...

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
bi önceki konumda eşimin sürekli A.. şehrine gittiğinden (memleketimiz) bahsetmiştim.
salı günü de babası telefon etti, tatildeydik ama bastık gittik A.. şehrine.
Babası hasta sandığımız için.
iyi olduğunu görünce B.. şehrine geri döndük evimize.

bugün de ben sabah gidip annemi görüp akşam dönecektim. ya beraber gideriz ya da eşim evde kalır diye konuşmuştuk.
ama kendisi dün çıktı gitti (kardeşi ile görüşecekmiş)
bugün de orada, ne zaman dönecek bilmiyorum, akşama gelir herhalde.
(ben gitmedim sinirimden, babam da ziyaretlerine gitmedim diye tavır yaptı zaten)

gitme nedenini sordum SIKILMASIYMIŞ.
bu şehirde arkadaşı yok, şu an çalışmadığı için.
erkeklerle zaman geçirmek istiyomuş.
dün gece 3'e kadar babası-kardeşi ile film izlemişler falan.

Geldiğinde nasıl davranayım?
Haftada ortalama iki kere A..'ya gitmesinin önüne geçemiyorum.
Bundan sonra umursamasam mı?
Kızdım olmadı, dün gitme dedim diye kapıları çarptı, pilates toplarını tekmeledi :/

Ne yapayım hanımlar, mektup yazdım "öfff gene kurmuşsun kendini aynı şeyleri yazmışsın dedi geçen sefer okumadı bile"
Konuştum olmadı
Küstüm surat yapıyosun dedi, olmadı.

her defasında özür diliyor ama sonuç bu..
beni bırakıp bırakıp gidiyor..
(haa sen de gel diyor, ama evim varken neden bi gece önceden gidip babasının evinde kalayım? -ki adam yalnız yaşıyor- sadece senin istediğin zamanlar gidiyoruz hep senin istediğin oluyor, empati kuramıyorsun, çok bencilsin dedi bu arada dün evden giderken, sonra da yüzüme bakmadan çıktı gitti)

Pilates toplarini tekmeledi kismini okuyunca guldum :KK49:

Siz niye sinirinizden gitmediniz ki ailenizin yanina. Hem sinirlendiginizle kalmissiniz hem de ailenizi gorememis oldunuz. Keske gitseydiniz. (memleketiniz ayni mi farkli mi anlamadim bu arada -.-)

Anlassaniz mesela her hafta su gun ailemizin yanina gidelim diye. Konusun ben babami ozluyorum sen de ozluyosun, ama birbirimizden de ayri kaliyoruz. Bi plan yapalim mesela bi hafta pazar gunu sizinkilere oteki hafta da bizimkilere gidelim diyin. Olmaz mi ki :110::KK12:

Başına buyruk hareket etmesi çok yanlış. Ama sıkılan erkek de bunları yapıyor maalesef. Benim eşim de şu an çalışmıyor. Her gün arkadaşlarıyla buluşmak istiyor, izin vermeyince bana baskıcısın sen diyor:KK51: Ne alakası varsa...
Yani canı sıkılan erkeği zaptetmek zor. Bence bi süre bulaşma, kötü bişey yapmadığından eminsen gitsin bakalım, her ne kadar davranışı anormal olsa da....

birazda siz esinizi evde birakip gidin ailenize..bisey olmamis gibi davranin bi sure.gidip gelsin siz de kafaniza gore takilin

ben de bundan sonra her hafta cuma iş çıkışı gidip pazar akşamına kadar kalsam mı annemlerde acaba?
annem hasta olduğu için eşim laf da edemez. gelip orada da kalmaz babamla anlaşamıyor çünkü.

