O ataklar maalesef bende de devam ediyorGeldim buradayım artık. Şu yeme ataklarını atlatabilirsem süper olacak.
Merhaba canım. Cuma günleri tartı günüm. Sen de tartıl birlikte devam edelim. Boylarımız ve kilolarımız yakın. Hangi diyeti uyguluyorsun canım? Spor yapıyor musun?Merhaba bende tartıda 64u gördüm ama Cook uzun zamandır tartilmadim yüzleşmekten korktum. 9 nisandan beri yediklerime dikkat ediyorum bir hafta oldu yani 64ten fazlamiyim yoksa nasılım bilmiyorum aç geziyorum bir haftadır. Sanırım tartilmak lazım boyum 158 birde reglim daha bugün bitti beraber devam edelim
Uzun zaman sonra bugün ilk kez tartıldım. 9 Nisan'da başladım yediklerime dikkat etmeye aslında ama ogunki kilomu bilmiyorum bugün 18 Nisan 67.7 çıktım şaka gibi şok oldum. 9 Nisan'da kimbilir kaçtım. En son hamileyken bu kilodayım asla bozmayı düşünmüyorum çok kararlıyım. Ben diyet derken tabagimi küçülttum ekmek yemiyorum yemekleride 6/7 kaşık kadar koydum tabagima salata okadar bir haftadır resmen aç kalkıyorum 2.5 litre su içmeye çalışıyorum kahvaltı zaten yapmıyorum doğru düzgün sevmiyorum. Bu kiloya nasıl geldin dersen ben kahvaltı sevmediğim için akşamları yemekleri çok yerdim pilav falan özellikle bide gece oturmayı seviyorum O saatlerde de hep illa bişey yerdim kola çok içerdim hep öyle aldım ama 9 nisandan beri yok kararlıyım inşallah veririmMerhaba canım. Cuma günleri tartı günüm. Sen de tartıl birlikte devam edelim. Boylarımız ve kilolarımız yakın. Hangi diyeti uyguluyorsun canım? Spor yapıyor musun?
Merhaba, aç geziyorsan verirsin sakın pes etme, yemeyince veriliyor. Zor olan ise yememek:) şahsen ben yine bir yeme döngüsüne girdim ki bunu kırmak çok zor… aç olmayı özledim.Merhaba bende tartıda 64u gördüm ama Cook uzun zamandır tartilmadim yüzleşmekten korktum. 9 nisandan beri yediklerime dikkat ediyorum bir hafta oldu yani 64ten fazlamiyim yoksa nasılım bilmiyorum aç geziyorum bir haftadır. Sanırım tartilmak lazım boyum 158 birde reglim daha bugün bitti beraber devam edelim
Evet normalde yemeni goz önünde bulundurursak böyle az az yersem veririm gibi :)Merhaba, aç geziyorsan verirsin sakın pes etme, yemeyince veriliyor. Zor olan ise yememek:) şahsen ben yine bir yeme döngüsüne girdim ki bunu kırmak çok zor… aç olmayı özledim.
Ben bir diyete bağlı kalmıyorum şuan mesela kahvaltı rutinim yok sevmiyorum yersemde çok az atıyorum ağzıma gün içinde içersem kahve soda ve bol su içmeye çalışıyorum aksamlarida varsa az çorba tabagimi doldurmayacak şekilde yemek salata okadar yani resmen aç kalkıyorum cuma günü 67.7 çıktım haftaya ekşi görmek istiyorum bukadar aç kalmaya veremezsem yıkılirim.Merhaba canım. Cuma günleri tartı günüm. Sen de tartıl birlikte devam edelim. Boylarımız ve kilolarımız yakın. Hangi diyeti uyguluyorsun canım? Spor yapıyor musun?
Tartıldın mı canım? Aç kalarak kilo verebilirsin ama sonradan daha fazla alabilirsin. O yüzden sağlıklı beslenmeye çalış canımBen bir diyete bağlı kalmıyorum şuan mesela kahvaltı rutinim yok sevmiyorum yersemde çok az atıyorum ağzıma gün içinde içersem kahve soda ve bol su içmeye çalışıyorum aksamlarida varsa az çorba tabagimi doldurmayacak şekilde yemek salata okadar yani resmen aç kalkıyorum cuma günü 67.7 çıktım haftaya ekşi görmek istiyorum bukadar aç kalmaya veremezsem yıkılirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?