- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
Kız rahatsız oluyorum demiş burada özgürlükten şundan bundan bahseden arkadaşlar da sorunlusun galiba ne güzel işte niye koymasin falan demişler. Valla mahrem diye bir şey var. Demekki kız kendini 200 300 tane erkeğin görmesini istemiyor. Ki ben de asla istemem. Düşünün ki normal hayatta tek başınıza 200 300 erkeğin ortasında kalmıssiniz, ne hissedersiniz? Başta selâmün aleyküm demenden fikirlerin anlaşılıyor zaten, bence bazıları da senin fikirlerini anladığı için her özgürlüğü savundukları halde seni savunmadilar. ..
Velhasili diyeceğim o ki eğer erkek, eşi olacak bir kadını 300 erkeğin arasına rahatça atabiliyorsa (ki bu sanal ortam bile olsa ayrıca o sanal ortamlarda neler döndüğünü de çok iyi biliyoruz) ben onun özenip de paylastigini düşünmem. Bizim bi yapımız kurallarımiz var HERKES gibi! Ve o kuralları kimse aşmamalıdır. Kendinizden ödün vermeyin lütfen. Gerekirse ailenizle paylaşın. Bir bayan eşinin onu gözü gibi korumasını kollamasini ister.
Dinimizce kendini sergilemek ne kadar doğru? Dini değerlerden bahsedin ve beni gerçekte 300 erkeğin arasına tek kız olarak koyar misin? Diye sorun. Neden nisanlisini başkalarına göstermek istesin ki? Çok saçma ve iğrenç bence de. Kusura bakmasın kimse de....Selametle
Valla sagol canim duygularimi cok iyi ifade ettin..