Başına buyruk hareket etmesi çok yanlış. Ama sıkılan erkek de bunları yapıyor maalesef. Benim eşim de şu an çalışmıyor. Her gün arkadaşlarıyla buluşmak istiyor, izin vermeyince bana baskıcısın sen diyor:KK51: Ne alakası varsa...
Yani canı sıkılan erkeği zaptetmek zor. Bence bi süre bulaşma, kötü bişey yapmadığından eminsen gitsin bakalım, her ne kadar davranışı anormal olsa da....

arayıp şunu gördüm, şuraya gittim, şunu yedim diye hesap veriyor sanki sormuşum gibi. yani kötü bişey yaptığı yok aslında.
dün çok sıkılıyorum arkadaşım yok demeye başladı.
15 gündür izindeyim, telim kapalı, ben de kimseyle görüşmedim bi tek ona ayırayım zamanımı 1 sene ayrı kaldım ben bu adamdan diye ama o BUNALMIŞ, SIKILMIŞ, ÜSTÜNE GELMİŞİM.
1 ayda sıkıldı.
valla en son salıcam ipini, nereye gidiyosa gitsin.

Pilates toplarini tekmeledi kismini okuyunca guldum :KK49:

Siz niye sinirinizden gitmediniz ki ailenizin yanina. Hem sinirlendiginizle kalmissiniz hem de ailenizi gorememis oldunuz. Keske gitseydiniz. (memleketiniz ayni mi farkli mi anlamadim bu arada -.-)

Anlassaniz mesela her hafta su gun ailemizin yanina gidelim diye. Konusun ben babami ozluyorum sen de ozluyosun, ama birbirimizden de ayri kaliyoruz. Bi plan yapalim mesela bi hafta pazar gunu sizinkilere oteki hafta da bizimkilere gidelim diyin. Olmaz mi ki :110::KK12:

sorma, pilates topu uçuştu havada öyle olunca ben de güldüm o kadar sinirli olmama rağmen :KK70:
aynı memleketteniz.
yani birlikte gidebilecekken bensiz önden önden gitmesine tav olduğum için gitmedim.
dedim bi gün belirleyelim
haftada 1 ya da 15 günde bir gidelim
öyle planla programla olmaz bu işler diyor.
seninle uzlaşmak istiyorum diyorum, beni anlamıyosun ki neyine uzlaşıcaz diyor.

bütün yolları kapattı anlayacağın.
kısasa kısas yapmaya zorluyor beni.

herkes ailesine gitsin
biraz ailelerinizde kalın o zaman

ben çalıştığım için ancak haftasonları müsaitim.
mesafe kısa olduğundan "pazar sabah gidip akşam dönelim" dedim. çünkü cumartesi pazar alışverişi yapıyorum temizlik yapıyorum.
ama kardeşi dün çalışmıyor diye dün öğlen gitti eşim.
(kardeşini 1 hafta önce görmüştü)

kaç saat iki şehir orayı anlamadım

mesafe bir buçuk saat kadar.

sorma, pilates topu uçuştu havada öyle olunca ben de güldüm o kadar sinirli olmama rağmen :KK70:
aynı memleketteniz.
yani birlikte gidebilecekken bensiz önden önden gitmesine tav olduğum için gitmedim.
dedim bi gün belirleyelim
haftada 1 ya da 15 günde bir gidelim
öyle planla programla olmaz bu işler diyor.
seninle uzlaşmak istiyorum diyorum, beni anlamıyosun ki neyine uzlaşıcaz diyor.

bütün yolları kapattı anlayacağın.
kısasa kısas yapmaya zorluyor beni.
P

Hii anladim, o zaman siz de onu sasirtin. Mesela durup dururken tahmin etmeyecegi bi anda ben annemlere gidicem canim gelmek ister misin diyin, bakalim ne tepki vericek. Bi laf ederse de plan program mi yapsaydim ozledim gidiyorum sen de boyle yapiyosun dersiniz :KK55:

Bir erkek icin issizlik kolay bir sey degil. Zaten cani sikiliyodur bunaliyodur, siz de bu kadar kisitlarsaniz iyice kotu olur. En azindan is bulana kadar idare edin derim

Sizde gideceksiniz hatta ondan önce cikip gidecek sorduğunda SIKILIYORUM sen zaten çekip gidiyorsun evde durup kendimi kurmaktansa senin gibi gezmeyi tercih ediyorum diyeceksiniz.

Evde oturup gelsin diye yolunu gözlemeniz sadece sizi yipratir.

