73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Bu gün nöbetteyim sabah peynir domates çeyrekten az simit 2çatal yağda yumurta yedim. arkadaşın zorlamasıyla piko yedim ucundan öğlen pırasa bo limonlu bayılırım az yağlı çıtır börek 4 -5 kaşık komposta 5 gibi yeşil elma akşam ise limon sıkılmış pancar yemeğim 2 adet tavuk kanat

Bu gün nöbetteyim sabah peynir domates çeyrekten az simit 2çatal yağda yumurta yedim. arkadaşın zorlamasıyla piko yedim ucundan öğlen pırasa bo limonlu bayılırım az yağlı çıtır börek 4 -5 kaşık komposta 5 gibi yeşil elma akşam ise limon sıkılmış pancar yemeğim 2 adet tavuk kanat
Süper menü böyle devam :)

Bu gün 1467 kalori almışım biraz çok ama nöbetteyim bu az bile hazır hiç yemedim daha meyvede var bu 1600 kalori almış olurum muhtemelen

Merhaba kizlar . Bu gunluk icin uye oldum :) boyum 1.84 kilom 76,5 en saglikli yoldan 67-68 lere düşmeliyim . Desteksiz olmuyor bu isler bende varim sizinle ✋

Kızlar size üzülerek itiraf etmem gereken bişey var :KK43: eşim 3 senedir ilk defa kendisi puding yaptı Bide benim elimden ye dedi yemiycem diyetteyim dedim ısrar etti bende kırılmasın die bir kase bitterli puding yemek zorunda kaldım hiçte canım istemiyordu :KK43::sopa:
Bitterden bir sey olmaz kuzucummm afiyet şifa olsun Allah ağzınızın tadını bozmasın :)

Kızlarr hoşgeldinizzzz :) ben de dersten geldim akşam yemeğini es geçiyorum artık sadece yoğurt ve iki mandalina yiyeceğimm :))

Kızlar hepinize ayrı yazamiycam kusura bakmayın hoşgeldiniz yarın bidaha kiloları yazarsınız listeye eklemediklerim yada ozel mesaj atın ekliyim :)

Bu gün cumartesi gece nöbette uyumamam çok acıktırdı beni kahvaltı biraz fazla kaçtı 800 kalori alacak kadar ama sauna eşofmanlarını çekip 1 saat yürücem. aç midenin cezasını ayaklar çekecek artık

Back
X