• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.......

konu kocam 4 yıllık evliyiz çokta severek evlendik aslında hala seviyoruz ama uzağız bunun nedeni oğlum 2 aylık bebeğimiz var ben onunla ilgileniyorum oda geç geliyor çok yorgun oluyor bilmiyorum bu bi süreç mi ama eskisi gibi sarılmıyor öpmüyor e cinsel açıdanda öyle loğusalımı bekliyor sandım ama yok hala bi isteği yok anlam veremiyorum asla aldatmıyor bundan eminim tüm şifreleri bende telefonunu saklamaz asla hatta evde unuttuğu zaman oldu o derece iş yerine habersizde gittim çok mutlu oldu hani bozulmadı neden habersiz geldin demedi şuan çalışmayla meşgul 1 kere konuştum çok yorgunum daha bebeğimiz çok küçük ömür bizim falan dedi ama ben ilgi istiyorum :( sizce benmi abartıyorum

bunları yeni dogum yaptıgımızda hepimiz yaşadık
sadece size özel bişey degil
kocana babalık duygusu çöktü
evladının eksigi gedigi olmasın diye gece gündüz çalışır
sana yaklaşamaz yeni dogum yaptın
canını yakmaktan incinmenden korkar
ama zamanla herşey düzelir merak etmeyin

bunları yeni dogum yaptıgımızda hepimiz yaşadık
sadece size özel bişey degil
kocana babalık duygusu çöktü
evladının eksigi gedigi olmasın diye gece gündüz çalışır
sana yaklaşamaz yeni dogum yaptın
canını yakmaktan incinmenden korkar
ama zamanla herşey düzelir merak etmeyin

gerçektenmi sizde yaşadınızmı içimi rahatlattınız umarım eskiye döneriz çünkü eskiden çok ilgiliydi şimdi çok uzak çok kavga etmiyoruz ufak tefek bebek bakımıyla ilgili ufak tartışmalar oluyor o kadar inş. düzeliriz

gerçektenmi sizde yaşadınızmı içimi rahatlattınız umarım eskiye döneriz çünkü eskiden çok ilgiliydi şimdi çok uzak çok kavga etmiyoruz ufak tefek bebek bakımıyla ilgili ufak tartışmalar oluyor o kadar inş. düzeliriz

sadece sen ben degiliz
burdaki arkadaşların büyük çogu bu sorunu yaşadı yaşıyor yaşayacak
herşey zamanla düzelecek emin olun
evet uzaklaşmak gibi geliyor bizlere ama
eşlerimiz kıyamıyor
canın acıyacak mikrop kapacak endişesi sarıyor onları
hatta dogum yapınca eşim benimle yatmadı
sezeryan oldum çarparım dikişlerine zarar veririm diye:34:

sadece sen ben degiliz
burdaki arkadaşların büyük çogu bu sorunu yaşadı yaşıyor yaşayacak
herşey zamanla düzelecek emin olun
evet uzaklaşmak gibi geliyor bizlere ama
eşlerimiz kıyamıyor
canın acıyacak mikrop kapacak endişesi sarıyor onları
hatta dogum yapınca eşim benimle yatmadı
sezeryan oldum çarparım dikişlerine zarar veririm diye:34:

anladım cnm ya bi çok arkadaşım hep şöyle diyor işte kocam loğusalığı zor bekledi filan diye nişanlıyız sanki daha istekliydi falan diyenler oldu bende bunları duyunca ne oluyor dedim niye benim eşim böyle oldu hiç kiloda almadım resmen dümdüz şuan karnım hani kiloluyum diyemi beğenmiyor diyede bişey yok öyle karıştım kaldım inşallah dediğiniz gibidir

