:((((

Kız rahatsız oluyorum demiş burada özgürlükten şundan bundan bahseden arkadaşlar da sorunlusun galiba ne güzel işte niye koymasin falan demişler. Valla mahrem diye bir şey var. Demekki kız kendini 200 300 tane erkeğin görmesini istemiyor. Ki ben de asla istemem. Düşünün ki normal hayatta tek başınıza 200 300 erkeğin ortasında kalmıssiniz, ne hissedersiniz? Başta selâmün aleyküm demenden fikirlerin anlaşılıyor zaten, bence bazıları da senin fikirlerini anladığı için her özgürlüğü savundukları halde seni savunmadilar. ..
Velhasili diyeceğim o ki eğer erkek, eşi olacak bir kadını 300 erkeğin arasına rahatça atabiliyorsa (ki bu sanal ortam bile olsa ayrıca o sanal ortamlarda neler döndüğünü de çok iyi biliyoruz) ben onun özenip de paylastigini düşünmem. Bizim bi yapımız kurallarımiz var HERKES gibi! Ve o kuralları kimse aşmamalıdır. Kendinizden ödün vermeyin lütfen. Gerekirse ailenizle paylaşın. Bir bayan eşinin onu gözü gibi korumasını kollamasini ister.
Dinimizce kendini sergilemek ne kadar doğru? Dini değerlerden bahsedin ve beni gerçekte 300 erkeğin arasına tek kız olarak koyar misin? Diye sorun. Neden nisanlisini başkalarına göstermek istesin ki? Çok saçma ve iğrenç bence de. Kusura bakmasın kimse de....Selametle

Valla sagol canim duygularimi cok iyi ifade ettin..

Bu da mı dert keşke benimki koysa, çarşaf çarşaf bizi yayınlasa herkesin derdi başka işte:37:
Bence ortada hiç sorun yok. Aksine sevinmelisin sevdiğin adam nişanlı olduğunuzdan ne kadar mutlu ki arkadaşlarınızla da paylaşmak istiyo baksana özeniyorum demiş bi'de :1:

Son düzenleme:
Bu da mı dert keşke benimki koysa, çarşaf çarşaf bizi yayınlasa herkesin derdi başka işte:37:
Bence ortada hiç sorun yok. Aksine sevinmelisin sevdiğin adam nişanlı olduğunuzdan ne kadar mutlu ki arkadaşlarınızla da paylaşmak istiyo baksana özeniyorum demiş bi'de :1:

Biliyorum o beni seviyor begeniyor ama ben sadece o gorsun istiyorum baskalarinin gormesine ne gerek var. Mutlu oldugunuz anda cekindiginiz bi foto size ozel olmali diye düşünüyorum

Hanımlar tüm erkekler sapık değildir. Ha eğer nişanlınızın o 200-300 arkadaşı nişan fotoğraflarınıza bakacak ve size hallenecek diye bir korku hissettiyseniz zaten direk nişanı atın böyle sap.k çevresi olan adamdan hayır gelmez. Adam gurur duymak yerine mide genişliği yapmış diye düşünen insanların varlığı hakikaten şaşırtıyor ve üzüyor beni...

Son düzenleme:
Bunu da dine bağladınız ya, helal.
O zaman kadınlar eşleriyle sokağa da çıkmasın. Sonuçta dışarda 300'den fazla insan var. Karısını onlara da sergilemiş olacak.

Kizlar bunun dinle bir alakasi yok ama herkesin nasil farkli dusunceleri ve rahatsiz oldugu seyler varsa buda oyle yani biri kirmiziyi sever biri nefret eder bunun gibi dusunun biri fotosunun paylasilmasini sever biri sevmez lutfen ayni dusuncede olmayinca onyargili yorumlar yapmayin

Konu nereye gitmiş ya , pardon da konu sahibesi hiç dışarı çıkmasın evde otursun perde bile açmasın olur mu madem öyle size göre mahrem .

