- 11 Kasım 2016
- 72
- 26
- 88
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
Kızlar bende varım 71. 2 kiloyum ilk etapta 64 sonra 60 olmak istiyorum boyum 1.65 att yim 24 saat nöbetli çalıyorum oturarak. pazartesi 74 düm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin ozaman aramıza canım :) hergün bildirim yapabilceksen listeye alıyorum seni ?Kızlar bende varım 71. 2 kiloyum ilk etapta 64 sonra 60 olmak istiyorum boyum 1.65 att yim 24 saat nöbetli çalıyorum oturarak. pazartesi 74 düm.
Süper menü böyle devam :)Bu gün nöbetteyim sabah peynir domates çeyrekten az simit 2çatal yağda yumurta yedim. arkadaşın zorlamasıyla piko yedim ucundan öğlen pırasa bo limonlu bayılırım az yağlı çıtır börek 4 -5 kaşık komposta 5 gibi yeşil elma akşam ise limon sıkılmış pancar yemeğim 2 adet tavuk kanat
Bitterden bir sey olmaz kuzucummm afiyet şifa olsun Allah ağzınızın tadını bozmasın :)Kızlar size üzülerek itiraf etmem gereken bişey vareşim 3 senedir ilk defa kendisi puding yaptı Bide benim elimden ye dedi yemiycem diyetteyim dedim ısrar etti bende kırılmasın die bir kase bitterli puding yemek zorunda kaldım hiçte canım istemiyordu
![]()
Maşallah kız manken gibi boyun var :)Merhaba kizlar . Bu gunluk icin uye oldum :) boyum 1.84 kilom 76,5 en saglikli yoldan 67-68 lere düşmeliyim . Desteksiz olmuyor bu isler bende varim sizinle![]()
Keske birde manken gibi fizigim olsaydiMaşallah kız manken gibi boyun var :)
Rica ederim :)O zaman hoşbuldum arkadaşlar. Teşekkür ederim çilekliturtam.
Ama yarın + cikicamBitterden bir sey olmaz kuzucummm afiyet şifa olsun Allah ağzınızın tadını bozmasın :)