusun evdemisin.bebiş varmı yokmu.kaç yaşındasınnn.baya soru oldu istediğin sorudan başlayabilirsin:27::27:

ayyy ne güzel birsürü okumuşşsunn.vallaa debus her mesajını gördüğümde yüz ifadem aynen şu :52:.bi kaç gün izinliydim ondan giremedimm.diline sağlık canımm.evet okuyanlar arttı.ama çalıştığımdan dolayı yavaş ilerliyorum.
bu arada sen nasılsın canım evlimisin bekarmısın.çalışıyormusun evdemisin.bebiş varmı yokmu.kaç yaşındasınnn.baya soru oldu istediğin sorudan başlayabilirsin:27::27:

teşekkür ederim..iyiyim....evliyim,9 yaşında bir kızım var, şuanda çalışmıyorum...iş arıyorum....

Back
X