Arkadaslar sagolun valla bazi arkadaslar sohbet icin degil resmen elestirmek icin gelmis .. yoruma gerek yok artik sadece bir paylasimda bulundum ki surekli konu acan biri degilim bu 2. Konum ama azarlanmaktan baska ise yaramiyor belli hayirli geceler herkese.

Nisanlinizin facede ekli olan 200-300 erkek sapik mi ? Ayrica su soylenen tabirde hic hos degil 200-300 adamin arasina atmak !! Korkunuz erkeklerse onlar sadece facede yasamiyorlar. Dişarda daha fazla . O yuzden hic disari cikmayin siz. Sonucta o kadar erkegin arasinda ne isiniz var !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya gercekten bazi arkadaslar konuyu nereye cekmisler ya ne yani fotomu paylasmami sevmiyorum diye disarida mi cikmayacagim siz benim sevdgim herseyi sevmek zorunda misiniz ya da ben sizin her sevdiginizi sevmek zorundamiyim nasil bir tavirdir sizinkisi ne yani foto paylasmayanin yasama hakki yok oyle mi lutfen boyle yorum yapacak kisiler yazmasin.. insaf ya sadece bir paylasim yaptim nerelere cektiniz sevmiyoeum fotomu paylasmayinsevmek zorundada degilim kim ne dusunuyorsa dusunsun isteyende disari da cikma diye sitem etsin..Ozgurlukten bahseliyor ama daha dusunceye bile saygi gosteremeyenler var..

Ya gercekten bazi arkadaslar konuyu nereye cekmisler ya ne yani fotomu paylasmami sevmiyorum diye disarida mi cikmayacagim siz benim sevdgim herseyi sevmek zorunda misiniz ya da ben sizin her sevdiginizi sevmek zorundamiyim nasil bir tavirdir sizinkisi ne yani foto paylasmayanin yasama hakki yok oyle mi lutfen boyle yorum yapacak kisiler yazmasin.. insaf ya sadece bir paylasim yaptim nerelere cektiniz sevmiyoeum fotomu paylasmayinsevmek zorundada degilim kim ne dusunuyorsa dusunsun isteyende disari da cikma diye sitem etsin..Ozgurlukten bahseliyor ama daha dusunceye bile saygi gosteremeyenler var..

Benim yazdigimlarimi baska bi arkadas yazmis zaten sizde tercuman oldunuz demissiniz. E bende aynisi soyledim zaten ayni kapiya cikiyor. Sonucta bayan 200-300 tane adamin arasina atilmak demis. Sizde bana tercuman olmussunuz demissiniz. Ayni seyler yani alinmal gucenmek yok..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla sagol canim duygularimi cok iyi ifade ettin..

sizin duymak istediğiniz buymuş yani ben anlamıyorum gerçekten eleştiriden ziyade bu resim paylaşımının normal olduğunu yazdı o kadar kişi. Ama bir arkadaş mahremden bahsetmiş. bizde herşeyi biliyoruz yani . Facedekiler sanal ortamda. dışarda onca insan bilhassa gördüğünü insanlar yani.

Bu kadar çekiniysonz nişanlınızla nasıl tanştınız yani.

çirkin çıktığını düşünüyorsun insanlardan çekiniyorsun bence
ve bu bir özgüven eksikliğidir.

Bu da sorun mu yahu :)
Sevinsene arkadaşım nişanlın seni öyle beğeniyor ki arkadaşlarına "bakın benim güzel sevgilime" diye nispet yapıyor.
Bence en güzel insan, özgüveni yüksek insandır.
Kendini sev:)

Tabiki De her şeyi dine baglayacağız. Müslümaniz çok şükür. Hayatımızı dine göre şekillendiririz elhamdulillah. Biri gider zina yapar onu ozgurdur diye desteklersiniz ama islami bir terbiyeyi desteklemezsiniz. Kusura bakmayın da biz buna islami terbiye diyoruz.
Saygi gormek istiyorsaniz herkese, her dusunceye saygı duyacaksınız o kadar.. NOKTA....
Ben anlamadım nerede bu kadına SIDDETE HAYIR! diyenler!!! Resmen hemcinsinizi bırakmış onun ozgurlugune şiddet uygulayan erkeği destekliyorsunuz. Doğrusu PES....