bebekle ilgilenelim derken salmışızdır kendimizi ister istemez.annelik bambaşka bi duygu herşey bebeğimiz oluyor.eşimiz ikinci plana tabi.lohusalık sendromu derken..ama siz o sendromu atmışsınız ki eşinizin mesafesini farketmişsiniz :34:
bebeğe bakacak güvendiğiniz biri varsa bir gününüzü kendinize ayırın.kuaföre gidin bi değişiklik çok iyi gelir.eşinizin sevdiği yemeklerden hazırlayın.ona ufak bi hediye alın.kapıdan girdiği andan itibaren gülün ve enerjisiz olsa bile gülümsemeye devam edin.yorgunum diyorsa en basiti ayakları için karbonatlı su yapın.kolları yoruluyorsa biraz ovun..aslında erkekler eve gelince önce biraz sessizlik istiyorlar kafalarını toplayıncaya kadar.huzur istiyorlar.nne mutlu size ki ihanet etmediğine eminsiniz güveniniz tam.kalbinizi bozmayın.herşey yoluna girecek.

Seni şuanda kutsal görüo oyüzden yaklaşmıodur
Alışınca düzelir onun yaklaşmasını bekleme ama bisüre sonra sen yanaş bohçandan çıkar geceliklerini düşlem püslenğ

bebekle ilgilenelim derken salmışızdır kendimizi ister istemez.annelik bambaşka bi duygu herşey bebeğimiz oluyor.eşimiz ikinci plana tabi.lohusalık sendromu derken..ama siz o sendromu atmışsınız ki eşinizin mesafesini farketmişsiniz :34:
bebeğe bakacak güvendiğiniz biri varsa bir gününüzü kendinize ayırın.kuaföre gidin bi değişiklik çok iyi gelir.eşinizin sevdiği yemeklerden hazırlayın.ona ufak bi hediye alın.kapıdan girdiği andan itibaren gülün ve enerjisiz olsa bile gülümsemeye devam edin.yorgunum diyorsa en basiti ayakları için karbonatlı su yapın.kolları yoruluyorsa biraz ovun..aslında erkekler eve gelince önce biraz sessizlik istiyorlar kafalarını toplayıncaya kadar.huzur istiyorlar.nne mutlu size ki ihanet etmediğine eminsiniz güveniniz tam.kalbinizi bozmayın.herşey yoluna girecek.

şöylede bi sorunumuz var eşim 2 de anca geliyor eve restaurantı var o yüzden o geldiğinde ben uyuyorum yada bebek emziriyorum oğlum sürekli uyanıyor günlük 3 saat anca uyku uyuyorum o yüzden eşimede gece zor zaman ayırıyorum ama uyanık oldugumdada bi isteği bi yakınlaşması olmadı hadi yat uyu bebek uyumuşken dedi

şöylede bi sorunumuz var eşim 2 de anca geliyor eve restaurantı var o yüzden o geldiğinde ben uyuyorum yada bebek emziriyorum oğlum sürekli uyanıyor günlük 3 saat anca uyku uyuyorum o yüzden eşimede gece zor zaman ayırıyorum ama uyanık oldugumdada bi isteği bi yakınlaşması olmadı hadi yat uyu bebek uyumuşken dedi

bebek sürekli uyanıyorsa karnı doymuyor olabilir mi:44: yada kucağa çok sık mı alınıyor 3 saat uyku çok yıpratıcı olur.siniri bozulur insanın.eşin kıyamadığı için dinlenmeni istiyor belliki.her erkek aynı anlayışı göstermez.bence önce bebeğin uyku sorununu çözmelisin.gerisi yoluna girecek emin ol.yaşadık bizde bu sıkıntıları.

bebek sürekli uyanıyorsa karnı doymuyor olabilir mi:44: yada kucağa çok sık mı alınıyor 3 saat uyku çok yıpratıcı olur.siniri bozulur insanın.eşin kıyamadığı için dinlenmeni istiyor belliki.her erkek aynı anlayışı göstermez.bence önce bebeğin uyku sorununu çözmelisin.gerisi yoluna girecek emin ol.yaşadık bizde bu sıkıntıları.

yok cnm bende ne kadar sütüm var diye sağıyorum arada var allaha şükür yetiyor ama gazlı bi bebek uyumuyor bende öyleymişim küçükken hadi cinselliğide attım neden sarılmıyo öpmüyo eskisi gibi bide kendi kendini tatmin ediyor heralde bunada alışcak diye korkuyorum

Back
X