P

Hii anladim, o zaman siz de onu sasirtin. Mesela durup dururken tahmin etmeyecegi bi anda ben annemlere gidicem canim gelmek ister misin diyin, bakalim ne tepki vericek. Bi laf ederse de plan program mi yapsaydim ozledim gidiyorum sen de boyle yapiyosun dersiniz :KK55:

haftaya aynen böyle yapmayı düşünüyorum.
ama peşime takılır gelir o da.

Bir erkek icin issizlik kolay bir sey degil. Zaten cani sikiliyodur bunaliyodur, siz de bu kadar kisitlarsaniz iyice kotu olur. En azindan is bulana kadar idare edin derim

eşim uzun zamandır işsiz. (askerden önce de)
bu şehre taşınmadan önce de çalışmıyordu ama böyle davranmıyordu :(
askerden sonra değişmeler gözlüyorum.
bana karşı çok tahammülsüz.
ben biraz nazlıyımdır, ama öyle süründürmem,
onunla tartışmam mesela, kötü laf, ses yükseltmem asla.
o sinirliyse üstüne gitmem.
sadece boyun büküp dudak büzerim.
ama bunlara tahammülü kalmamış.

Niye çalışmıyor ? Bahanesi KPSS ise hem çalışıp hem sınava hazırlanan bir dünya insan var.:cool:

hala askeriyeye 3 gün hizmet eksiği var. dosyası askerlik şubesine gelsin diye bekliyoruz, tezkereyi alamadı yani. ve dosya gelince 3 gün daha gidip askerlik yapacak.
sınava da 1 ay kala konsantresi bozulmasın, askerlik yorgunluğunu atsın diye işe girmesin dedik ama çok yanlış yapmışım. keşke ilk günden bi iş baksaydı.

Sizde gideceksiniz hatta ondan önce cikip gidecek sorduğunda SIKILIYORUM sen zaten çekip gidiyorsun evde durup kendimi kurmaktansa senin gibi gezmeyi tercih ediyorum diyeceksiniz.

Evde oturup gelsin diye yolunu gözlemeniz sadece sizi yipratir.

aslında haklısınız, böylesi lazım.
dün ben 1 arkadaşımla buluştum 5 senedir görüşmemiştik. (eşim kendisi dedi ara arkadaşını, buluşun diye)
3 saat kadar onla zaman geçirdim.
zaten ben onunla buluşunca birden çıktı bu "ben gidiyorum" meselesi.
sen arkadaşlarınla görüşebiliyosun ben de kardeşimle görüşcem diye.

haftaya aynen böyle yapmayı düşünüyorum.
ama peşime takılır gelir o da.

eşim uzun zamandır işsiz. (askerden önce de)
bu şehre taşınmadan önce de çalışmıyordu ama böyle davranmıyordu :KK43:
askerden sonra değişmeler gözlüyorum.
bana karşı çok tahammülsüz.
ben biraz nazlıyımdır, ama öyle süründürmem,
onunla tartışmam mesela, kötü laf, ses yükseltmem asla.
o sinirliyse üstüne gitmem.
sadece boyun büküp dudak büzerim.
ama bunlara tahammülü kalmamış.

Aa cok normal o zaman "erkeklerle vakit gecirmek istiyorum" demesi. Askerlik etkisi devam. Valla ben erkek bireyin bu kadar sikilmasi yanlisi degilim. Adam kadinla kizla bar disco gezmiyor sanal alemde capkinlik davasina dusmuyor babasiyla kardesiyle film izliyo bu kotu bi sey degil yani

hala askeriyeye 3 gün hizmet eksiği var. dosyası askerlik şubesine gelsin diye bekliyoruz, tezkereyi alamadı yani. ve dosya gelince 3 gün daha gidip askerlik yapacak.
sınava da 1 ay kala konsantresi bozulmasın, askerlik yorgunluğunu atsın diye işe girmesin dedik ama çok yanlış yapmışım. keşke ilk günden bi iş baksaydı.

Konularını hep okurum zeytin ama pek yazmadım sanırım.Ben çok fedakar olduğunu düşünüyorum.Hani bu ilişkide sen erkek olmuşsun,o kadın.Her yük senin omuzlarında.:KK16:

Back
X