• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

73 ile başlıyorum.

senin kaç kilo vermen lazım.diyet yapıyor musun şu anda ?

bugün diyette bi eksiğimi farkettim.kahvaltıda bi gün yumurta bi gün peynirdi ben hep peynir yiyorumo_O
bi de öğleden sonra 2.20de meyve yemem lazımdı unuttum :(onun dışında herşey iyi

Kızlar Leslie'den hiç haberim yoktu :) Şimdi sizden öğrendim sabah işe gitmeden önce 20 dk egzersiz yapmak iyi fikir.Bende başladım diyete 5 gündür iyi gidiyorum 75 kilo ile başladım 21 gün sonunda ne kadar vereceğim çok merak ediyorum.

2 gündür diyetteyim yine :) yumurtayı yine unuttum o_O ama yarın yiyeceğim .telefonumun alarmlarını kurdum her öğünde hatırlatıyor onun dışında bişey yemiyorum su içişim fena değil sayamıyorum :S çalışırken diyet yapmak gerçekten zor.zaten kafam dolu :110: bugün 1 dilim baklava yemek zorunda kaldım :( yemesem yanlış anlaşılacaktı.dün spor yapmadım bugün yapacağım inş.

Malesef diyet denemem başarısız olmuştu.Diyetisyene gitmeyi de bıraktım buraya yazmayı da ama yine yeniden başlıyorum...Bu kez diyetisyenden öğrendiklerimle ama kendi listemle :) Tire işareti olanlar seçenekli olanlar.Melisa çayı uykusuzluk problemim için : (

Bugün başladım.Geç uyandım ama saat aralığına dikkat ederek listemi uyguluyorum .Henüz spor yapmadım.1.5 litre su içtim.Motivasyon için yardımlarınızı bekliyorum :( Kilo vermem için çok neden varken niye böyle boşverdim bilmiyorum :(

HAFTA İÇİ

Yemeklerden önce 1 bardak ılık su

Yasak olanlar ;kızartma,abur cubur,çikolata,hamur işi,patates

Spor :1 mil leslie

Su: 2,5 litre

SABAH 1 BARDAK SÜT Ne kadar denesem de kahvaltı yapamıyorum :( O yüzden böyle bi kahvaltı koydum

10.30’DA 1 MEYVE

ÖĞLEN 1’DE SALATA,TAVUK,1 DİLİM EKMEK

3’DE ETİ FORM 3 adet -GALETA,PEYNİR

4’DE(ÇOK ACIKIRSAM) 1 BARDAK SÜT –AYRAN,LEBLEBİ

AKŞAM EN GEÇ 7’DE ÇORBA-SEBZE-BAKLAGİL,SALATA,1 DİLİM EKMEK,AYRAN

9 ‘DA MEYVE,SÜT

10’DA MELİSA ÇAYI

HAFTA SONU

Yemeklerden önce 1 bardak ılık su

Yasak olanlar ;kızartma,abur cubur,çikolata,hamur işi,patates

Spor :3 mil leslie

Su: 2,5 litre