Selamun aleykum arkadaslar canım cok sıkkın. Nisanliyim nisanlim fotomuzu face. Sayfasina koyup paylasiyor ama ben bundan cok rahatsiz oluyorum.Ya ne bilim fotografimin facede onun 200 300 tane arkadasinin gormesini istemiyorum. Bunu onada soyledim ama alakadar bile olmadi biliyorum kötü düşündüğü icin yapmiyor ama ben sevmiyorum fotomun gorulmesini rahatsiz oluyorum. :(

Tuhaf.. Benimki de hiç özenmez hep ben paylaşırım resimlerimizi.. :1: Tabi ki sizin en doğal hakkınız bence rahatsız oluyorsanız belirtin nişanlınıza sizi anlar bence..

sizin bu yorumunuzu okuyunca, şimdiye kadar yorum yapanlara kızdım. ne alaka yaa diye. geriye dönüp yorumları okudum ve anladım ki siz yanlış anlamışsınız.
insanlar size dışarı çıkmayın dememiş, sadece ironi yapmış, o da başkasıyla konuşurken.
sakin kafayla okursanız, sizde fark edeceksinizdir.

fotoğrafını paylaşmaktan kasıt, yüzünü saklamaksa eğer daha uzaktan çekilmiş fotoğrafları verebilirisn. bunu bir şekilde hallet çünkü daha nişanlılık evresindesin daha bunun düğünü var, sonrası var. yok yani benim için de sıkıntı değil ama madem sen istemiyorsun nişanlında paylaşmasın

Her düşünceye tabii ki mizacımız gereği saygı duymaktayız yalnız karşı taraf da bizim düşüncelerimize saygı duyduğu ve eleştiriye tahamül ettiği sürece...NOKTA...Eğer ki hanım kızımız nişanlısının kendisine psikolojik olarak zulmettiğini düşünüyorsa yapacağı şey çok basit yüzüğü geri gönderecek yazık günah sonuçta böle zulüm göre göre bir ömür mü geçer çok içlendim :43:

Bende hic hoslanmam sosyal paylasim sitelerinden. Sevmem oyle seyleri. Kimsenin hayatimi bilmesini istemem, ben ozelcevreme sokmadigim surece. Ve bir sey internete bir kere girildiysr birdaha da asla silinmez. Foto deyilli yirtip atasin, negatifleri yakasin.

İstemiyorum demekle haklisin rahatsiz oldugunu soylemissin. Bende face kullanirim amam benim resimlerimi bi tek arkadaslarim ve akrabalarim gorebiliyo. Profilede kesinlikle kendi resmimi koymamam bu da benim huyum :) nisanlim face kullanmaz ama o ayri bi tuhaf nisan haricinde beraber cekilmis resmimiz yok. Bi kere resmimi cekti o da hic telefonunda resmin yok filan demistim olani da nisan gunu cekti. Baska da yok yani. Bi gun dedim sen benim hic resmimi cekmiyosun beraber hic resmimiz yok diye bana verdigi cevap ben fotografci miyim kameraman miyim oldu? İnsan sevdiginin resmini cekmek onunla resim cekilmek istemez mi?? Bi gun bilgisayarinda resimler videolar vardi bunlar kim dedim eski is arkadaslarim dedi kafasina bi vurdum onlara sira gelince fotografci kameraman oluyosun bana sira gelince yok dedim bu resimlerin videolarin hepsi silinicek dedim. Hatta bazilarini zorla sildim. Bunlar yuzubden kavga ettik kolunu cikcikledim tokat attim. Yuzugu cikardik bitti desim ama ertesi gun yine taktim :(

Son düzenleme:
Back
X