!

harmlessgirl

вαкışℓαяℓα ѕüѕℓєηєη уαℓαηℓαяα тαтℓı ѕσѕℓαя...
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
12
0
16
Akrabalardan bıktım usandım artık. Eskiden her şeye karısıyorlardı artık uzak duruyorum karısamıyolar fakat en kucuk bı bulusmada cinlerimin tepeme çıkmasına neden olabiliyorlar. Saygımdan susuyorum ofkeme hakim oluyorum fakat eve geldiğimde çok içleniyorum ve en yakınlarıma patlıyorum ve sonra cok uzuluyorum. Yanlarına gitmek istemiyorum fakat ailem cok zorluyor ve bu zorlamalar benı daha da yıpratıyor.. Sürekli eleştirilmekten dedıkodulara sahit olmaktan bıktım usandım. Arkamdan olur olmadık yalan yanlıs ıftıralar uyduruyolar. Ruhum daralıyor kendımı hiç onların akrabasıymıs gibi hissetmiyorum. Kan cekmiyor resmen itiyor. Ailem için onlar üzülmesin diye katlanıyorum ama aileme de öfke duymaya baslıyorum.. Yasadıgım bı cok sorunla bas edebiliyomusum gibi bi de bunlara uzuluyorum..
Neyapılır ne edilir bilen biri konuşsun :rolleyes:

Son düzenleme:
Bir maddi dayanağınız var mı sizi bu durumdan uzak tutacak?Çalışan bir kadınsanız gitmeyin derim,aileniz de sizi zorlamanın bir anlamı olmadığını görür.
Şahsen ben de sevmem akraba ziyaretlerini.Hele ki kuzenlerimin çoğunu,kendimi yanlarında besleme gibi hissediyorum akrabalarımın.Sizi anlıyorum.

Henuz çalışmıyorum kendi hayatımı kurdugumda ben de oyle yapmayı düşünüyorum inanın çok bunaldım. Anlayısınız için tesekkür ederim. :KK66:

klasik akraba milleti hepsinden uzak durmak gerer..herkes düğününe yanında olmaya mutluluğuna şahit olmaya gelir akrabalar acaba bi eksik varmı takı ne takıldı evi güzelmiymiş diye bakmaya gelir ...hasta olursun millet geçmiş olsuna acını hafifletmeye gelir akrabalar aca ii bakılıyomu ne yiyo ne içiyo onu bakmaya gelir tabi akrabadan akrabaya da değişir ama bunlar genel olarak böle gidip yanlarına muhattap olmana gerek yok hastaysa ziyaretini yap 5 dk çık yanlarından git derin muhabbete girme özelini hatta hiç bişini anlatma evlerine davet ederlerse git fazla muhattap olma ama evine davet etme zamanla düzelirler inşallah....sanmam ama bi şansını dene

klasik akraba milleti hepsinden uzak durmak gerer..herkes düğününe yanında olmaya mutluluğuna şahit olmaya gelir akrabalar acaba bi eksik varmı takı ne takıldı evi güzelmiymiş diye bakmaya gelir ...hasta olursun millet geçmiş olsuna acını hafifletmeye gelir akrabalar aca ii bakılıyomu ne yiyo ne içiyo onu bakmaya gelir tabi akrabadan akrabaya da değişir ama bunlar genel olarak böle gidip yanlarına muhattap olmana gerek yok hastaysa ziyaretini yap 5 dk çık yanlarından git derin muhabbete girme özelini hatta hiç bişini anlatma evlerine davet ederlerse git fazla muhattap olma ama evine davet etme zamanla düzelirler inşallah....sanmam ama bi şansını dene

Çok haklısın ve ben de artık böyyle yapıcam içli dıslı olmuyorum hıc zaten özeli mi de asla açmam dilim yandı o sütten bi kere

Back
X