:( :(

mmelekk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
38
2
18
Sivas
merhaba hanımlar bı kouda fıkırlerınızı almak ıstorum 5 senelik cok güzel gıden bı ılıskım var . olay sole gerceklestı sevgılımle suan ayrı sehırlerdeyız . dun aksam ben hastaydım sevgılımde maçım var dedı arkadaşlarla halı sahaya gıdıcez . bende dedım ben hastayım benle ılgılenmıycen maçamı gıdıcen oda canın saolsun gıtmem ama yerıme gıdecek bırını bulmam lazım . maçada 15 dk var . bende dedım tam o zaman gıt . oda yanlış anladı sen benımı denıyosun falan dıye zaten bu maç olayına kızyorum devamlı bende alttan almadım . bugünde benımle azıcık ılgılendı arada nasıl oldun falan dedı o kadar ben tam buna kırılmışken bı mesaj attıkı ben sivasa geldım tatılı erken bıtırdım . normalde başka bı sehırde orda okuyoruz . bende dedım bana gelıncemı soyluyosun falann evet dedı . bende o sınırle taama o zaman senı ozgur bırkıyorum ıstedıgını yapp dedım oda bu ne demek dedı daha konuşmadık sızce haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum

Haksizsin...

Tamam hastadin ama ayni evde yasamiyosunuz telefonun bir ucundan telefonu kapatmadinmi senle ilgilenecekti? Hadi diyelim ilgilendi..
Maca gitnesinde ne sorun var , gitsin yani sonucta sen evdesin o baska sehirde ..
Sana haber vermeden gelisinede bosuna tepki vermissin. .

abartıyorsun benimle ilgilenmedi derken zaten uzağınızda ne yapabilir ki ağır bir hastalık mı geçiriyorsunuz allah esirgesin? çorba mı yapsın nane limon mu kaynatsın? telefonda canım bebeğim oy kıyamam desin istediniz sanırım,ama siz demişsiniz hastayım diye,hasta dinlenmeli tatilini erken bitirmeden önce onay alması gerekmiyor bukadar sıkmayın sevdiğinizi..üzülen siz olursunuz yazık olmasın

Haksızsın..
Ama hastasın alıngansın diyelim ..
Özür dile..
Hem halısahanın bişeyi yok ki hemende eve dönüyorsa için rahat etsin :)

adam başka şehirde seninle nasıl ilgilenecek ki? hastasın zaten telefonu bırak da dinlen.. kaldı ki altı üstü bir grip olmuşsundur verem muamelesi yapma kendine de ona da.. bu kadar boğarsan gün gelir bıraktığın yerde bulamazsın.. ha kaybedecek birşeyim yok diyorsan başka tabi..

abartmışsın haksızsın

Valla öyle ya telefondan ağrı kesicimi vericek neyapıcak yani neyapabilecekki

çok triplisin..

Yavrum cocukmusunuz siz? Gelip atesini olcecek degil ya ne yapabilir uzaktan birak gitsin maca bu kadar sık bogaz etme

Telden bi ilaç fotosu gonderseydi altina da iki cafcafli söz yeter miydi? Ne bekliyordunuz ki? Birakin kişi kendisi gibi olsun. Kendisinin dışına cikartmayin. Eğer size karsi kendi gibi davranmaktan vazgecerse yakinda bana yalan söylüyor diye konu acarsiniz. Birakin gitsin halı sahaya. Adam eglenemeyecek mi? Ki zaten sormuş sizi. Gereksiz alinganlik bu...

Eğer gelecek düşünüyosan böyle çocukca şeyleri bırak bence hastayım ilgilen maça gitme..Habersiz tatilini bitirmiş olayını da anlamadım yani başka yere gitse anlıcamda bulundugun yere gelmiş bosversene 5 yıl olmuş adım başı rapor mu veriyosunuz?..Ya böyle böyle bıkar ve gider kimse bulunmaz değil unutmaa..

bu şekilde ( konu başlığı yazıp konu açmak yasak birazdan mune görürse konuyu kapatır

Abartmışsın. Bırak aynı evi, siz aynı şehirde bile değilsiniz. Yani adam ha maça gitmiş ha evde durmuş seninle nasıl ilgilenecekti ki? Ayrıca halı saha maça neden bozulursunuz ki? Erkek erkeğe fasıla gitmiyor ya adamlar. Ayrıca erkekler arasında son dakikada maçı satmak inanılmaz derecede önemli ve yapılmaması gereken bir şey. Biz kızlar gibi ıvıra zıvıra bozulmazlar ama maç günü yerine birini bulmadan gelmiyorum demesi kendi aralarında büyük ayıp. Siz ona trip atarken onun da size bozulmuş olacağı aklınıza hiç gelmiyor mu? Belki normal zamanda haber verecek ama o kadar bunalttınız ki o an size haber vermek gelmedi içinden. Bunu kendinize bir uyarı olarak alın. Böyle devam ederseniz bir daha size hiç bir şeyi haber vermek içinden gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…